- 26 Nisan 2014
- 696
- 671
Ay çok güEl tebrik ederim bizlere de dualarınızı eksik etmeyin canımKızlar bat a 6gün var erken gebelik testi aldım bugün sonuc boyle çıktı inş burdaki sey doğrudur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok güEl tebrik ederim bizlere de dualarınızı eksik etmeyin canımKızlar bat a 6gün var erken gebelik testi aldım bugün sonuc boyle çıktı inş burdaki sey doğrudur
Canım dualarım sizinle pcos hastasıydım ilk adetimden beri durumum gittikçe ağırlaştı stres yüzünden prolaktinim yüksek cıktı üç defa yumurta ılacı denedm ıkı defa ıgne bu defa oldu galıbaSevgili hamileler, bizlere de dua edin olur mu? inşallah bizler de sizin gibi seviniriz en yakın zamanda
Dualarım sizinle arkadaşlar rabbim hayırlısıyla nasip etsin bende bi umut dıyordun sefos kullanıcı hamıle cıktı bana ümidini kesme dedi ve sonucAy çok güEl tebrik ederim bizlere de dualarınızı eksik etmeyin canım
Amin canım inşVaaay Ne güzel bir gün maşallah ne güzel haberler. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin üçünüzede
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasn ben hala tam kese görmeden kalp atısı duymadan heycanlanmak istemiyorum eşim de ben de hala doktor solesn istıyoruzSabah sabah ne güzel bebek haberleri aldık Rabbim burda bekleyen bizlere de nasip eder inşallah
İnşallah yaaaaaaCanım yumurtlamadan 14gün sonra oluyormuş genelde adet, yani adet günün 24-25 olabilir, tabi inşallah hamileyizdir ve olmayıZ, benimde hemen hemen aynı seninle
Canım ben 30nda çat iğnesi vuruldm 31i aksam 10da ilişki önerdi yuksek ihtimal o gün çatladı bat 18Hamile olan arkadaşlar ne zaman pik görmüştünüz ? Kaç gün sonra çıktı testte? Ben 2-3 nisanda piki gördüm. Ne zaman test yapsam sabırsızlanıyorum
Teşekkür ederim.Canım ben 30nda çat iğnesi vuruldm 31i aksam 10da ilişki önerdi yuksek ihtimal o gün çatladı bat 18
Inşallah olumsuzlukları kafamızdan atmalıyız bende tam manası ile sevinemedim ama içimdeki his seninle diyorBu kadar erken cok belli olması da soru işaretler cıkıo kafamda inş her şey güzel ve sağlıklı olur
Inşallah Allah sizlere de nasip etsin inşallahÇok güEl tebrik ederim canım inşallah sağlıkla gelir bebiş
Muhteşem tebrikler Bizede dualarınızı eksik etmeyin
Canim ben pik 28. Marta gordum 29. Da catlamis olabilir. 2 gun once yaptigimda 11. Günümdeydim cok hafif bir cizgi cikti. Bugun 14. Günum dijital test hamile gosterdiHamile olan arkadaşlar ne zaman pik görmüştünüz ? Kaç gün sonra çıktı testte? Ben 2-3 nisanda piki gördüm. Ne zaman test yapsam sabırsızlanıyorum
Teşekkür ederim ben de erken gebelik testi yok. Normal test var şimdi sokağa çıkma yasağı da olduğu için 2 gün daha beklemek en iyisi olacak sanki.Canim ben pik 28. Marta gordum 29. Da catlamis olabilir. 2 gun once yaptigimda 11. Günümdeydim cok hafif bir cizgi cikti. Bugun 14. Günum dijital test hamile gosterdi
Teşekkür ederim inşallah sağlıkli hayırlı evlatlarımızı alırız kucagimizaa sana ve tum bekleyenlerede versin inşallahAyyy ne güzel 3 tane haber çok sevindim inşallah güzel gider Rabbimin izniyle herşey. Hayırlı olsun kizceler Guuunisigi S Sevgi5566 N NarinCeylan
Yeter bence çatladıktan sonra 1 gün değerlendirdim bende.Kızlar, perşembe(pik), cuma(pik), cumartesi(silik) yani 17-18-19. Günler ilişki oldu. Bugün 20. Günüm. Test fotoğrafımı ekliyorum. Sizce bugün de ilişki gerekli mi, yoksa 3 günlük ilişki yeterli midir? Artık midem bulanıyor ilişki düşündükçe Nolur yeterli deyin yaaa