Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebek patiği alıp hediye paketi yaptırıp sana trendyoldan bir hediye almıştım o geldi bugün aç bakalım demeyi düşünüyorum 😅 içine belki gebelik testini de koyarım anlamayabilir çünkü dalga mı geçiyorsun da diyebilir 😂
Ayy ne güzel düşünmüşsün canım. Allah gönlünden geçeni yaşatsın sana inşallah. Hevesini kursağında bırakmasın Rabbim🤲 Bizi de duysun görsün ne var yaa çok şey mi istiyoruz , herkese veriyor bize de versin bebek sağlıklı hayırlı bi evlat🤲 Offfff isyaaaaağn

Yaa inşallah kısmet olur tez zamanda :) :)
Büyük ihtimalle biz aynı anda öğreniriz testi yapıyorum beraber bekliyoruz başında 😂😂😂
Ahah o da tatlı ya birlikte o heyecanı paylaşmak 😅 amiiiin canım inşallah bu ay olmasa da mayısta olsun bari 😏🙏🏻

Ayy ne güzel düşünmüşsün canım. Allah gönlünden geçeni yaşatsın sana inşallah. Hevesini kursağında bırakmasın Rabbim🤲 Bizi de duysun görsün ne var yaa çok şey mi istiyoruz , herkese veriyor bize de versin bebek sağlıklı hayırlı bi evlat🤲 Offfff isyaaaaağn
Amiiin canım çok sağol hepimize inşallah 🙏🏻🙏🏻😘 vericek inşallah canım ya bazen vermiyorsa bir bildiği vardır diyorum, bir de herkes bir şeyle imtihan olucak işte, umarım imtihanımız kısa sürer 🙏🏻

Sen nasıl söylemek istersin 😀😀

yaaaa ayni seyi sorcaktim ayni durumdayiz pms yasiyorum sancim var kasiklarim da agriyo ama bisey yok hamile olabilirmiyim ?

Valla olabilir neden olmasın sizin bat ne zaman benim 8 inde zamanda geçmiyor 🤦‍♀️

X