Adetiniz geçmiş ovülasyonla uğraşmayın artıkMerhaba herkese. Benim adetim bugun ya da yarin. Ovulasyonla takip ettim bu ay. Adetin 13.gunu pik gordum bugun 29.gun son bi haftadir neredeyse ovulasyon tekrar koyulasti. Bugunkide bu sekilde fotograf yukledim. Bi iki gundur daha koyuydu sanki bugun daha acik renkli ama yinede cok silik degil. Bu ay cok okudum ovulasyon piklesip hamile olanlari. Umitlenmek istiyorumsizler nasil hamile kaldiniz hangu gunleri degerlendirip ilsikiden kac gun sonra idrar testinde gebeligi ogrendiniz bu sekilde olup hamile olan var mi
İste duramiyorum bi turluAdetiniz geçmiş ovülasyonla uğraşmayın artık. Hakkınızda hayırlısı olsun
Bende 25aralıkta yumurtlama gördüm 26sında çatlama 25-26 değerlendirdik hamile kalmıştım yumurtlamadan 12gün sonra idrara geçiyor varsa eğer geçtiyse hcg testi yap gebelik testi yaniMerhaba herkese. Benim adetim bugun ya da yarin. Ovulasyonla takip ettim bu ay. Adetin 13.gunu pik gordum bugun 29.gun son bi haftadir neredeyse ovulasyon tekrar koyulasti. Bugunkide bu sekilde fotograf yukledim. Bi iki gundur daha koyuydu sanki bugun daha acik renkli ama yinede cok silik degil. Bu ay cok okudum ovulasyon piklesip hamile olanlari. Umitlenmek istiyorumsizler nasil hamile kaldiniz hangu gunleri degerlendirip ilsikiden kac gun sonra idrar testinde gebeligi ogrendiniz bu sekilde olup hamile olan var mi
Elimde yok malesf cikip alamiyorum da ama 11.gun yaptim negatiftiBende 25aralıkta yumurtlama gördüm 26sında çatlama 25-26 değerlendirdik hamile kalmıştım yumurtlamadan 12gün sonra idrara geçiyor varsa eğer geçtiyse hcg testi yap gebelik testi yani
11Erken canım eşin falan işten gelirken alabilir belki hayırlı olsun inşallah hamilesindir hamile olmak yetmiyor sağlıklı hamilelik isteyelim Allah'tan bende hamileydim ama kalbi durdu kaybettikElimde yok malesf cikip alamiyorum da ama 11.gun yaptim negatifti
Bu ovulasyon testi gebelik degil malesefBi tanem hamilesin hayırlı ve sağlıklı olur inşaAllah
11 erken ama. Ben 11nci günün sabahı ilk idrarla olduğu halde çoook silik bi çizgiyle öğrendim yani belki dikkatli bakmasam göremezdim bile o derece. Bi de bugün 16ncı gün oluyor zaten adet olmanız gerekiyordu 2 gün önce. Olmamışsınız en büyük belirti budur zatenElimde yok malesf cikip alamiyorum da ama 11.gun yaptim negatifti
30 gunde bi adet oluyorum ama ben zaten bugun olmam lazim aslinda gecikme var sayilir mi. 13.gunu pik gordum tam 14 gun sonra yani 27.sinde mi olmaliydim adet11 erken ama. Ben 11nci günün sabahı ilk idrarla olduğu halde çoook silik bi çizgiyle öğrendim yani belki dikkatli bakmasam göremezdim bile o derece. Bi de bugün 16ncı gün oluyor zaten adet olmanız gerekiyordu 2 gün önce. Olmamışsınız en büyük belirti budur zaten
Aynen öyle 27sinde adet olmalıydınız30 gunde bi adet oluyorum ama ben zaten bugun olmam lazim aslinda gecikme var sayilir mi. 13.gunu pik gordum tam 14 gun sonra yani 27.sinde mi olmaliydim adet
Sonuç noldu tatlım30 gunde bi adet oluyorum ama ben zaten bugun olmam lazim aslinda gecikme var sayilir mi. 13.gunu pik gordum tam 14 gun sonra yani 27.sinde mi olmaliydim adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?