nisan ayı gebelik isteyenler :)) farklı ve özel olarak neler yapıyorsunuz ? burada destek olalım birbirimize

insallah canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin şu mübarek günlerde

Aynen akıntı dediğin gibi değişken,benimde normalde akıntım olmaz, olunca anlayamadım neyin nesidir diye.
bat bir haftam var.

Ben de cok istiyorum kizlar ovulasyon testi aldm ilk kez onla denedim bat 26-27 nisan Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Ben de 4.ayımda hamile kaldım ve sadece 2 ilişki
le.Sizlere faydası için açıklamak istedim.
bence belirti adet gibi. Adetten 2,3 gün gün önce karnım kramp olurdu yine oldu hatta songün artınca adet geliyor sandım.sabah erken ilişki oldu ve yarım saat kalkmadım.
ters rahim dendi ama klasik pozisyonla kaldım.
ilk 3 ay olmayınca acaba kayganlaştırı ya da kuruluk vs yüzünden mi olmadı dedik çünkü kuruluk sorunum var. İçim daralmıştı ama olunca oluyor. yumurtlama ve ertesini değerlendirdik, vc ye ilişkiden önce gitmedim içinin ph dengesi su deyince değişir diye okumuştuk. Ve sonuç oldu! Hiç canınızı sıkmayın üstelik arada kasılma da yaşıyordum ilşkide belki yeterince gevşemiş bile değildim ama tuttu. Allahım hepinize nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…