Amin inşallah :)Rabbıme cok dua edıorum dua ederken sizlerde unutmuyorum isteyen herkese en hayırlı zamanda nasıp etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah :)Rabbıme cok dua edıorum dua ederken sizlerde unutmuyorum isteyen herkese en hayırlı zamanda nasıp etsin inşallah
Ayy ne güzel düşünmüşsün canım. Allah gönlünden geçeni yaşatsın sana inşallah. Hevesini kursağında bırakmasın Rabbim Bizi de duysun görsün ne var yaa çok şey mi istiyoruz , herkese veriyor bize de versin bebek sağlıklı hayırlı bi evlat Offfff isyaaaaağnBebek patiği alıp hediye paketi yaptırıp sana trendyoldan bir hediye almıştım o geldi bugün aç bakalım demeyi düşünüyorum içine belki gebelik testini de koyarım anlamayabilir çünkü dalga mı geçiyorsun da diyebilir
Ahah o da tatlı ya birlikte o heyecanı paylaşmak amiiiin canım inşallah bu ay olmasa da mayısta olsun bariYaa inşallah kısmet olur tez zamanda :) :)
Büyük ihtimalle biz aynı anda öğreniriz testi yapıyorum beraber bekliyoruz başında
:) Ayy inşallah ya 15 mayıs doğum günüm Allahım bana hediyesini gönderse ne güzel olurAhah o da tatlı ya birlikte o heyecanı paylaşmak amiiiin canım inşallah bu ay olmasa da mayısta olsun bari
Amiiin canım çok sağol hepimize inşallah vericek inşallah canım ya bazen vermiyorsa bir bildiği vardır diyorum, bir de herkes bir şeyle imtihan olucak işte, umarım imtihanımız kısa sürerAyy ne güzel düşünmüşsün canım. Allah gönlünden geçeni yaşatsın sana inşallah. Hevesini kursağında bırakmasın Rabbim Bizi de duysun görsün ne var yaa çok şey mi istiyoruz , herkese veriyor bize de versin bebek sağlıklı hayırlı bi evlat Offfff isyaaaaağn
Sen nasıl söylemek istersinAyy ne güzel düşünmüşsün canım. Allah gönlünden geçeni yaşatsın sana inşallah. Hevesini kursağında bırakmasın Rabbim Bizi de duysun görsün ne var yaa çok şey mi istiyoruz , herkese veriyor bize de versin bebek sağlıklı hayırlı bi evlat Offfff isyaaaaağn
Ooo inşallah canım burda isteyen tüm kızkardeşlere duamı edip uyuyorum bu akşam:) Ayy inşallah ya 15 mayıs doğum günüm Allahım bana hediyesini gönderse ne güzel olur
İsteyen herkeseee
Allah razı olsun canımm. Allah rahatlık versinOoo inşallah canım burda isteyen tüm kızkardeşlere duamı edip uyuyorum bu akşam
Ben direk çığlık çığlığa koşarım yanına heralde, önce eşimin yanına sonra balkona koşup benim de bebeğim olacak diye bağırırım içimde öyle bi enerji patlıyorSen nasıl söylemek istersin
Inşallah bağırırsın diyeyim öyleyse kısa zamandaBen direk çığlık çığlığa koşarım yanına heralde, önce eşimin yanına sonra balkona koşup benim de bebeğim olacak diye bağırırım içimde öyle bi enerji patlıyor
yaaaa ayni seyi sorcaktim ayni durumdayiz pms yasiyorum sancim var kasiklarim da agriyo ama bisey yok hamile olabilirmiyim ?
Amin herkese versinVerir inşallah hayırlısıyla. Benim etrafımda olmayan da çok. Üç kuzenim bekliyo iki üç yıldır hayırlsıyla nasip etsin Allahım
Bakalim sonumuz nolacak bu ay .Allahtan umut kesilmezAmin inşallah millet daha çok etkiliyor psikoloji olarak baskı altında oluyor insan
Gelecek aya bomba gibi gidersin.Caksir denedin miBen regli oldum bat değiştir canım 3 Mayıs Bat
Valla olabilir neden olmasın sizin bat ne zaman benim 8 inde zamanda geçmiyor
On gun gecikti
Ben kan testini yaptırmadan eşime, kalp atışını duymadan da aileye söylemeyi düşünmüyorum ama bakalım nasıl olacak
Caksir ne demekGelecek aya bomba gibi gidersin.Caksir denedin mi