- 19 Haziran 2019
- 668
- 867
Kızlar kan sonucum artık eminim hamileyim
Canim sagda degerler var sanirim hangi haftada ne kadar deger diye bana o kismini cekebilirmisin acaba?
Öğrenmeden önceki gün adet günü temizlik yaptım. Dün balkon demirini falan sildim ama öyle buyuk bi is değil egil kalk yaptim ağrım oldu çok fazla sağ kasigim ve bacağım çok fenaydi. O yüzden kendimizi yormamakta fayda var. 6. Haftada mi gitsem diye düşünüyorum bende hem kese hem kalp atisi hala bi hast doktor araştırmam olmadi özel bi muayenehane daha mi güvenli olur ki...Canım doktorumu aradm 21ine kadr kan ver iki güne bir iki katı artış gormemız lazım dedi ve asla kalka yerınden dedi kan damlası suan tutunmasına yardımcı ol dedi folik asite de devam dedi
Canım valla benım olduğum yerde devlet hastanesi pandemi olunca özele gttim Sağlık ocağına gıtmek ıstedm aslında ertesi gün cıkıyor sonuç ben süt ılacı kullanıodm o yuzden hemen öğrenmem gerekıordu ondan geldım iş sakın bi daha yapma bana da ara ara batmalar girıyor sağ taraftan bel ağrım çok Zaten belim mütemadiyen ağrıdı ilaçlar iğne yüzünden eğil kalk yukarı uzanma ve elektrik süpürgesini bıle yasakladı doktor kan dgerını takıp et allah korusn bişi çıkmasınÖğrenmeden önceki gün adet günü temizlik yaptım. Dün balkon demirini falan sildim ama öyle buyuk bi is değil egil kalk yaptim ağrım oldu çok fazla sağ kasigim ve bacağım çok fenaydi. O yüzden kendimizi yormamakta fayda var. 6. Haftada mi gitsem diye düşünüyorum bende hem kese hem kalp atisi hala bi hast doktor araştırmam olmadi özel bi muayenehane daha mi güvenli olur ki...
Insallah sağlıcakla kucagimiza alalım inşallah. Bakalım bugün ciksin katlansinda kese bebek kalp atisi deyince biraz rahatlarim inşallah sağlıklıdır bebeklerimizCanım valla benım olduğum yerde devlet hastanesi pandemi olunca özele gttim Sağlık ocağına gıtmek ıstedm aslında ertesi gün cıkıyor sonuç ben süt ılacı kullanıodm o yuzden hemen öğrenmem gerekıordu ondan geldım iş sakın bi daha yapma bana da ara ara batmalar girıyor sağ taraftan bel ağrım çok Zaten belim mütemadiyen ağrıdı ilaçlar iğne yüzünden eğil kalk yukarı uzanma ve elektrik süpürgesini bıle yasakladı doktor kan dgerını takıp et allah korusn bişi çıkmasın
Aman Allah'ım kan sonucun 5 gün önceye göre mükemmel sanırım çoğul gebesin. Tedavi mi oldun kaç yumurtan vardı?Kızlar kan sonucum artık eminim hamileyim
Dijital gebelik testini eczaneden mi aldın canım. Sanki bir ara rosmanda gördümİnş canım tam henüz bılemiyorum
Maşaallah maşaallah listemiz tek tek hamile geliyorKızlar kan sonucum artık eminim hamileyim
Tamam canım teşekkür ederimCanim ben butun Testlerimi Rossmandan aldim
Çok sevindim canımKizlaaaarr sonucum çıktı adet 3 gün gecikmişti normal mi sizce çok mu yaa nasıl?Eki Görüntüle 2619103
Teşekkür ederim inşallahÇok sevindim canım
Allah kucağına almayı nasip etsin
Ne kadar var adetinize?14 Mart’ta düşük yaptım döngüm 30 gün dün regl olmam gerekiyordu olmadı test yaptım negatif bugün öğlen yine yaptım negatif umudumu kaybetmelimiyim
Erken döllenme olmuş olamaz mi? Ovulasyon testiyle takip etmiş miydiniz? Aklınıza kötü şeyler getirmeyin. İnşallah herşey yolundadır.Bilen kimse yok mu yaa sanki çok gibi geldi boş dış olabilir mi acaba ? Normal mi
2 gün nasıl sabredicem bilmiyorum inşallah her şey yolundadır.
Teşekkür ederim inşallah
Etmiştim 11 12 ( 28 29mart) pik saydim.Erken döllenme olmuş olamaz mi? Ovulasyon testiyle takip etmiş miydiniz? Aklınıza kötü şeyler getirmeyin. İnşallah herşey yolundadır.