• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan attım

MorMeneksemmsn

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
132
75
18
Kızlar ben 22 yaşındayım çok şükür iyi bir işim var ve memurum Bir yıllık nisanlimdan bi Ay önce ayrıldım Sorun Beni sahiplenmemesi ve kayinvalidenin sürekli Beni ezmesi ağza alınmayan laflar etmesiydi birde beraber yasayacaktik evlenseydik hemde ailemden nerdeyse bin km uzakta. kayinvalidesiyle Sorun yasayanlar ve Onlar yüzünden bosananlari görünce kendimi şanslı hissediyorum. evlenseydim Kesinlikle bende Öyle olacaktım Çünkü bi sene boyunca benim psikolojimi Çok bozdular. Işin mantıklı kısmı Bu ama eski nisanlimin bana aldıkları hediyeleri resimlerimizi anılarımızı atamıyorum En önemlisi yüzüğü Hala arada Bir takıyorum kıyamıyorum hiç bir anıya Onu Çok özlüyorum kokusu sesi bile Başka geliyor Bir Daha duyamayacak olmam Çok canımı acıtıyor. Benim ailemde Onun aileside Kesinlikle istemiyor Artık ve Biz severek ayrıldık ama ilerde Mutlu olamayacağımı düşündüm Ben Hele ki o kadınla ayrıldıktan sonda bile benle uğraşmaya devam etti. eski nişanlımı unutamayacak gibi hissediyorum Sanki Bir Daha hayatıma kimse girmeyecek ben hep yanlız kalıcam gibi geliyor geçer mi bu günler.. Bir buçuk sene boyunca gerekli gereksiz herşeyimi onunla paylaşmıştım ben Şuan o kadar boşlukta hissediyorumki Hiç kimseyle konuşamıyorum herkesle bağımı kestim ve hep Böyle olcam gibi geliyor. tecrübeli olanlar bana fikir verebilirler mi Doğru mu yaptım ben nisan atmakla nişanlım Çok İyi biriydi ama annesine aşırı düşkündü. Hayatıma Başka biri girer mi Onu unutamcam diye kendime Başka hayat kuramicam diye hep böyle olcam diye Çok korkuyorum çünkü benim ondan önce doğru düzgün bi ilişkim olmamıştı. ailem Çok memnun nişanı attığım için ama ilerde ne olacağı belli olmaz hayatıma biri girerse karşı taraf için Sorun oluyor mu birde bu tarz şeyler şuan böyle birşey düşünmüyorum ama merak ediyorum sadece?

Son düzenleme:
Nişanı atmanızı Kv yi falan bilmem de madem memursunuz neden birlikte oturacaktınız

Üç kuruş kiradan mı tasarruf edecektiniz

Baştan şartlarınızı koyup Kv yi hayatınıza uzak tutsa idiniz şimdi böyle düşünmezdiniz belki de

Sizden geçmiş bu durum ama diğer genç kızlar için yazıyorum işi gücü varken insan Kv evini neden kabul eder

Normal Kv evde gelin istemez

Hem de memur gelini yanına alacak Kv de sorun çıkarır mutlaka

Nişanı atmanızı Kv yi falan bilmem de madem memursunuz neden birlikte oturacaktınız

Üç kuruş kiradan mı tasarruf edecektiniz

Baştan şartlarınızı koyup Kv yi hayatınıza uzak tutsa idiniz şimdi böyle düşünmezdiniz belki de

Sizden geçmiş bu durum ama diğer genç kızlar için yazıyorum işi gücü varken insan Kv evini neden kabul eder

Normal Kv evde gelin istemez

Hem de memur gelini yanına alacak Kv de sorun çıkarır mutlaka
Aslında Ben kv ye evet demedim Hiç İlk başta bana melek gibi davranıyordu isterseniz ayrı Evde yaşarsınız isterseniz beraber yaşarız diyordu Sonra kıskanmaya başladı bana kötü davranmaya başladı bensiz Olmaz Ben olmazsam sizde olmazsınız Aynı Evde oturmadan evlenemezsiniz falan dedi Onun şartı oydu bende nisanlima baskı yaptım ama o Ne bana Tamam dedi Ne annesine bende hep ertelemek istedim düğünü evlenmedik nisan uzadı bu ve başka sebeplerden dolayı .. annesini birakamamasinin sebebi Daha önce kalp krizi geçirmiş Evde Tek kalırsa Bişey Olur falan düşüncesi sık sık rahatsizlaniyor çünkü ne kadar doğru bilmiyorum tabi onuda. mesele maddiyat değil Yani

