- 23 Aralık 2016
- 132
- 75
- 18
- Konu Sahibi MorMeneksemmsn
Kızlar ben 22 yaşındayım çok şükür iyi bir işim var ve memurum Bir yıllık nisanlimdan bi Ay önce ayrıldım Sorun Beni sahiplenmemesi ve kayinvalidenin sürekli Beni ezmesi ağza alınmayan laflar etmesiydi birde beraber yasayacaktik evlenseydik hemde ailemden nerdeyse bin km uzakta. kayinvalidesiyle Sorun yasayanlar ve Onlar yüzünden bosananlari görünce kendimi şanslı hissediyorum. evlenseydim Kesinlikle bende Öyle olacaktım Çünkü bi sene boyunca benim psikolojimi Çok bozdular. Işin mantıklı kısmı Bu ama eski nisanlimin bana aldıkları hediyeleri resimlerimizi anılarımızı atamıyorum En önemlisi yüzüğü Hala arada Bir takıyorum kıyamıyorum hiç bir anıya Onu Çok özlüyorum kokusu sesi bile Başka geliyor Bir Daha duyamayacak olmam Çok canımı acıtıyor. Benim ailemde Onun aileside Kesinlikle istemiyor Artık ve Biz severek ayrıldık ama ilerde Mutlu olamayacağımı düşündüm Ben Hele ki o kadınla ayrıldıktan sonda bile benle uğraşmaya devam etti. eski nişanlımı unutamayacak gibi hissediyorum Sanki Bir Daha hayatıma kimse girmeyecek ben hep yanlız kalıcam gibi geliyor geçer mi bu günler.. Bir buçuk sene boyunca gerekli gereksiz herşeyimi onunla paylaşmıştım ben Şuan o kadar boşlukta hissediyorumki Hiç kimseyle konuşamıyorum herkesle bağımı kestim ve hep Böyle olcam gibi geliyor. tecrübeli olanlar bana fikir verebilirler mi Doğru mu yaptım ben nisan atmakla nişanlım Çok İyi biriydi ama annesine aşırı düşkündü. Hayatıma Başka biri girer mi Onu unutamcam diye kendime Başka hayat kuramicam diye hep böyle olcam diye Çok korkuyorum çünkü benim ondan önce doğru düzgün bi ilişkim olmamıştı. ailem Çok memnun nişanı attığım için ama ilerde ne olacağı belli olmaz hayatıma biri girerse karşı taraf için Sorun oluyor mu birde bu tarz şeyler şuan böyle birşey düşünmüyorum ama merak ediyorum sadece?
Son düzenleme: