• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisan ayı gebelik isteyenler :)) farklı ve özel olarak neler yapıyorsunuz ? burada destek olalım birbirimize

İyi akşamlar bende aynı konudan muzdaribim sanırım 🤦‍♀️
7 aylık evliyiz bebek düşünüyoruz ama stresim düşünmememi engelleyemiyor 🤦‍♀️ Ve çok yorucu oluyor
Yarın hayırlısıyla kan verip hormon testlerini yaptıracağım sağlık ocağında cuma günü de kadın doğum doktoruna gideceğim adetliyim hormonlarıma tam anlamıyla baktırmak istedim
Daha sonra ovulasyon takibi yapacagm ilk kez sıparıs vericem
Postlarda çok araştırdım clife macunu öneren çok sayfasını inceledim fjat kararsız kaldım
Bugün aktardan hayıt tohumu aldım garın hormonlarım çıksın kullanmayı düşünüyorum adetim 4.günü
Geçen ay incir bal çörektotu denedim fakat adetim erken geldi adedim düzensizdir erken mi geç mi tam cozemıylrjm uygulamaya göre erken geldi 🤦‍♀️
bu ay kararlılıktan ve stresten gerçekten uzak durmayı düşünüyorum hayırlısı ile inşallah ❤️

7 aylık evliyiz bebek düşünüyoruz ama stresim düşünmememi engelleyemiyor 🤦‍♀️ Ve çok yorucu oluyor
Yarın hayırlısıyla kan verip hormon testlerini yaptıracağım sağlık ocağında cuma günü de kadın doğum doktoruna gideceğim adetliyim hormonlarıma tam anlamıyla baktırmak istedim
Postlarda çok araştırdım clife macunu öneren çok sayfasını inceledim fjat kararsız kaldım
Bugün aktardan hayıt tohumu aldım garın hormonlarım çıksın kullanmayı düşünüyorum adetim 4.günü
Geçen ay incir bal çörektotu denedim fakat adetim erken geldi adedim düzensizdir erken mi geç mi tam cozemıylrjm uygulamaya göre erken geldi 🤦‍♀️
bu ay kararlılıktan ve stresten gerçekten uzak durmayı düşünüyorum hayırlısı ile inşallah ❤️
Kan sonucun çıktığında az çok bir bilgi sahibi olacaksın insallah hiç bir sıkıntı çıkmaz gerçekten bu işi olumsuz bitiren ilk şey stres sanırım hep yaşıyoruz ama insallah güzel haberlerini bekliyorum 😊

Ben bu ay bel ağrısı çektiğim için yakı yapıştırdım hatta bunun gebelik için kullanıldığını da duymuştum bakalım bu ay Allah ne gösterecek herkese hayırlı mutlu haberler diliyorum 🥰
Ayy böyle umutlarda heyecan geliyor bana insallah güzel haberlerini bekliyorum regli günün ne zaman az mi kaldı ❤

Kızlar doktora gitmeden folik asit alıp kullanmamın bir zararı olur mu illa domtor mu yazmalı
Aslında doğru olanı doktora gitmek ama eczanelerden de alabilirsin direk meselâ ben direk folik asit almıştım ama kadın doğum doktoruna danıştım o da içind e folik asit b1 b3 b12 içeren vitamin verdi o yüzden danışırsan daha iyi olur bence insallah güzel haberlerini bekliyorum ❤😊

Benimde 27 nisan acaba en en erken belirti ne oluyor yada ne zaman oluyor bir de herkese göre değişiyor çık işin içinden 😑
canim benim evet bu degisiklik gösteriyor herkeste. bir oğlum var 3bucuk yasinda. onda hic bi belirti yasamadim ögrendikten 2hafta sonra yani 6haftalikken mide bulantisi ama öyle böyle deyil felaket sekilde suyu dahi kusuyordum😱. simdi galiba kendimi dinliyorum var mi yok mu diye var bi kac belirti ama emin olmadan tabiki bilemem belki psikoljiktir🤷‍♀️
senin daha var egerki suphelerin varsa adetten 5gun once erkengebelik testi yaparsin ama en garanti adetin gecmesini beklemek👍🏻

Hanımlar benimde 22 si bat.
Önceki aylarda incir, bal çörek otu tarçın kürü yapmıştım, bu ay soğan suyu denedim iki hafta.

