Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

aynen canım ya bende gittmeyi düşünüyorum işte Allah izin verirse gidicem bakalım tabi canım eskiler ne kadar şanslı olduğumuzu sölesede şanssız taralarda var

Selam kızlarrr 😊güzel haberler var sanırım elif sen test yaptınmı kuzum 😊😊 sinemmmmm hamişsin meleğimmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet bu sabah test yaptım cıxxxx hiçbişi yok yani bugünde herhalde olurum 2 gün geçti bakalım mayısa kaldık burcum :)

evet bu sabah test yaptım cıxxxx hiçbişi yok yani bugünde herhalde olurum 2 gün geçti bakalım mayısa kaldık burcum :)

Hayırlısı meleğim, tabikide mayısta olur inş 😊bi günü boş geçirmicem 😂😂

Selam kızlarrr 😊güzel haberler var sanırım elif sen test yaptınmı kuzum 😊😊 sinemmmmm hamişsin meleğimmm

Yaaa cok heycanliyim burcummm kocam alcak bni gitcem doktora bakalim insallah idrar testi dogrudurrr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamm ama mayista tutsunn teyze olmam istiyorummm

İnşallah bakalım kuzum nasipte kısmette ne zamansa o zaman sadece şuan artık kırmızıların gelmesini istiyorum çabucak başka bişi istemiyorum ruhum daraldı çünkü sende hemen yaptır şu kan testini yavrum ya merak içindeyim yoksa ben seni çekip götürcem yeteerrrrrrr

Kuzummmmm :) teyzeemi oluyrm benmm ya 😊😊😊ilk hediyesi benden olcak kan testine git hadi 😊

Kiyamam sanaaaa bitanem benimm insallah teyze yapcam.sizi ama bennn bennn olamiorm baksanaaa.mayista teyze olmak istyrmm amaa solimmm

Yaaa inanamiorum elifff gidiem kan testine kocamada kal geldi zaten adamin nevri dondu insallah hamileymdir yaaa

Niye dönüyo paşazadenin nevri hayırdır daha nerede şimdiden üşeniosa oo ooo ooo

Yanima gelceksen bekliorum canimm haklisin hayirlisi ne zamansa o zman olur hepimizin insallahh oglene gidiorm kuzumm cuma bugm bilion ondan cumayi beklioz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…