Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yapıyolar. Bunları istemişti ama tam kapsamlı değil adette değildim galiba yaptırırken çok hatırlamıyorum
Biyokimya, hormon, elisa, hemogram a bakmışlardı bende
Bende adetin 2. Günü değerlerime baktırmak istiyorum zaten kadın doğumcu uzak kalıyo bana hafta sonu giriyo zaten randevu da alamam..deneyeyim bi şansımı..

Bir yandan gercekten cok istiyorum hamile kalmayi ama korkuyorumda gebelikte bebege zarar verirmi diye.

Bizim burda almanyada durum daha vahim. Ben yine evden calisabilirim ama esim ve ailem icin endiseleniyorum.

Acaba bende 2020nisan anneleri başlığı açabilecek miyim
Suan siteyi gezerken aklima bugeldi

Gelmek isteyen buyursun canlar. 🤗

Bende coronayi dusunuyorum ama depremden korkuyorum bugun bende kadin doguma gittim bu ay kanamam cok gazlaydo hemde genel muayne icin bi problem yok dedi. Yumurtlama gunu girdigin iliskide hamule kalma ihtimalin %21 ve 12 ay boyunca yumurtlicaksin die biseyde yok 9 ay falan yumrtluyosim dedi o zmn hamile kalmak cok zor dedim o yuzden 1 seneden once gelmeyin diyoriz hamile kalamadim die dedi. Ama ben o kdr beklenmek.istemoyorum deidm o zmn gelirsin rahim filmi esine sperm sayisi bi kac hormon testi yapar sonuclara gorede asilama vs bisiler bakariz ama sabirsiz olma senin bemve ihtiycn olan tek sey sabir cok acelecisin dedi

X