- 19 Haziran 2019
- 668
- 867
Bende Ara Ara batmalar oldu canimKızlar adetime 6 günüm var. Afedersiniz rahmimin üstünde ara ara böyle sızı yapan bir batma var.
Sadece bir yerde odaklı. Sık değil ama dünden beri 4 5 defa oldu.
Acaba hamile olup bebeğim yerleşmeye çalışıyor olabilir mi.
Yani olabilir diyorsun.Bende Ara Ara batmalar oldu canim
Işte beta fazla çıkınca aklıma her şey geliyor çift çizgiyle kalsa keşke.Valla bilmiyorum ki canım çok olunca dış gebelik mi oluyormuş ben çok olunca çoğul gebelik diye biliyorum
Dün olması gerekti ama olmadıNe kadar var adetinize?
Canım benim yüksek değer de hiç bir sorun olmaz sen içini ferah tut belki ikizdirIşte beta fazla çıkınca aklıma her şey geliyor çift çizgiyle kalsa keşke.
Ilki kimyasaldı. Inşallah sağlıklıdır.
Hâlâ kendimi hamile olarak göremiyorum malesef eşimde biliyor ama hiç konuyu açmıyoruz umutlanmak istemiyoruz. Mutlu olup havalara uçmak varken...
şimdide yüksek kimyasalda düşüktü değer
Endişelenme inşaallah içini ferah tutValla bende biraz korkmuyor değilim kimyasaldan. Yarın doktorumu arayip konusayim.
Endişelenme inşaallah içini ferah tut
Biliyorum canım. Ben ilk kadın doktorundan randevu aldığımda 3 ay sonraya randevu verdiler. 3 ay ne demek yA. Almanya'da sağlık sektörü 0. Sen kendine dikkat et. Ben hissediyorum senin sağlıklı hamileliğin olacakTutmaya calisiyorum canim. Buralarda oyle hemen gidip kan verecegimiz yerler yok hastaneden baska. Orayada suan gidilemiyor sende biliyorsun durumu almanyada. Bugun zaten heryer kapali.
Ben suan cidden teredüt icindeyim. Suan ki durumda hamilelerin bizim ofise gelme yasagi var. Normal şartlarda şu ilk 12 hafta birsey demezdim. Ama simdi bana tuttup da hamile oldugunu bildigin halde bilerek ofise geldin demelerinden korkuyorum
Biliyorum canım. Ben ilk kadın doktorundan randevu aldığımda 3 ay sonraya randevu verdiler. 3 ay ne demek yA. Almanya'da sağlık sektörü 0. Sen kendine dikkat et. Ben hissediyorum senin sağlıklı hamileliğin olacak
Canım hamile misin hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsınValla bende biraz korkmuyor değilim kimyasaldan. Yarın doktorumu arayip konusayim.
Ben de aynen öyle çıktı bugün 10 dakikadan sonra çok merak ediyorum kuruma çizgisi beyaz mi oluyor pembe mi ?Kızlar hcg de kuruma çizgisi çıktı sizce dikkate alınır mı? Genelde yoksa ölse cikmiyor ya testte oyuzden soruyorum?
bizlere çok dua edin lütfen. ümidimi kaybediyorum artık.Ayyy ne güzel 3 tane haberçok sevindim inşallah güzel gider Rabbimin izniyle herşey. Hayırlı olsun kizceler Guuunisigi @Merve33444 N NarinCeylan
Benimki gözle görülür gibi ama bilemedimBen de aynen öyle çıktı bugün 10 dakikadan sonra çok merak ediyorum kuruma çizgisi beyaz mi oluyor pembe mi ?
Benim de çok ince hafif pembe bir çizgi tekrar yapacam artık yarın ya da öbür gün.Benimki gözle görülür gibi ama bilemedim
Çarşamba tekrar denicem umutlanmak istemiyorumBenim de çok ince hafif pembe bir çizgi tekrar yapacam artık yarın ya da öbür gün.
Bizede dua edin lütfenAyyy ne güzel 3 tane haberçok sevindim inşallah güzel gider Rabbimin izniyle herşey. Hayırlı olsun kizceler Guuunisigi @Merve33444 N NarinCeylan
Benim de bat perşembe zaten erken yaptım aslında erken test de değildi bakalım hayırlısı. İnşallah iyi sonuçlar alırız.Çarşamba tekrar denicem umutlanmak istemiyorum