Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erkeklerin bu sitede olması ne kadar günah. Kadınların mahreminin içine giriyorsunuz Allah affetmez cennetin nurundan nasibinizi almak varken cehennemin ateşinde yanma isteğinizi anlamıyorum buraya giren erkek olmamalı.

Bu arada canlar bi şey diyeceğim size buraya gelip hamilelere ve hamile kalmak isteyenlere saydıran kendinde eğlenen dalga geçen biri vardı hatırladınız mı şikayet etmiştim hesabı pasif e alınmış vee bi kaç tane konuya baktım denk geldim oralara da hep yazmış hamile kalmazsınız inşallah falan diye
Ben de şikayet ettim onu.
O şahsı ben de şikayet etmiştim. Beter olsun.

Ben 9-10 nisanda pik,11-12 nisanda da silik gördüm ya ovü testini, ne zaman gebelik testi yapayım sizce? 🧐

Piki değerlendirdiysen canım üstüne 14 gün ekle test yap
Ama benim 2 gün pik gösterdi. Kafam ondan karışık. 9-10-11-12 nisanda yani hem piklerde hem de siliklerde ilişki oldu. Bugünkü ovü testim de böyle:

Eklentiler

• 1D95029E-E6EF-43D4-A777-FA775943FBF7.jpeg
    1D95029E-E6EF-43D4-A777-FA775943FBF7.jpeg
    168,8 KB · Görüntüleme: 16
Kızlar ovu testi 1 nisan sabah siliklesti deneme oldu aksama doğru tekrar pik oldu aksam silindi deneme oldu yaklaşık 4-5 gündür test yapıyorum (laboquick gebelik) sabah ilk idrarla yaptiklarimda 1-2 saat sonra çok çok silik çizgi çıkıyo ama hic koyulasmiyo sizce umut var mi bat yarin gecen ay kimyasal gecirdim

X