Belirtiler var mı? Benim içim kazınıyor gibi açlık hissi belkide buna bağlı hafif mide bulantısı var.

Biz de 7 aydır deniyoruz adetimin dördündü günü bugün hadi inşallah canım🥰

Bat 4 mayıs 🙈 Hayırlısı çok heyecan yapıp streslenmek istemiyorum henüz ovulasyon da çatlamayı da görmedim bakalım bu ay nasıl olacak
Evet çok heyecanlı gerçekten beklemek hem de zor 🥰 yumurtlama gününe bağlı kalma regli sonrası gün aşırı yada 2 güne 1 gün dinlenme şeklinde dene bakalım şansın dahaçok olur🥰

canim benim evet bu degisiklik gösteriyor herkeste. bir oğlum var 3bucuk yasinda. onda hic bi belirti yasamadim ögrendikten 2hafta sonra yani 6haftalikken mide bulantisi ama öyle böyle deyil felaket sekilde suyu dahi kusuyordum😱. simdi galiba kendimi dinliyorum var mi yok mu diye var bi kac belirti ama emin olmadan tabiki bilemem belki psikoljiktir🤷‍♀️
senin daha var egerki suphelerin varsa adetten 5gun once erkengebelik testi yaparsin ama en garanti adetin gecmesini beklemek👍🏻
Evet geçen ayda erken test yapmıştım 2 gün önce şüphe hep olur çünkü kendimi dinliyorum malesef kabızlık farketmismiydin önceki gebeliğinde

Hanımlar benimde 22 si bat.
Önceki aylarda incir, bal çörek otu tarçın kürü yapmıştım, bu ay soğan suyu denedim iki hafta.

Belirtiler var mı? Benim içim kazınıyor gibi açlık hissi belkide buna bağlı hafif mide bulantısı var.
Geçen ay bende de vardı sürekli açtım çok sasirmistim 😑 yanılmışım inşallahgüzel haberlerini bekliyorum

Evet geçen ayda erken test yapmıştım 2 gün önce şüphe hep olur çünkü kendimi dinliyorum malesef kabızlık farketmismiydin önceki gebeliğinde
hayır canim ögrenene kadar hic belirtim olmamisti onda. 6haftalikken baslamisti tum belirtiler. ama duydum bunu hatta bi arkadasim suan hamile ve kabizlik yasiyor.

Beyaz köyü kıvamlı akıntı gelmiş miydi?
6haftalıktan sonra geldi canim ilk belirtilerimde yoktu. hatta dogurana kadar gittikce yogunlasan koyu kivamli bi akinti idi. suan gelen ise seffaf ve sulu genelde akışkan ama hamileyimiyim degilmi henüz bilmiyorum. bence kisiden kisiye degisir bu akinti durumlari. sizin bat ne zaman

Evet çok heyecanlı gerçekten beklemek hem de zor 🥰 yumurtlama gününe bağlı kalma regli sonrası gün aşırı yada 2 güne 1 gün dinlenme şeklinde dene bakalım şansın dahaçok olur🥰
Deniyorum özellikle bu ay çatlamayı görmekte istiyorum testte o kadar takip ediyorum kaçında çatlama oluyor diye 🙈

Selam kızlar benim bat 25 Nisan 10 Nisan da yumurtlama 11 Nisan'da çatlama oldu muhtemelen ilk kez ovulasyon testi aldım bu ay. Ama gün aşırı ilişki folik asit takviseyile gidiyorum bu ay ilk kez. 3 ay aralıklarla olan ilişkiden olmadı şimdi inşallah olur herkesin 🤲❤️ ama bende ilk kez yumurtlamanin 5. Günü ve aşırı kasik agrim batmam var geçen aylarda ki gibi umutlanmak istemiyorum ama inşallah bu ay benimledir bebişim 💓

Back