- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #4.621
İnşallah kuzucummmm Rabbim hayırlısı neyse onu versin ama sen adetin 3. günüde git doktora bakalım neler dicek belki farkında değilsin hormonlarında yükseklik vardır en azından dengelenir yaşadığımız zaman eski insanlardaki gibi değil sağlıklı değiliz ki herşey hormonlu herşey inorganik ondan doktora kontrolünde olmakta fayda var
sıfır çizik mi yani sadece bir mi yani ikinci hiç yok yaniii öle miumut işte soruom naparsınn
Hizli yanitla yokki bendd
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yaaa ben %90 hamişim sanırımmm çünkü çizgi bugün yine silik olsada daha belliii
inşallahhh kuzum sen hamişsin yaaa hamişşş :):):)
Selam kızlarrr 😊güzel haberler var sanırım elif sen test yaptınmı kuzum 😊😊 sinemmmmm hamişsin meleğimmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet bu sabah test yaptım cıxxxx hiçbişi yok yani bugünde herhalde olurum 2 gün geçti bakalımmayısa kaldık burcum :)
Hizli yanitla yokki bendd
aynen canım ya bende gittmeyi düşünüyorum işte Allah izin verirse gidicem bakalım tabi canım eskiler ne kadar şanslı olduğumuzu sölesede şanssız taralarda var
Hayırlısı meleğim, tabikide mayısta olur inş 😊bi günü boş geçirmicem 😂😂
boşuna umut etme kuzucum ya yok sıfır çizgi yani ilki çok güsel ama net belirgin aman boşverdim ben
inşallahhh kuzum sen hamişsin yaaa hamişşş :):):)
Selam kızlarrr 😊güzel haberler var sanırım elif sen test yaptınmı kuzum 😊😊 sinemmmmm hamişsin meleğimmm
Tamm ama mayista tutsunn teyze olmam istiyorummm
Yaaa cok heycanliyim burcummm kocam alcak bni gitcem doktora bakalim insallah idrar testi dogrudurrr
Kuzummmmm :) teyzeemi oluyrm benmm ya 😊😊😊ilk hediyesi benden olcak kan testine git hadi 😊
Yaaa inanamiorum elifff gidiem kan testine kocamada kal geldi zaten adamin nevri dondu insallah hamileymdir yaaa
İnşallah bakalım kuzum nasipte kısmette ne zamansa o zaman sadece şuan artık kırmızıların gelmesini istiyorum çabucak başka bişi istemiyorum ruhum daraldı çünkü sende hemen yaptır şu kan testini yavrum ya merak içindeyim yoksa ben seni çekip götürcem yeteerrrrrrr
Dogrudur canm bak bize zank diye tek cizgi cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?