- 19 Haziran 2019
- 668
- 867
Ayyy ne güzel 3 tane haber çok sevindim inşallah güzel gider Rabbimin izniyle herşey. Hayırlı olsun kizceler @Guuunisigi S Sevgi5566 N NarinCeylan
Cok teşekkür ederim canım rabbim tum isteyenlere nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy ne güzel 3 tane haber çok sevindim inşallah güzel gider Rabbimin izniyle herşey. Hayırlı olsun kizceler @Guuunisigi S Sevgi5566 N NarinCeylan
Kızlar, perşembe(pik), cuma(pik), cumartesi(silik) yani 17-18-19. Günler ilişki oldu. Bugün 20. Günüm. Test fotoğrafımı ekliyorum. Sizce bugün de ilişki gerekli mi, yoksa 3 günlük ilişki yeterli midir? Artık midem bulanıyor ilişki düşündükçe Nolur yeterli deyin yaaa
Benim yumurtlama 1 nisan ve 3 gündür yapiyorum test.Yumurtlaması 1 nisan olanlar vardı ne zaman başlayacaksınız testlere Hep birlikte yapalım
Benim 1 nisan aksami siliklesti 3 gündür 1-2 saat sonra çok silik çizgi çıkıyo testi atmadiysan beklesene cikacak mi bi kaç saat sonraKızlar merhaba benim bat 14 nisan. 30 mart ve 1 nisan ovülasyonda koyuydu 2 nisanda silikleşti. Dün test yaptım negatif. Diğer yandan kasık ağrısı göğüs hassasiyeti belirtilerim var. Sizce bu aydan geçti mi yaptığım testte çıkması gerekir miydi
Canım valla bak ben 30unda çat iğnesi oldm doktor 31akşam(salı) bir gün arayla bi hafta dediKızlar, perşembe(pik), cuma(pik), cumartesi(silik) yani 17-18-19. Günler ilişki oldu. Bugün 20. Günüm. Test fotoğrafımı ekliyorum. Sizce bugün de ilişki gerekli mi, yoksa 3 günlük ilişki yeterli midir? Artık midem bulanıyor ilişki düşündükçe Nolur yeterli deyin yaaa
Sabah baktım atmadan önce. Yine negatif. 23 şubatta düşük yaptım o hamilleliğimde damlattıktan 5 dakika içinde çıkmıştı. Sonradan çıkan çizgiyi dikkate almayın diyorlarBenim 1 nisan aksami siliklesti 3 gündür 1-2 saat sonra çok silik çizgi çıkıyo testi atmadiysan beklesene cikacak mi bi kaç saat sonra
Bende 15 martta kimyasal gebelik oldu ve kanamayla atıldı onda da 2-3 saat cikan çizgiyle öğrenmiştimSabah baktım atmadan önce. Yine negatif. 23 şubatta düşük yaptım o hamilleliğimde damlattıktan 5 dakika içinde çıkmıştı. Sonradan çıkan çizgiyi dikkate almayın diyorlar
Yine 14 nisanı beklemek gerekiyor sanırımBende 15 martta kimyasal gebelik oldu ve kanamayla atıldı onda da 2-3 saat cikan çizgiyle öğrenmiştim
Simdi yumurtlama 1 nisan aksami oldu ya 15 nisan olmasi gerekmiyor mu 14 degilYine 14 nisanı beklemek gerekiyor sanırım
Yani böyle görevmiş gibi yapınca da doyuyor insan. Bir kasıyor kendini, şartlandırıyor filan. Hiç hoş değilYeter bence çatladıktan sonra 1 gün değerlendirdim bende.
Kötü düşünmeyiniz yaa valla çok sevindim hadi inşallah gözünü aydınGünaydın
Idrari damlatir damlatmaz çizgi çıktı. Içim çok değişik inşallah kimyasal olmaz
Senin yine arayla olmuş ama. Biz 3 gün arka arkaya birlikte olduk. İnsan dinlenmek, abdestli gezmek istiyor yahu neyse bugün ara verelim bakalım. Allah verirse zaten 3 gün olanlardan herhangi biriyle de verir. Sonuçta sperm 72 saate kadar kadın vücudunda yaşıyor. Biz bu ay babystart diye bir jel de kullandık. Eski adı preseed. KısmetCanım valla bak ben 30unda çat iğnesi oldm doktor 31akşam(salı) bir gün arayla bi hafta dedi
Ay çok yaşa. Ben de bunu merak ediyorum.Piki görüp koyu çizgi olan gün mü önemli çatlayıp o koyu çizginin silikleşmeye başladığı gün mü önemli çocuk olma ihtimali için?
Kızlar merhaba benim bat 14 nisan. 30 mart ve 1 nisan ovülasyonda koyuydu 2 nisanda
Kesinlikle katılıyorum. Ben de pik günlerini ve çatlama gününü değerlendirince üstüste 4 gün falan değerlendirmiş olduk. Spermlerin 72 saat yaşama ihtimaline güvenerek artık 5. Günü değerlendiremedik.Yani böyle görevmiş gibi yapınca da doyuyor insan. Bir kasıyor kendini, şartlandırıyor filan. Hiç hoş değil
İkisi de bence eger cinsiyet onemli degilse pikten bir gün once pik günü ve sonraki 2-3 gün değerlendirilmeliAy çok yaşa. Ben de bunu merak ediyorum.
Arka arkaya en az 4 gün diyorsun yani?İkisi de bence eger cinsiyet onemli degilse pikten bir gün once pik günü ve sonraki 2-3 gün değerlendirilmeli
Cinsiyet derken bunu ilk kez duydum?İkisi de bence eger cinsiyet onemli degilse pikten bir gün once pik günü ve sonraki 2-3 gün değerlendirilmeli