Ya canım allah razı olsun senden İnan böyle kısa ve açıklayıcı yazan yok yaOlabilir canım var o şekilde de olabiliyor. önemli olan koyuluğu yakaladıktan sonraki ilk silikliğin yani yumurtanın çatladığı günü ve sonrasını değerlendirmek.
Bilemiyorum canım adetten sonra kaçıncı gününde piklerini görüyordun bugün kaçıncı gününYa canım allah razı olsun senden İnan böyle kısa ve açıklayıcı yazan yok yapeki sorabilir miyim benim testim bitmişti sipariş verdim ancak geldi ve bugün yaptığım tam koyu değil acaba geçti mi gelecek mi pik
Yani pik değil silikleştiği çatladığı gün mü canım önemli olanOlabilir canım var o şekilde de olabiliyor. önemli olan koyuluğu yakaladıktan sonraki ilk silikliğin yani yumurtanın çatladığı günü ve sonrasını değerlendirmek.
Pik nedir bu aradaki kızlarBilemiyorum canım adetten sonra kaçıncı gününde piklerini görüyordun bugün kaçıncı günün
Amin canım inşaallah. Hepimizin umudu.Merhaba herkese bende istiyorum artık ikinci bir bebek. Şuan regl dönemim görünce üzüldüm tüh martta olmadı diye kısmet Nisan a inşallah. Bu ay olur hep birlikte doğuma gün sayarız inş
Pikte önemli tabi ki :) piki görücez ki çatlamayı yakalayalım. Genel olarak söylenen; pik görüldüğü gün 1. ve ertesi günü görülen çatlama günü 2. Takip eden 3. 4. Gün ilişki öneriliyorYani pik değil silikleştiği çatladığı gün mü canım önemli olan
Ovülasyon(yumurtlama) testlerinde t çizgisinin C çizgisi kadar koyu veya daha koyu yakalandığı yumurtlama günü demek canımPik nedir bu aradaki kızlar
Yumurtlama testi nedir nasıl yapılıyorOvülasyon(yumurtlama) testlerinde t çizgisinin C çizgisi kadar koyu veya daha koyu yakalandığı yumurtlama günü demek canım
www.google.com.trYumurtlama testi nedir nasıl yapılıyor
7 nisandı pik canım henüz bana erken ama zaten karnım ağrıyor adet Olcammerhabalar kızlar 1-2-3 nisan pik Olanlar test yaptınız mi nasıl durumlar
7 nisandı pik canım henüz bana erken ama zaten karnım ağrıyor adet Olcam
İnşallah canım benim inşallah ama Bi kere ilişki oldu sadece başka değerlendiremedik nasip diyelim henüz 14 gün dolmadı bakalımolumsuz düşünme kuşum 5-6 güne belkide pozitif sonuç alırsın inşalah
İnşallah canım benim inşallah ama Bi kere ilişki oldu sadece başka değerlendiremedik nasip diyelim henüz 14 gün dolmadı bakalım
Bende öyle sanmistim Ama bat günümde testim pozitifdi7 nisandı pik canım henüz bana erken ama zaten karnım ağrıyor adet Olcam
Canım benim Bi kere ilişki oldu üst üste değerlendiremedim ondan umutsuzumBende öyle sanmistim Ama bat günümde testim pozitifdi
Aminnn inşallah canım benim ❤stres yok olucaktır inşalah doğru zamanda kavuşcaz inşalah bitanem
Canım benim Bi kere ilişki oldu üst üste değerlendiremedim ondan umutsuzum