- 9 Nisan 2021
- 95
- 52
- 3
- 30
- Konu Sahibi birhemsirehanim
-
İnşaAllah canımyaklaşık 2 aydır düşünüyorum özellikle stresin bu konuda da büyük engel olduğunu düşünüyorum o yüzden yardımlaşma adına birbirimize destek olmak amacıyla bu konuyu açıyorum :) bu ay farklı olarak ben yumurtlama gününü takip etmiyorum özellikle regl bitişi itibariyle calışmalara başladık. sanki yumurtlama günü öncesinde daha çok şansımızın olduğunu düşünüyorum . Bir de sağlıklı beslenme kızlar çok önemli özellikle kafein çok tüketmeyin avokado hurma soğan bakliyat gibi bol lifli ve vitaminli beslenelim. inşallah kim istiyorsa mübarek ramazan ayı başında müjdeler alınsın dua ediyorum hepimize. Ve hiçbir şeye üzülmüyoruz kızlarr stres yok burada güzel vakitler geçirelim ve tecrübelerimizle birbirimizecfaydalı olalım istiyorum :)) kimler burada??
inşallahh müjdeli haberlerini bekliyorumİnşaAllah canımben buradayım :)
6 aydır evliyim bebek istiyorum. Bu ay çakşır kökü suyu ve c life macun deniyorum:)
İnşaAllah canım hepimiz sevinçle yazalım İnşaAllah burayainşallahh müjdeli haberlerini bekliyorumbi yakınım regliden hemen sonraki gün gebe kalmış bana da erken başla demişti bilmiyorum ne kadar etkili :)) clife bu ara çok gördüm bende mi alsam acaba
Tarihlerimiz yakınmışİnşaAllah canım hepimiz sevinçle yazalım İnşaAllah buraya
Yani kullanıp çok etkisini gören var benim şuan yumurtlama günüme 2 gün var ama yumurtlama belirtilerini daha fazla hissediyorum çakşır suyundan mı yoksa clife macundan mı bilmiyorum
Inşallah olacakBende bekliyorum 1 buçuk sene oldu artık çok canım sıkılmaya başladı.Doktorlar hiç bi sorun bulamadılar.Bu ay ilk aşılamamı yaptırsam mı bilmiyorum kafam çok karışık
İnşaAllah tatlım ya ben de yeni fark ettim oturup kalkarken çok sert hareketler yapıyormuşum burada bir arkadaş yazmıştı öyle fark ettim. Ben de mecburen ev işlerini yapıyorum. O arkadaş hamile kalmış dikkat edince etkisi vardır :)Tarihlerimiz yakınmışinşallah müjde alırız ben açıkçası bu ay hareketlerime de dikkat etmeye başladım çok hızlı kalkıp oturuyorum ev işi desen bitmiyor bugünlerde olabildiğince yorucu olmayan işler yapmaya çalışıyorum bilmiyorum etkisi olur mu
Yok 2 kere oldum çatlatma iğnesi.Spremi alıp rahime koyuyolar ya ondanInşallah olacakhiç stres yapma bol dua bol vitaminli sebze meyve yemekler tüket aşılama derken catlatma iğnesi mi
Beslenme olarak süper girişimlerBende bu ay ovülasyon testi alıp denedim. Umarım ramazan ayı bereketli gelir güzel haberler alırız stres yapmaya hiç gerek yok. Bu ay olmazsa öteki ay olur. Elimizden geleni yapıp dua etmekten başka yapacağımız bir şey yokBen gebelik için değil de normalde de polen, arı sütü, propolis, keçi boynuzu özü tüketiyorum. Bunun dışında abur cubur yemiyorum. Kuru incir, fındık, ceviz tüketiyorum. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum umarım gebelikte de bir artısı olur
Evet bakalım etkisi olacak miİnşaAllah tatlım ya ben de yeni fark ettim oturup kalkarken çok sert hareketler yapıyormuşum burada bir arkadaş yazmıştı öyle fark ettim. Ben de mecburen ev işlerini yapıyorum. O arkadaş hamile kalmış dikkat edince etkisi vardır :)
Umarım bu girişimlerin bir etkisini görürümBeslenme olarak süper girişimler
Evet bakalım etkisi olacak mi
Inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruuz❤Umarım bu girişimlerin bir etkisini görürüm
Amiiin inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz ❤evet canim herkesin yumurtlama zamani farkli. bende oğluma adet bittiği o ilk günlerde hamile kaldım. şimdi nasipse kardeşi olsun istiyoruz. 22mart sat ve Allah nasip ederse deniyoruz. 23nisan sabahı test yapmayı düsünüyorum. benim adetler düzensiz o yuzden gecmesini bekliyecegim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Hayırlı Ramazanlar
hayırlısı insAllah bakalım. bugün aşırı baş dönmesi yasadım orucumu actim ama hala dönüyor. ilk gebeligimde hic belirtim olmamisti. kendimi dinliyorum galiba bu defaAmiiin inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz ❤
benim adet düzensizligi var uzun süre adet olamadim o yuzden gitmistim. adet söktürücüsüyle oldum gecen ay ve adetin 3.günü hormon testi yapildi cok sükür bisey cikmadi. doktora 2.gebelik dusundugumu soyledim oda hemen folikasit yazdi. ben bi sakincasi olacagini düsünmüyorum sonucta ilac deyil takviye edici gıda. zaten gebelikten 2 3 ay önce baslanmasi gerekiyormus.Kızlar doktora gitmeden folik asit alıp kullanmamın bir zararı olur mu illa domtor mu yazmalı
Amiiin inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz ❤Allah nasip ederse yazacağım mutlaka belirtiler psikolojik değilmis diyecegim. En hayirli zamanda hepiciğime nasip etsin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?