- 8 Mart 2015
- 25.106
- 1
- 81.234
- 598
- Konu Sahibi MorMeneksemmsn
Yüzüğü ve eşyaları vermeyecek misiniz?
Takıyorum demişsiniz de...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben 22 yaşındayım çok şükür iyi bir işim var ve memurum Bir yıllık nisanlimdan bi Ay önce ayrıldım Sorun Beni sahiplenmemesi ve kayinvalidenin sürekli Beni ezmesi ağza alınmayan laflar etmesiydi birde beraber yasayacaktik evlenseydik hemde ailemden nerdeyse bin km uzakta. kayinvalidesiyle Sorun yasayanlar ve Onlar yüzünden bosananlari görünce kendimi şanslı hissediyorum. evlenseydim Kesinlikle bende Öyle olacaktım Çünkü bi sene boyunca benim psikolojimi Çok bozdular. Işin mantıklı kısmı Bu ama eski nisanlimin bana aldıkları hediyeleri resimlerimizi anılarımızı atamıyorum En önemlisi yüzüğü Hala arada Bir takıyorum kıyamıyorum hiç bir anıya Onu Çok özlüyorum kokusu sesi bile Başka geliyor Bir Daha duyamayacak olmam Çok canımı acıtıyor. Benim ailemde Onun aileside Kesinlikle istemiyor Artık ve Biz severek ayrıldık ama ilerde Mutlu olamayacağımı düşündüm Ben Hele ki o kadınla ayrıldıktan sonda bile benle uğraşmaya devam etti. eski nişanlımı unutamayacak gibi hissediyorum Sanki Bir Daha hayatıma kimse girmeyecek ben hep yanlız kalıcam gibi geliyor geçer mi bu günler.. Bir buçuk sene boyunca gerekli gereksiz herşeyimi onunla paylaşmıştım ben Şuan o kadar boşlukta hissediyorumki Hiç kimseyle konuşamıyorum herkesle bağımı kestim ve hep Böyle olcam gibi geliyor. tecrübeli olanlar bana fikir verebilirler mi Doğru mu yaptım ben nisan atmakla nişanlım Çok İyi biriydi ama annesine aşırı düşkündü. Hayatıma Başka biri girer mi Onu unutamcam diye kendime Başka hayat kuramicam diye hep böyle olcam diye Çok korkuyorum çünkü benim ondan önce doğru düzgün bi ilişkim olmamıştı birçok ilkimi onunla yaşadım ben. ailem Çok memnun nişanı attığım için ama ilerde ne olacağı belli olmaz hayatıma biri girerse karşı taraf için Sorun oluyor mu birde bu tarz şeyler şuan böyle birşey düşünmüyorum ama merak ediyorum sadece?
Kızlar ben 22 yaşındayım çok şükür iyi bir işim var ve memurum Bir yıllık nisanlimdan bi Ay önce ayrıldım Sorun Beni sahiplenmemesi ve kayinvalidenin sürekli Beni ezmesi ağza alınmayan laflar etmesiydi birde beraber yasayacaktik evlenseydik hemde ailemden nerdeyse bin km uzakta. kayinvalidesiyle Sorun yasayanlar ve Onlar yüzünden bosananlari görünce kendimi şanslı hissediyorum. evlenseydim Kesinlikle bende Öyle olacaktım Çünkü bi sene boyunca benim psikolojimi Çok bozdular. Işin mantıklı kısmı Bu
Onun bana düşük bi meblagda borcu vardı Onun yerine say gönderme dediYüzüğü ve eşyaları vermeyecek misiniz?
