Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hakikatten bu sefer pik i görmüş oldum hemen çıktı çizgi adetimin 16. Günü yumurtluyormuşum onu anladım.ve artık ova testinide bu vesile ile öğrenmiş oldum

Eklentiler

• IMG20200410114607.jpg
    IMG20200410114607.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar bugün yumurtlama günüm galiba😬 dün boş geçti, bugün ve sonraki 2 günü mü değerlendirmeli ne dersiniz?
Seninle aynı olmuş yumurtlamanın benimde artık kopkoyu oldu ama ben nerdeyse 2 gündür değerlendiriyor.şimdi bugün ve 3 ğünn yine devam

Eklentiler

• IMG20200410114607.jpg
    IMG20200410114607.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 31
Yavrular, ben dün pik görmüştüm ama bugün de pik. Bi bakar mısınız rica etseeeeeemmmmn dünle bugünkü testleri koydum 🌸🌸 bugün döngüde 18. Gün

Eklentiler

• D817F4C0-3F7E-48DC-8F0B-574CC58A8E16.jpeg
    D817F4C0-3F7E-48DC-8F0B-574CC58A8E16.jpeg
    182,1 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar ayıptır söylemesi. Benim adetimin 19 üncü günü bugün. 14 günü yumurtlama günüm idi diye tahmin ediyorum
Çünki 28 günde bir adet oluyorum. Ve 14 üncü günü kasık ağrım vardı. Size sorum. Adetime 9 gün var ilişkiye girmeye devam etmemin faydası varmı. Yine olurmuki. Bir yerde okudum adetin 12 sinde başlayım 18 ine kadar diyordu. Benimde bugün 19.
Bilgi verirseniz çok mutlu olurum

Umudunu yitirme bende 2 kere çatlatma iğnesi ile gebe kalamadım aslında çatlamada sorun yoktu ama 3 cm çikolata kistim vardı.sonra düzenli ilişkiyle gebe kaldım kendiliğinden
Ayy şuan bana umut oldu 🤩 benimde 3 cm çikolata kistim var yarın bat. Tek belirtim adet olacakmışım gibi sağ kasigim ağrıyor. Inşallah hamileyimdir de eşime güzel bir doğum günü sürprizi yapabilirim 🌸
Bu ay benim için çok rahat geçti açıkçası kafamı başka şeylere verebildim. Eskisi kadar gunler oncesinden saymaya başlamadigim için mutluyum ❣

Kac gunde bır regl oluyorsunuz acaba
Benim normalim 30 gün ve 16. Günde yumurtlama görürdüm bugüne kadar, akıntı ve kasık ağrısı, meme hassasiyeti ile anlardım. ancak son 2 ay düzenim şaştı. Şubatta 10, martta 8 gün kadar gecikmeli adet oldum. Bu ay da 16. Günde değil 17 ve 18. Günlerde ovülasyonu pik gördüm. Bu ay ilk defa test ile takip ediyorum

5 senedir korunmuyorum 2 tane düşüğüm var düşük progestrondan dolayı. Yaşım büyük 36 artık bu yıl daha çok istiyorum. Doktorum bu ay 50 mg femara ya başlattı çarşamba yumurtalıklarıma bakılıp 10000 hcg lik çatlatma iğnesi olacagım. İnşAllah bu ay tutunur ve tekrar bir düşük daha yaşamam . Herkese saglıklı gebelikler nasip olsun
bende 35 yaşiınadyım canım. artık umutlarım tükeniyor benim.

Ayy şuan bana umut oldu 🤩 benimde 3 cm çikolata kistim var yarın bat. Tek belirtim adet olacakmışım gibi sağ kasigim ağrıyor. Inşallah hamileyimdir de eşime güzel bir doğum günü sürprizi yapabilirim 🌸
Bu ay benim için çok rahat geçti açıkçası kafamı başka şeylere verebildim. Eskisi kadar gunler oncesinden saymaya başlamadigim için mutluyum ❣
Valla bende ilk zamanlar çok kafayı takıyordum hatta tüp bebeğe karar verdiğimiz ay kendiliğinden hamile kaldım korkamıyn umudunuzu yitirmeyen.herşeyin çaresi var.kendinizi üzerseniz endişelenirseniz olmaz umutvar olun

2 çatlatma iğnesi sonrası tedaviyi bırakmış mıydın peki ? Yoksa sadece klomen mi kullanmıştın
2 iğneden sonra artık aşılama ve tüp bebeğe geçiş olacaktı ama o ay doktorum ameliyat olduğu için bizde eşimle kendimizi saldık adam ameliyat olup dönene kadar 1 ay içinde hamile kaldım.ama ablam mesela 3 çatlaklardan sonra gebe kaldı.onun çatlama sorunu vardı.bende çatlama sorunu zaten yoktu ama kist vardı.ama bu iğneler hormonları hazırlıyor.

bende 35 yaşiınadyım canım. artık umutlarım tükeniyor benim.
Ben de 32 yaşındayım😔 bu ay da çöp oldu resmen, yaptığım testler negatif çıktı, sabahtan beri ağlıyorum. Regl olan kızları teselli ediyodum burda bugüne kadar, ne kadar üzüldüklerini yıprandıklarını anlıyodum hep kalbimin içiyle.aynı hayal kırıklığı 9. Kez başıma geldi yine. 9 aydır çok yoruldum. Virüsten dolayı kaç ay daha hüsranla geçecek kim bilir. Aşılamaya geçmeyi düşünüyorum artık ortalık durulunca

2 iğneden sonra artık aşılama ve tüp bebeğe geçiş olacaktı ama o ay doktorum ameliyat olduğu için bizde eşimle kendimizi saldık adam ameliyat olup dönene kadar 1 ay içinde hamile kaldım.ama ablam mesela 3 çatlaklardan sonra gebe kaldı.onun çatlama sorunu vardı.bende çatlama sorunu zaten yoktu ama kist vardı.ama bu iğneler hormonları hazırlıyor.
Bende de çatlama sorunu var canım, yumurtalarım çatlayamadan kiste dönüşüyor çoğu zaman, hep kist problemiyle uğraştım 9 aydır. Ablamda da var demişsin. Sadece çatlatma iğnesi mi kullandı yoksa yumurta geliştirici ilaç kullanıp ardından çatlatma iğnesi mi oldu, yumurtamın gelişmesinde problem yok çünkü benim

X