Ev ev ustunde olmuyor. Birincisi ciftler evliligin ne oldugunu anlamiyor. Ikincisi onlarin duzenine uymak zorunda kaliniyor. Banyo yaparken bile insan cekinir. Ayni evde ayni banyoda... hersey problem. Gelin hizmetci pozisyonunda. Kendi evinde uzanmak varkwn onlarla rahat rahat bile oturamazsin. Esine sarilamazsin. Rahatca tartisamazsin. Cocugun olsa istedigin gibi egitemezsin. Cocuguna yeri geldiginde kizamazsin. Hersey problem. Onlarin agiz tadina gore yemek yersin. Bunu kabullenmek hata bence. Kayinvalideler de neden gelinle yarisa girerlwr onu anlamam. Erkek evlenince daha bir anneye duser. Simdiden anneci ise ilerde daha cok anneci olur. Herseyde hayir varmis. Boylesi daha hayirli. Aciniz gecer mi derseniz gecer merak etmeyin.
Baska biri de olur bunlari dusunmeyin. Bu donemi kendinize odaklanarak gecirin. Zaman herseyin ilaci.

Ev ev ustunde olmuyor. Birincisi ciftler evliligin ne oldugunu anlamiyor. Ikincisi onlarin duzenine uymak zorunda kaliniyor. Banyo yaparken bile insan cekinir. Ayni evde ayni banyoda... hersey problem. Gelin hizmetci pozisyonunda. Kendi evinde uzanmak varkwn onlarla rahat rahat bile oturamazsin. Esine sarilamazsin. Rahatca tartisamazsin. Cocugun olsa istedigin gibi egitemezsin. Cocuguna yeri geldiginde kizamazsin. Hersey problem. Onlarin agiz tadina gore yemek yersin. Bunu kabullenmek hata bence. Kayinvalideler de neden gelinle yarisa girerlwr onu anlamam. Erkek evlenince daha bir anneye duser. Simdiden anneci ise ilerde daha cok anneci olur. Herseyde hayir varmis. Boylesi daha hayirli. Aciniz gecer mi derseniz gecer merak etmeyin.
Baska biri de olur bunlari dusunmeyin. Bu donemi kendinize odaklanarak gecirin. Zaman herseyin ilaci.
Yorumun için Teşekkür ederim Çok mantıklı şeyler yazmışsınız bende nisan atmadan önce hep bunları düşünüyordum Beni Çok strese sokuyordu. Aynen Benden 50 yaş Büyük kadın ama benle hep kendi yaşıtıymış gibi uğraştı durdu yarışa soktu kendini:KK1:

Kızlar ben 22 yaşındayım çok şükür iyi bir işim var ve memurum Bir yıllık nisanlimdan bi Ay önce ayrıldım Sorun Beni sahiplenmemesi ve kayinvalidenin sürekli Beni ezmesi ağza alınmayan laflar etmesiydi birde beraber yasayacaktik evlenseydik hemde ailemden nerdeyse bin km uzakta. kayinvalidesiyle Sorun yasayanlar ve Onlar yüzünden bosananlari görünce kendimi şanslı hissediyorum. evlenseydim Kesinlikle bende Öyle olacaktım Çünkü bi sene boyunca benim psikolojimi Çok bozdular. Işin mantıklı kısmı Bu ama eski nisanlimin bana aldıkları hediyeleri resimlerimizi anılarımızı atamıyorum En önemlisi yüzüğü Hala arada Bir takıyorum kıyamıyorum hiç bir anıya Onu Çok özlüyorum kokusu sesi bile Başka geliyor Bir Daha duyamayacak olmam Çok canımı acıtıyor. Benim ailemde Onun aileside Kesinlikle istemiyor Artık ve Biz severek ayrıldık ama ilerde Mutlu olamayacağımı düşündüm Ben Hele ki o kadınla ayrıldıktan sonda bile benle uğraşmaya devam etti. eski nişanlımı unutamayacak gibi hissediyorum Sanki Bir Daha hayatıma kimse girmeyecek ben hep yanlız kalıcam gibi geliyor geçer mi bu günler.. Bir buçuk sene boyunca gerekli gereksiz herşeyimi onunla paylaşmıştım ben Şuan o kadar boşlukta hissediyorumki Hiç kimseyle konuşamıyorum herkesle bağımı kestim ve hep Böyle olcam gibi geliyor. tecrübeli olanlar bana fikir verebilirler mi Doğru mu yaptım ben nisan atmakla nişanlım Çok İyi biriydi ama annesine aşırı düşkündü. Hayatıma Başka biri girer mi Onu unutamcam diye kendime Başka hayat kuramicam diye hep böyle olcam diye Çok korkuyorum çünkü benim ondan önce doğru düzgün bi ilişkim olmamıştı birçok ilkimi onunla yaşadım ben. ailem Çok memnun nişanı attığım için ama ilerde ne olacağı belli olmaz hayatıma biri girerse karşı taraf için Sorun oluyor mu birde bu tarz şeyler şuan böyle birşey düşünmüyorum ama merak ediyorum sadece?
Iyi yapmissin eline saglik. Keske aynisini ben yillar once yapsaymisim. Yapmadim evlendim 9 yil sonra ayrildim. Bende buyuk sozu dinlemeyenlerdenim. Kayinvalidelen huysuzsa eninde sonunda huzur kacirtiyor.

Iyi yapmissin eline saglik. Keske aynisini ben yillar once yapsaymisim. Yapmadim evlendim 9 yil sonra ayrildim. Bende buyuk sozu dinlemeyenlerdenim. Kayinvalidelen huysuzsa eninde sonunda huzur kacirtiyor.
Bende Bir sene boyunca Hiç Bişey anlatmadım aileme anlatırsam bitecekti Çünkü göze alamadım hep sakladım ve Bu süreçte onları dinlemedigimde oldu Çok pişman oldum Sonra karşı taraf Beni iyice ezince bende herşeyi göze aldım ve aileme yaşadıklarımı anlattım Sonra ailelerin birbirine girmesiyle bitti bizim iş. Yaşanılması gerekiyormuş demekki Ne diyelim ki.

Bende Bir sene boyunca Hiç Bişey anlatmadım aileme anlatırsam bitecekti Çünkü göze alamadım hep sakladım ve Bu süreçte onları dinlemedigimde oldu Çok pişman oldum Sonra karşı taraf Beni iyice ezince bende herşeyi göze aldım ve aileme yaşadıklarımı anlattım Sonra ailelerin birbirine girmesiyle bitti bizim iş. Yaşanılması gerekiyormuş demekki Ne diyelim ki.
Bende senin gibi iste anlatmadim ort bas ettim. Nisanlimi cok seviyordum. Kayinvalide nisanliyken basladi ara bozmaya evlendikten sonrada devam etti. Cocugum oldu yine yapti. En sonunda 9 yil sonra ayrildik. Sen en iyisini yapmissin sakin uzulme.

Bence zararın neresinden donulse kardir durumu olmuş. Kayinvalidesiyle aynı evde yaşayanların konularını okuduk burda kesinlikle olmuyor. Bir sürü sorun oluyor. Unutmaya çalışın zamanla geçip gider elbette.

Ucuz kurtulmuşsun geçmiş olsun. Nişanlın daha nişanlıyken böyle ezdiriyorsa seni, evlendiği kadının vay haline. Ama ben şuna takıldım yüzüğe kıyamıyorum takiyorum demişsin ya tak istiyorsan kime ne. Ama kismetini kapatmasın yüzük:dondurma:

Doğru olanı yapmışsın üzülme!!sorunun yanıtı yazdıklarının içinde alışkanlık haline geldiği için aklından çıkmıyor nişanlın. tabiki paylaşımlar olmuş kolay değil unutmak ancak ileride üzülmektense şimdi üzül, kayınvaliden anladığım kadarıyla sorunlu biriymiş o tür insanlar aile saadeti diye birşey bırakmaz ve çok daha üzülürdün.