Bende senim için dua edicem Güzel arkadaşım bende duygusal düşünürüm ama bazen duyguları bi kenara bırakıp mantıkla hareket etmek gerek geleceğin için bak yorumları görüyorsun ileride pişman olma millet kocasından çok kaynanasindan dert yanıyor bende öyleydim ama sen ikisindede sıkıntı var diyorsun iyi düşün lütfen evlendikten sonra bu sıkıntılarla Ona duyduğun sevgide biter gider geriye hep olumsuzluklar kalır. Benim nişanlım Beni sahiplenmedi dedim ama Beni herkese karşı korurdu akrabalariyla Çok kavga ettiği oldu Sadece annesine Bişey diyemiyordu bana neler dedi o ve nişanlım bunlara sesini çıkarmadı zoruma gitti Hiç kötü Bir huyu yoktu alkol sigara arkadaş gezmesi takılması hiçbiri yoktu ama annesinin yörüngesinde olan bi insandı. bana deseydi ki Tamam onunla muhatap olmak zorunda değilsin evlenince ayrı yaşarız yine kabul ederdim yinede onun her işini yapardım yanlız bırakmazdım ama bizim aramızda Sorun olmadığı halde hep annesi yüzünden Büyük kavgalar ettigimiz halde yapamadı Bunu ve Daha birsürü şey hep Benim Onun ailesini aramamı sormamı bekledi o yapmadı ve ailem İki kere gördu onu bi nişanda bi çıkarken uzaktaydı bahane etti gelmedi kırgınlığım Çok fazla ve o kadın hep ayirmak için uğraştı bizi Ben Ona Ne kadar İyi güler guler yüzlü davranırken Tam tersini yaptı bana. Seni Çok İyi anlıyorum aynısını yaşadım belkide alışkanlıktan bende ayrılmayı göze alamadım bak bi dua var ayrılmam gerektiğini düşünürken ama istemediğim zaman hep okurdum Sende oku": Ey Rabb’im! Ben bir yola çıktım, niyetim evlenmek ve huzurlu bir yuva kurmak. Ancak evvel ve ahir olan sensin; alim olan, en iyi bilen de sensin. Ben sonumu bilemem ki, bu mümkün değil. Bu yüzden sana geldim, kapını çaldım. En iyi bilene tam tevekkülle sığınarak niyetimi sunuyorum. Şayet sevdiğim bu insanla evlenmem hayırlı olacaksa bana bu evliliği nasip et, eğer bu evlilik beni yorup yıpratacaksa sen henüz başlamadan evliliğime “mâni’’ isminle engel ol. Bu yolda seni vekil kıldım." Bu duayı et Canım Ben hep ettim ve yaşamam gerektiğimden Daha Kolay atlatiyorum aslinda Çünkü Biz ayrıldığımız hafta Annem Babam Bir senedir ayrıydı Onlar barıştı ve Ben ailemden uzakta bi yerde çalışıyordum gurbetteydim ailemin yanına tayinim çıktı geri döndüm Annem ve Babam beraber eşyalarımı toplamaya geldiler bunlar Beni Çok Mutlu etti bu süreçte hep Yanımda oldular acı çektim ama bunlar olmasaydı o kadar Kolay atlamazdim yani Allah Öyle bi ayarlamiski zamanı herşey Bir hafta içinde oldu ve bitti cesaret edemediğim şeyi o zaman yaptım. Sende bu duayı zaman zaman oku Allah Senin için en iyisini düşünecektir. Bu dua uğur kosarin Allah de ötesini Bırak kitabından istersen okuyadabilirsin. Allah herşeyin hayırlısını versin hakkında.Biliyor musun aslında çok güçlüsün! Seni taktir ettim ben normalde yurt dışında yaşıyorum ama 2 ayı geçik bir süre önce Türkiye'ye yerleştim, bununla beraber birlikte olduğum kişinin annesi birden bana düşman kesildi.... benim oğlum şöyle iyi böyle iyi diyen kadın artık oğlu için ağza alınmayacak kelimeler sarf etmeye başladı... yani anlayacağım tek isteği yurt dışı ve paraymış. Biz ayrılmadık ama annesiyle hiç konuşmuyoruz ve bu durum ömür boyu böyle nasıl gider hiç bilmiyorum.. oğluda iyi birisi değil aslına bakarsan, annesinin söylediği kadar var bazı hal ve hareketleri.. bir gün bana eve başka kız getirdiğini bile söyledi bu kadın, düşünsenize evleneceğiniz adamım annesi söyledi bunu! ya zoruma gidiyor düşündüğüm zaman, çok iyi biliyorum benimde ayrılmam gerekli ama hala başarabilmiş değilim.. böyle bir anne nasıl olur gerçekten anlam veremiyorum. Benim annem sesini dahi asla yükseltmeyen bir kadınken sürekli bağırıp çağıran anne oğul ilişkileri var .... 26 yaşımda olup bu şekilde rezilce şeyler yaşamak hayatın git gide dahada zorlaşacağının işareti sanki.... sadece kırgınlıklarla doluyum ve umuyorum ki bu durumun içinden bir gün dimdik çıkabilirim. Senin için dua edicem rabbim hep kalbini ferah tutsun inşallah hayatının kalanında güzel insanlarla karşılaş
unutamayacak gibi hissediyorum Sanki Bir Daha hayatıma kimse girmeyecek ben hep yanlız kalıcam gibi geliyor geçer mi bu günler..
Şu cümleleri şurada ayrilik konusu açan kadınların %90 ı kullanıyor.
İlkim ilkim diyip duruyorsunuz. Dünyadaki herkesin bir ilki oluyor, peki kaç tanesi ilkiyle bir ömür devam ettiriyor? Çok çok az.
Her ilkinden ayrilan bi daha sevemese soyumuz kururdu heralde.
"Ayrıldık" dendikten sonra birden beynin silinmiş gibi sıfır duyguyla normal hayatına mı dönmeyi planlıyordun?
Alıştığımız bir eşyanın vs. Yoklugunu bile hissederiz.
Suan bu yaşadıkların normal bir süreç diğer herkesin yaşadığı gibi. Bunları birtek kendin yaşamıyorsun, cok farklı filan degilsin.Senin yapacağın şey bunun bir süreç olduğunu kabul edip, fazla arabesk duygulara, triplere girmeden saglikli bir şekilde atlatmaya calismak. Esyaları, anıları atmakla başla...