Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bu ay bitmeden biz de hamile olduğumuzu öğreniriz ben de çatlatma iğnesi vuruldum yarın test yapicam inşallah güzel bir sonuç çıkar :)Canım 2 gündür nerde ise herkes hamile çıkıyor.
Ben ve bir arkadaş kaldı.
Sende katıldın. Umarım. Bizde gebeyiz dir
Senin ilkmi olucak cnm senle bn kaldik gunumuze yakin :)Kızlar aklıma ne geldi. Bu Nisan ayı grubunda hami olan arkadaşlar kız olursa Nisa koyun bebeğinize isim. Nisan ayının Nisa bebekleri
Umarım kötü espiri olmamıştır
İlk canım.Senin ilkmi olucak cnm senle bn kaldik gunumuze yakin :)
32 yaşındayım ben de aynı durumdayım seninleİlk canım.
34 yaşındayım.
8 aydır evliyim.
Yaşımdan dolayı çok istiyorum.
Benim arkadaşlarım çocukları okula gönderdi.
Ben kaldım Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah canım sanada banada burdaki herkese
Amin cnm dualarim kendimden cok sana olsun ins en kisa zamanda mujdeli haber aliriz senden rabbim nasip etsin ins hayirli sagkikli bir ewlatİlk canım.
34 yaşındayım.
8 aydır evliyim.
Yaşımdan dolayı çok istiyorum.
Benim arkadaşlarım çocukları okula gönderdi.
Ben kaldım Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah canım sanada banada burdaki herkese
Rabbim hayirlisi ve saglikli bir ewlat nasip etsin ins en yakin zamanda cnm32 yaşındayım ben de aynı durumdayım seninle ☹
Aminnn inşallah canım Rabbim hepimize nasip etsinRabbim hayirlisi ve saglikli bir ewlat nasip etsin ins en yakin zamanda cnm
Aminnn en kısa zamanda güzel haberler paylaşırız inşallah burda hepimizAllah kimsenin kucağını boş birakmasın isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Amin Amin Amin. Allah razı olsun senden. Çok SağolAmin cnm dualarim kendimden cok sana olsun ins en kisa zamanda mujdeli haber aliriz senden rabbim nasip etsin ins hayirli sagkikli bir ewlat
Ben gördüm ama erken değilmi cnm ay inşallah vardırGebelerimizi tebrikler öncelikle,inşallah bu ay bereketli devam eder
Benim de bat a 7 gün var dayanamadım yaptım erken gebelik testi değil ama ben bir hayalet çizgi görür gibi oldum da hayal mi görüyorum sizler de bakabilir misiniz kızlar
Çok erken bir meraktı geldi geçti kendimi dizginliyorum artık çünkü bu fikre bağlanmak istemiyorum Ama inşallah vardır hepimize nasip olurBen gördüm ama erken değilmi cnm ay inşallah vardır
İnşaallah canım Amin inşaallahÇok erken bir meraktı geldi geçti kendimi dizginliyorum artık çünkü bu fikre bağlanmak istemiyorum Ama inşallah vardır hepimize nasip olur
Normal sanki canım aslında şu durumda,acil bir durum yoktur rutin bir kontroldur inşallahDoktorumu aradim taaaa hafta saliya gün verdi