Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de 32 yaşındayım😔 bu ay da çöp oldu resmen, yaptığım testler negatif çıktı, sabahtan beri ağlıyorum. Regl olan kızları teselli ediyodum burda bugüne kadar, ne kadar üzüldüklerini yıprandıklarını anlıyodum hep kalbimin içiyle.aynı hayal kırıklığı 9. Kez başıma geldi yine. 9 aydır çok yoruldum. Virüsten dolayı kaç ay daha hüsranla geçecek kim bilir. Aşılamaya geçmeyi düşünüyorum artık ortalık durulunca
canım çok üzüldüm ben de aynı şeyleri yaşıyorum her ay üstelik benim 24.ay Oldu artık😢
Bu ay ara vermeyi düşünüyordum ama doktorumu aradım aşılama için Gel dedi yine başladık tedaviye, virüs falan da engellemiyor artık beni, siz de bir düşünebilirsiniz bence.

Valla bende ilk zamanlar çok kafayı takıyordum hatta tüp bebeğe karar verdiğimiz ay kendiliğinden hamile kaldım korkamıyn umudunuzu yitirmeyen.herşeyin çaresi var.kendinizi üzerseniz endişelenirseniz olmaz umutvar olun
Bizede tüp denilmişti yavaş yavaş gerekli şeyleri yapmaya başlayacaktık ama bu salgın çıkınca kaldı. Hayırlısı olsun inşallah kendiliğinden olmasını tabiki de çok istiyorum 🤗

canım çok üzüldüm ben de aynı şeyleri yaşıyorum her ay üstelik benim 24.ay Oldu artık😢
Bu ay ara vermeyi düşünüyordum ama doktorumu aradım aşılama için Gel dedi yine başladık tedaviye, virüs falan da engellemiyor artık beni, siz de bir düşünebilirsiniz bence.
Hadi inşallah bu ay hamile kalırsın, aşılamayla hamile kalan çok arkadaş var burda. çok yorulduk yıprandık, güzel haberleri hak ediyoruz artık. Ben türkiyede değilim canım, bulunduğum yerde aşılama ve tüp bebek tedavilerini durdular, hatta kendi doktoruma bile gidemedim bu ay klomene başlıcaktım aslında.hayırlısı olsun, üzülüp ağladığımızla kalıyoruz. Stres yapmamak elde değil. Allah yardımcımız olsun, bizleri de sevindirsin artık inşallah

Bizede tüp denilmişti yavaş yavaş gerekli şeyleri yapmaya başlayacaktık ama bu salgın çıkınca kaldı. Hayırlısı olsun inşallah kendiliğinden olmasını tabiki de çok istiyorum 🤗
İnşallah gerek kalmaz tüp bebeğe ben hatta tüp bebek için gitmiştim.hatta ilk muayene ozzaman sadece 400 vermiştim.ve ilaçlar için ilk etap 200 kan testi 150 o gün nerdeyse 800 gitmişti.ve profosör o gün muayene ettiğinde alttan bebeği görmemişti.bir gün sonra ağrım çok olunca eşim lütfen test yap ben senin hamile olduğuna inanıyorum demişti.benzhiç ihtimal vermesemde o gün idrarom da çıkmıştı .ve kandada 305 çıkmıştı ve 3 haftalık hamileydim.şimdi oğlum 15 aylık ...umudunuzu yitirmeyim bazen oluruna bırakmak (her yolu denedikten sonra) en son çare tüp bebek diye düşünüydrum başka sorunlar yoksa eğer.

İnşallah gerek kalmaz tüp bebeğe ben hatta tüp bebek için gitmiştim.hatta ilk muayene ozzaman sadece 400 vermiştim.ve ilaçlar için ilk etap 200 kan testi 150 o gün nerdeyse 800 gitmişti.ve profosör o gün muayene ettiğinde alttan bebeği görmemişti.bir gün sonra ağrım çok olunca eşim lütfen test yap ben senin hamile olduğuna inanıyorum demişti.benzhiç ihtimal vermesemde o gün idrarom da çıkmıştı .ve kandada 305 çıkmıştı ve 3 haftalık hamileydim.şimdi oğlum 15 aylık ...umudunuzu yitirmeyim bazen oluruna bırakmak (her yolu denedikten sonra) en son çare tüp bebek diye düşünüydrum başka sorunlar yoksa eğer.
Aay maşallah çok sevindim 😊 Allah size bagislasin 🤲🏻🌸

Marttan umudu kesenler buraya 😂
Bismillahirrahmanirrahim,
Rabbim hayırlı evlatlar nasib etsin diyerek başlıyorum basligimiza.

@moonandstar bat 2nisan
@bsr0745 bat 7nisan
@smu bat 12nisan
@Merveayaz11 bat 7 nisan
@Masalmina bat 14nisan
Guuunisigi Guuunisigi bat 11 12nisan
@Zeze92 bat 9 nisan
@Birpdrci bat 20nisan
@Glnkymn bat 16nisan
@Merve33444 bat 19nisan
@MoonfacedMom bat 15nisan
@Duty bat 18nisan
@Missyloves bat 18nisan
@Annelika bat 5nisan
@Ahsen555 bat 9nisan
N NarinCeylan bat 12nisan
@Uzmankezban bat 13nisan
sadehayatt06 sadehayatt06 bat 25nisan
@Nnuurrr bat 6nisan
eczhnm eczhnm bat 8 nisan
@Balkupumm bat 17 nisan
@_Lila bat 21 nisan
@Jamie35 bat 24nisan
@Mmmmmerveeeee bat 22nisan
@blue eyes girl bat 1nisan
@Esmeresm bat 23nisan
@hayathey bat 25nisan
@Sevda Masal bat 21nisan
@Rabia islam bat 19 nisan
@sakuraa bat 25nisan
@Gulcan2904 bat 9 nisan
@2 kiz annesi bat 9 nisan
@almestin94 bat 19 nisan
@meltemm34 bat 18 nisan
@yazasimvar bat 19nisan
@arzu123 bat 16nisan
@Ipek8006 bat 27nisan
@aselce bat 18.nisan
Minanur18 Minanur18 bat 25nisan
@kizinbiri9 bat 9nisan
@Hanimhanmck bat 29nisan
@Bahara giderken bat 1mayıs
@moonandstar bat 30nisan
@Matematikhocasi bat 29nisan
@jetese bat 14nisan
@Elikan bat 14nisan
H Httttf0101 bat 19nisan
@Calypso95 bat 12nisan
@yildizsavascisi bat 16nisan
@Emostanta bat 15nisan
@Manukabal bat 20 nisan
@mlknlbt bat 28nisan
@Gunes3452 bat 16nisan
@liva2013 bat 19nisan

Bende mart ayinda olmadi nisan ayinda gebelik olur insallah rabbik isteyen herekese nasip etsin insalah

2 iğneden sonra artık aşılama ve tüp bebeğe geçiş olacaktı ama o ay doktorum ameliyat olduğu için bizde eşimle kendimizi saldık adam ameliyat olup dönene kadar 1 ay içinde hamile kaldım.ama ablam mesela 3 çatlaklardan sonra gebe kaldı.onun çatlama sorunu vardı.bende çatlama sorunu zaten yoktu ama kist vardı.ama bu iğneler hormonları hazırlıyor.
Şimdi ikinciyi mi düşünüyorsun cnm

X