Malesef adet oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef adet oldum
Canim uzulme demekki zamani var. Allah isimizi kolaylastirsin. Gelsin artik bebislerMalesef adet oldum
Insallah canim sen kac aydir deniyorsunİnşallah Allah en kısa zamanda hepimize nasip eder.. beklemek çok zor![]()
16. ayımız bu denediğimiz. Adetime 4 gün kaldı ama yine yok sanırım bu ayda bişey...Insallah canim sen kac aydir deniyorsun
Doktora gittin mi canim ? Problem varmi. Belki klomen falan kullanirsan olur. Insallah allah nasip eder tez zamanda. Ne zormus bilsem evlendigimde hic korunmazdim16. ayımız bu denediğimiz. Adetime 4 gün kaldı ama yine yok sanırım bu ayda bişey...
Doktora gittim tahliller falan yapıldı eşimde de bende de sorun çıkmadi. Ama kanallar açık mı kapalı mı daha ona bakılması. Klomen verdi bı ay kullandım olmadı. Yeniden gidemedim bu virüs olayları çıkınca. Hastaneler yeniden güvenli hale gelince tekrar gidicem inşallah.Doktora gittin mi canim ? Problem varmi. Belki klomen falan kullanirsan olur. Insallah allah nasip eder tez zamanda. Ne zormus bilsem evlendigimde hic korunmazdim
İnsallah olur sizinde en kisa zMndaDoktora gittim tahliller falan yapıldı eşimde de bende de sorun çıkmadi. Ama kanallar açık mı kapalı mı daha ona bakılması. Klomen verdi bı ay kullandım olmadı. Yeniden gidemedim bu virüs olayları çıkınca. Hastaneler yeniden güvenli hale gelince tekrar gidicem inşallah.![]()
İnşallah Allah tüm isteyenleri evlatlarına kavuştururİnsallah olur sizinde en kisa zMnda