- 19 Haziran 2019
- 668
- 867
Çok teşekkür ederim canım.Rabbim tez zamanda tum isteyen arkadaslarima nasip etsinYa maşallah, nazar değmesin. Ne güzel uyandık böyle sabaha. Hepinizi tebrik ederim canlarım. Sağlıkla gelsinler inşallah ❤❤❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım.Rabbim tez zamanda tum isteyen arkadaslarima nasip etsinYa maşallah, nazar değmesin. Ne güzel uyandık böyle sabaha. Hepinizi tebrik ederim canlarım. Sağlıkla gelsinler inşallah ❤❤❤
Vercem hemen düzenli olarak inş sorun cıkmazKan verebilme ihtimalin varsa yarın kan ver canım
Haklisin Ben sali günü en iyisi bi doktoruma danisayimValla belli olması bi umut dedirtiyor ama işte kandakı artıs çok önemli
Ya maşallah, nazar değmesin. Ne güzel uyandık böyle sabaha. Hepinizi tebrik ederim canlarım. Sağlıkla gelsinler inşallah
. Amin canım inş allah isteyen herkese nasıp etsn kimsenin kucağını boş bırakmasnÇok teşekkür ederim canım.Rabbim tez zamanda tum isteyen arkadaslarima nasip etsin
Aminnnnnnn inşallah sağlıklı bebşlerimiz olsnAllah ım maşallah bu ne güzel bir gün bu ne güzel bir sabah kaç tane çift çizgi gördüm öyle çok ama çok sevindim Rabbim bize de nasip etsin ve kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah ❤
Çok belirgin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşallahKızlar bat a 6gün var erken gebelik testi aldım bugün sonuc boyle çıktı inş burdaki sey doğrudur
Hayırlı olsun canım.sağlıcekle kucağına alırsın inşallahÇatlamaya göre bugün bat ama dündü. Inşallah adet olmam inşallah bebeğim bu kez annesine tutunur
Hayırlı olsun canım sağlıcakla al kucağına inşallah.Hanimlar bende dayanamadim dun birtane daha erken test aldim.
Eki Görüntüle 2618334
Dayanamayip bide bir tane dijital testimi de kullandim
Eki Görüntüle 2618335
"Schwanger" Hamile demek hemde 1-2 haftalik
Dijitalden okuyunca bi tuhaf oldum ya
Çok teşekkür ederim Allah isteyen dileyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım.sağlıcekle kucağına alırsın inşallah
Canım hayırlı olsun.sağlıcekle büyüt.Kızlar bat a 6gün var erken gebelik testi aldım bugün sonuc boyle çıktı inş burdaki sey doğrudur
Hayırlı olsun canım sağlıcakla al kucağına inşallah.
Canım yumurtlama zamanı kişiden kişiye değişebilir, onun için bişe söleyemem, ovulasyon testleriyle takip edebilirsinBende 25 Nisan bende mi çatladım acaba test siz anlamıyoruz demi hiç anlamam ovulasyondan yapmadım hiç
Bu kadar erken cok belli olması da soru işaretler cıkıo kafamda inş her şey güzel ve sağlıklı olurÇok belirgin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşallah
Canım yumurtlamadan 14gün sonra oluyormuş genelde adet, yani adet günün 24-25 olabilir, tabi inşallah hamileyizdir ve olmayıZ, benimde hemen hemen aynı seninleKuzular, bir şey soracağım. Şimdi ben 9-10 nisanda ovülasyon testinde pik gördüm. Bugün de (11 nisanda) silikleşti. Akıntım da oldu. Şimdi benim yumurtlama günüm hangisi ve adet günüm ne zaman olmalı? Kafam karıştı tarihler konusunda. Bu arada sat 24 Mart.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinÇok teşekkür ederim Allah isteyen dileyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Çok güEl tebrik ederim canım inşallah sağlıkla gelir bebişGünaydın
Idrari damlatir damlatmaz çizgi çıktı. Içim çok değişik inşallah kimyasal olmaz
Muhteşem tebrikler Bizede dualarınızı eksik etmeyinHanimlar bende dayanamadim dun birtane daha erken test aldim.
Eki Görüntüle 2618334
Dayanamayip bide bir tane dijital testimi de kullandim
Eki Görüntüle 2618335
"Schwanger" Hamile demek hemde 1-2 haftalik
Dijitalden okuyunca bi tuhaf oldum ya