Benim bile durumum nasıl bilmiyorum heycanla hcg artısı beklıyorum sağlıklı olması için dua edıyyormGeçen gittim yok. Eşimin eski almandan eşinden 6 yaşında bir oğlu var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bile durumum nasıl bilmiyorum heycanla hcg artısı beklıyorum sağlıklı olması için dua edıyyormGeçen gittim yok. Eşimin eski almandan eşinden 6 yaşında bir oğlu var
Heyecanla bekliyoruz canım bat ın geçti miBende erken gebelik testi yaptim kapattim kizlar 25 geçe bakicam
Kan verdim yoktu ama bilmiyorum. Daha önce de çatlatma iğnesinin 14. Gününe dek pozitifti, 17. Gün adet oldum. Sanırım çift çizgi görüp adet olmak benim kaderimde varAa acaba kimyasal mıydı kan vermiş miydin canım ?
Hamilesin bence süt rengi beyaz akıntı hamilelik belirtisiymişKızlar yumurtlamadan 17 gün geçti daha adet olmadim normalde 28 29 günde adet olurum Bugün 31.gün ama adet ağrısı gibi ağrılarım var ve beyaz çok akıntım var
Canım bat ın ne zamandı ve ilişki üstünden 14 gün geçti miT bolumu kar kadar beyaz cikti hayalet cizgi bile yok kizlar
Ee benden ole gelio bu ay sık enfeksiyon kaptim saniom ben ama. 5 gun var regile erken test yaptim çıkmadıHamilesin bence süt rengi beyaz akıntı hamilelik belirtisiymiş
Ben kuzum o dongunun 1 haftasini degerlendrsim 3 yada 4 yumurtlama olmasi lazim ben gunle hesapliyrm. Regilede 5ngun var olsa silik dahi cikardi amaCanım bat ın ne zamandı ve ilişki üstünden 14 gün geçti mi
Canım benim belki geç döllenme olmuştur reglin gelene kadar bekle bakalımEe benden ole gelio bu ay sık enfeksiyon kaptim saniom ben ama. 5 gun var regile erken test yaptim çıkmadı
Tüp bebek mi yaptırdınız ?Canım inşallah yüce Rabbim gönlüne göre verir. Ben düşürdüm ikizlerimi tekrar tedavi gördüm. Doktorum üçüzün bile olabilir diyor bekleme aşamasındayım haber veririm Allah'ın izniyle tabiki hayırlısı neyse o olsun.
Tm cnmCanım benim belki geç döllenme olmuştur reglin gelene kadar bekle bakalım
Bu arada canlar bi şey diyeceğim size buraya gelip hamilelere ve hamile kalmak isteyenlere saydıran kendinde eğlenen dalga geçen biri vardı hatırladınız mı şikayet etmiştim hesabı pasif e alınmış vee bi kaç tane konuya baktım denk geldim oralara da hep yazmış hamile kalmazsınız inşallah falan diye
O şahsı ben de şikayet etmiştim. Beter olsun.Ben de şikayet ettim onu.
Merakla bekliyorum ama adet ağrısı gibi ağrım varHamilesin bence süt rengi beyaz akıntı hamilelik belirtisiymiş
Ama benim 2 gün pik gösterdi. Kafam ondan karışık. 9-10-11-12 nisanda yani hem piklerde hem de siliklerde ilişki oldu. Bugünkü ovü testim de böyle:Piki değerlendirdiysen canım üstüne 14 gün ekle test yap
14 gün mü eklemek gerekiyor ? 12 gün sonra test yaptım ben. O zaman hâlâ umudum devam etsin. Zaten umutlanacak yer arıyorum.Piki değerlendirdiysen canım üstüne 14 gün ekle test yap