Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba Bi şey sormak istiyorum. Gebelik için yumurtlama günü mü önemli mi çatlama günü mü acaba? İkisinden birini seçmemiz gerekse hangisinde şans daha yüksek?

Şimdi ikinciyi mi düşünüyorsun cnm
Evet Allah nasip ederse ikinciyi düşünüyorum.15 aylık oldu oğlum.nasip olursa ikincisinde olsun istiyorum.rabbim anne olmayı herkese nasip etsin.çünkü gerçekten herkesin olması gerekiyor.o kadar merhametli oluyorsun ki yeniden tüm hayatın yeşeriyor.o yüzden herkesin sağlıklı ve hayırlı evlatları olsun... Seninde olsun biran önce arkadaşım inşallah...

Kızlar karnımda pıtpıt bişeyler atıyor neden olabilir ki :işsiz: bu ay sadece bir gün değerlendirdik hayırlısı olsun veren rabbim tek seferde de nasip ederdoğum zamanı belli dedik hiç umudum da yok

Hayır benim ilk çocuğumun 16+3 te kalbi durdu gelişme geriliği vardı. Sonradan araştırdık kan pıhtılaşması varmış bende. Maalesef kaybettik geçen sene bu ay. Zaten bu kayıptan sonra bende takıntı gibi olmaya başladı. Uzun süre çocuk düşünemedik. Son iki aydır deniyoruz. Allah kimseye yaşatmasın insan bazı şeylerin değerini kaybedince anlıyor ne yazık ki😔
Rabbim sabır versin bende gelişim geriliğinden kaybettim 27 haftalıktı benim bebeğim ama gelişimi 21 haftalık gibiydi. Bende sonradan baktırdım ve pıhtılaşma varmış bende de. Hangi gen sizin. Benim pai-1 geni homozigot

Merhaba benimde bat 14 nisan. Tam yumurtlama dönemi deherlendirebildik sonrasinda ve öncesinde degerlendiremedik. Takdir Allahtan ..

Yumurtalik bölgesinde pitpit biseyler hissediyorum o da ikinci hamileligim olacagi icin. Biraz tecrübeden sanirim.. onun disinda hicbirsey yok belirti baska

Suan gecikme yok bat pazar allahin izni ile Pazar ve Pazartesi Test edecem insallah daha belirli olur cizgi. Olmazsada üzmeyecem kendimi bir sonra ki yumurtlama 21. 22. Nisan insallah
Belirgin olur kesin cnm. Hamilesin baris beli sadece cok yeni 2 gune degerler tavan yapar. Dikkat et sen yine is yaparkenvs

Evet Allah nasip ederse ikinciyi düşünüyorum.15 aylık oldu oğlum.nasip olursa ikincisinde olsun istiyorum.rabbim anne olmayı herkese nasip etsin.çünkü gerçekten herkesin olması gerekiyor.o kadar merhametli oluyorsun ki yeniden tüm hayatın yeşeriyor.o yüzden herkesin sağlıklı ve hayırlı evlatları olsun... Seninde olsun biran önce arkadaşım inşallah...
Öyle canım sana içtenlikle katılıyorum inşallah her kadın hayırla sağlıkla anne olur yavrusuna kavusur benimde var canım 2 evladım benimkiler büyüdüler tabii. 3. İçin çabalıyorum bende kardeş bambaşka birsey ben kendi kardeşlerimden pay biçiyorum cok kardes olurlar inşallah 😉arasını açmamakla çok iyi etmişsin bence

X