Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 17AD37E4-C1E2-437F-AF59-13C32670153E.jpeg
    17AD37E4-C1E2-437F-AF59-13C32670153E.jpeg
    98,6 KB · Görüntüleme: 45
Canım doktorumu aradm 21ine kadr kan ver iki güne bir iki katı artış gormemız lazım dedi ve asla kalka yerınden dedi kan damlası suan tutunmasına yardımcı ol dedi folik asite de devam dedi
Öğrenmeden önceki gün adet günü temizlik yaptım. Dün balkon demirini falan sildim ama öyle buyuk bi is değil egil kalk yaptim ağrım oldu çok fazla sağ kasigim ve bacağım çok fenaydi. O yüzden kendimizi yormamakta fayda var. 6. Haftada mi gitsem diye düşünüyorum bende hem kese hem kalp atisi hala bi hast doktor araştırmam olmadi özel bi muayenehane daha mi güvenli olur ki...

Öğrenmeden önceki gün adet günü temizlik yaptım. Dün balkon demirini falan sildim ama öyle buyuk bi is değil egil kalk yaptim ağrım oldu çok fazla sağ kasigim ve bacağım çok fenaydi. O yüzden kendimizi yormamakta fayda var. 6. Haftada mi gitsem diye düşünüyorum bende hem kese hem kalp atisi hala bi hast doktor araştırmam olmadi özel bi muayenehane daha mi güvenli olur ki...
Canım valla benım olduğum yerde devlet hastanesi pandemi olunca özele gttim Sağlık ocağına gıtmek ıstedm aslında ertesi gün cıkıyor sonuç ben süt ılacı kullanıodm o yuzden hemen öğrenmem gerekıordu ondan geldım iş sakın bi daha yapma bana da ara ara batmalar girıyor sağ taraftan bel ağrım çok Zaten belim mütemadiyen ağrıdı ilaçlar iğne yüzünden eğil kalk yukarı uzanma ve elektrik süpürgesini bıle yasakladı doktor kan dgerını takıp et allah korusn bişi çıkmasın

Canım valla benım olduğum yerde devlet hastanesi pandemi olunca özele gttim Sağlık ocağına gıtmek ıstedm aslında ertesi gün cıkıyor sonuç ben süt ılacı kullanıodm o yuzden hemen öğrenmem gerekıordu ondan geldım iş sakın bi daha yapma bana da ara ara batmalar girıyor sağ taraftan bel ağrım çok Zaten belim mütemadiyen ağrıdı ilaçlar iğne yüzünden eğil kalk yukarı uzanma ve elektrik süpürgesini bıle yasakladı doktor kan dgerını takıp et allah korusn bişi çıkmasın
Insallah sağlıcakla kucagimiza alalım inşallah. Bakalım bugün ciksin katlansinda kese bebek kalp atisi deyince biraz rahatlarim inşallah sağlıklıdır bebeklerimiz :KK17::KK17:

Arkadaşlar merhaba reglim iki üç gün gecikti. Dört test yaptım sadece biri pozitif gösteriyor. Pozitif olanın yanlış olma ihtimali nedir. Negatif çıkanlar one step marka. Gecen ay da rahim filmi cektirmistim. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Kızlar adetime 6 günüm var. Afedersiniz rahmimin üstünde ara ara böyle sızı yapan bir batma var.
Sadece bir yerde odaklı. Sık değil ama dünden beri 4 5 defa oldu.
Acaba hamile olup bebeğim yerleşmeye çalışıyor olabilir mi.

14 Mart’ta düşük yaptım döngüm 30 gün dün regl olmam gerekiyordu olmadı test yaptım negatif bugün öğlen yine yaptım negatif umudumu kaybetmelimiyim

Bilen kimse yok mu yaa sanki çok gibi geldi boş dış olabilir mi acaba ? Normal mi :KK43:
2 gün nasıl sabredicem bilmiyorum inşallah her şey yolundadır.

Teşekkür ederim inşallah
Erken döllenme olmuş olamaz mi? Ovulasyon testiyle takip etmiş miydiniz? Aklınıza kötü şeyler getirmeyin. İnşallah herşey yolundadır.

X