• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık nisan ayı femara kullananlar birlikte takip edelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

limonkabugsu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
856
245
103
merhaba arkadaslar dün doktora gittim bugün adetimin 4.ünü femaraya bsaladım günde 2 tane 5 gün kullan dedi doktorum aynı zamandada glifor 1000 mg ve inofolic combi kullanmaya başladım.. hayırlısı bakalım.

Merhaba bende femara kullandım 5. ayimdayim beş aydır yumurta kontrollerim yapılıyor gelişim güzel maalesef tutmadı persembe gunu ovitre vuruldum beklemedyim inşallah tutar beklemek çok zor :(

Merhaba bende femara kullandım 5. ayimdayim beş aydır yumurta kontrollerim yapılıyor gelişim güzel maalesef tutmadı persembe gunu ovitre vuruldum beklemedyim inşallah tutar beklemek çok zor :KK43:
İnşallah tutar canım. Benim bugün iyacın 5.günü bitti yani. Salı doktora gideceğim ultrasonla yumurtalara bakacak.. hayırlısı bakalım.. yumurtaların ne kadar olmustu? Daha önceden gebelik yaşamısmıydın? Benim 1 kimyasal gebeliğim var klomenle. Üstüne 4_5 ay daha kullanıp rahim filmi çektirdim rahimde darlık varmış ameliyat oldum asılama denedik tutmadı. 1 yıldırda doktora gitmedim bu ay yeniden basladık bakalım.. beklemek çok zor Allah sabır versin hepimize..

İnşallah seninde tutar cnm sabır en zor şey. Benim yumurtalarım bu ay sağ ve solda 18 22 cm buyuduler.Asilama yapilcaki yalnız eşim gece ihtilam olmuştu sperm veremedi. Bizde saatinde normal denedik.Hic gebe kalmadim. Rahim filmim eşimin tahlilleri her şeyimiz çok güzel sorun da yok ama olmadi.Bu ay umarim tutar . Olmazsa farklı bir doktora gitmeyi düşünüyorum ama doktorunuza seviyorum npicam bilmiyorum inşallah bu ay hamile kalıriz güzel aya hamiş gireriz:)

Amin canim 28i daha var bu ay zaten çok umutlu değilim umutlanmak istemiyorum aslında :( sen hangi hastanye gidiyorsun memnun musun?

merhaba arkadaslar dün doktora gittim bugün adetimin 4.ünü femaraya bsaladım günde 2 tane 5 gün kullan dedi doktorum aynı zamandada glifor 1000 mg ve inofolic combi kullanmaya başladım.. hayırlısı bakalım.
Merhaba ikimizin durumu aynı sanırım. Bende femara kullanıyorum doktorum bitince gel dedi ama bitişi haftasonuna denk geliyor üstelik pazartesi de tatil. Gidince ne yapıyor doktor sadece yumurta var mo diye mi bakıyor? Bi kaç gün geç gitsem nolur?

Merhaba ikimizin durumu aynı sanırım. Bende femara kullanıyorum doktorum bitince gel dedi ama bitişi haftasonuna denk geliyor üstelik pazartesi de tatil. Gidince ne yapıyor doktor sadece yumurta var mo diye mi bakıyor? Bi kaç gün geç gitsem nolur?
Benim ilaç cumartesi bitti bugün yani salı kontrole çağırdı canım. Yumurtayı takip edecektir muhakkak doktorun duruma göre yumurtanın kolay çatlaması için çatlama iğnesi verebilir. Yumurtlama gününden önce git muhakkak. Şu gün gel diye takvim vermedi mi peki doktorun?

Gecen ay kullanmistim bu ilaci. Klomen gibi degil yan etksi cok az ve cok memnun kaldim. Doktorum cok kizdi ama yine kullanmayi dusunuyorum. Bu ilaca 5.gun baslayip gunde 1 tane icip kacinci gunde yumurtasinin catladigini bilen varmi ?

Yani normalde bu ilaç günde 2 defa alınıyor ama ben ilküçgün günde 3 kez diğer iki günde de 2 kez içmiştim ve iki gün ara vermiştim doktor öyle yanına çağıyordu bence doktor kontrolü dışında yapma canım kiste de dönüşebilir.

merhaba doktor bana da aynısını versi glifor hariç bende bekelmedeyim hepsini kullandım pco var bende

Back
X