Bu ovu testlerinin bir çalışma prensibi varmış,yeterli seviyede olan LH ki bu da 25mlU ve üzeri oluyormuş T bölümünde hapsedilip koyulastiriyor ve C yi siliklestiriyormus
Sonuçların Değerlendirilmesi:
NEGATİF: Sonuç Penceresinde sadece "C" harfi üzerinde kalan bölümde yer alan tek çizgi Negatif Sonucu gösterir. Sonuç penceresinde "C" ve "T" harfleri üzerinde kalan bölümde yer alan iki çizgiden "T" çizgisi "C" çizgisinden daha silikse Negatif Sonucu gösterir.
POZİTİF:
Sonuç Penceresinde hem "C" hem "T" harfleri üzerinde kalan bölümde eşit oranda oluşan çizgiler Pozitif Sonucu gösterir. Sonuç penceresinde hem "C" hem "T" harfleri üzerinde kalan bölümde oluşan çizgilerden "T" çizgisi "C" çizgisinden daha koyu ise Pozitif Sonucu gösterir.
GEÇERSİZ:
Sonuç penceresinde beklenmesi gereken süre sonunda hiçbir çizgi görünmez ise sonuç geçersizdir. Yeni bir test ile deney tekrarlanmalıdır
Bu da genel ovu testi değerlendirmesi,hiçbir yorum yapamıyorum ama bunlarla hamile kalmayi başaran çok kadın var,ben de deniyorum bu ay umarım her şey güzel olur herkes için