Kızlar ben 22 yaşındayım çok şükür iyi bir işim var ve memurum Bir yıllık nisanlimdan bi Ay önce ayrıldım Sorun Beni sahiplenmemesi ve kayinvalidenin sürekli Beni ezmesi ağza alınmayan laflar etmesiydi birde beraber yasayacaktik evlenseydik hemde ailemden nerdeyse bin km uzakta. kayinvalidesiyle Sorun yasayanlar ve Onlar yüzünden bosananlari görünce kendimi şanslı hissediyorum. evlenseydim Kesinlikle bende Öyle olacaktım Çünkü bi sene boyunca benim psikolojimi Çok bozdular. Işin mantıklı kısmı Bu ama eski nisanlimin bana aldıkları hediyeleri resimlerimizi anılarımızı atamıyorum En önemlisi yüzüğü Hala arada Bir takıyorum kıyamıyorum hiç bir anıya Onu Çok özlüyorum kokusu sesi bile Başka geliyor Bir Daha duyamayacak olmam Çok canımı acıtıyor. Benim ailemde Onun aileside Kesinlikle istemiyor Artık ve Biz severek ayrıldık ama ilerde Mutlu olamayacağımı düşündüm Ben Hele ki o kadınla ayrıldıktan sonda bile benle uğraşmaya devam etti. eski nişanlımı unutamayacak gibi hissediyorum Sanki Bir Daha hayatıma kimse girmeyecek ben hep yanlız kalıcam gibi geliyor geçer mi bu günler.. Bir buçuk sene boyunca gerekli gereksiz herşeyimi onunla paylaşmıştım ben Şuan o kadar boşlukta hissediyorumki Hiç kimseyle konuşamıyorum herkesle bağımı kestim ve hep Böyle olcam gibi geliyor. tecrübeli olanlar bana fikir verebilirler mi Doğru mu yaptım ben nisan atmakla nişanlım Çok İyi biriydi ama annesine aşırı düşkündü. Hayatıma Başka biri girer mi Onu unutamcam diye kendime Başka hayat kuramicam diye hep böyle olcam diye Çok korkuyorum çünkü benim ondan önce doğru düzgün bi ilişkim olmamıştı birçok ilkimi onunla yaşadım ben. ailem Çok memnun nişanı attığım için ama ilerde ne olacağı belli olmaz hayatıma biri girerse karşı taraf için Sorun oluyor mu birde bu tarz şeyler şuan böyle birşey düşünmüyorum ama merak ediyorum sadece?
daha yaşın çok genç karşına illa ki biri çıkacak üzülme bence boş yere böyle bi insanla tüm ömrün boyunca evde nasıl yaşayacaktın bazı şeyler bizi üzse de öyle olması gerekir 2 yıllık ilişkim bitti benimde çok mutluyken sözlenmeyi düşünürken çok üzülüyorum bende yaşım 19 ama daha önümde rabbim nasip ederdi bi ömür var mutsuz bi hayattansa daha mutlu bi hayatım olacagını biliyorum ailemi dinlemeden flört ettiğim biriydi ve ne kadar yanlış olduğunu gördüm velhasıl kelam aile candır eğer bu durumdan onlar da memnunsa gördükleri bişey vardır elbet bunlar da geçecek ve sen çok mutlu olacaksın özleniyor anlıyorum hemde deli gibi ama ilerde anlayacaksın kararının doğruluğunu :)

Ucuz kurtulmuşsun geçmiş olsun. Nişanlın daha nişanlıyken böyle ezdiriyorsa seni, evlendiği kadının vay haline. Ama ben şuna takıldım yüzüğe kıyamıyorum takiyorum demişsin ya tak istiyorsan kime ne. Ama kismetini kapatmasın yüzük:dondurma:
Sürekli değil arada Bir parmağıma takip izliyorum onada Çok alışmıştım Çünkü :eek::KK52:

Doğru olanı yapmışsın üzülme!!sorunun yanıtı yazdıklarının içinde alışkanlık haline geldiği için aklından çıkmıyor nişanlın. tabiki paylaşımlar olmuş kolay değil unutmak ancak ileride üzülmektense şimdi üzül, kayınvaliden anladığım kadarıyla sorunlu biriymiş o tür insanlar aile saadeti diye birşey bırakmaz ve çok daha üzülürdün.
Evet bırakmazdı ve Benim için En en önemlisi huzur olmasıydı ailede ve o evde o da Pek mümkün görünmüyordu. bende evlendikten Sonra ayrılmak Daha kötü olurdu diye avutmaya çalışıyorum kendimi

daha yaşın çok genç karşına illa ki biri çıkacak üzülme bence boş yere böyle bi insanla tüm ömrün boyunca evde nasıl yaşayacaktın bazı şeyler bizi üzse de öyle olması gerekir 2 yıllık ilişkim bitti benimde çok mutluyken sözlenmeyi düşünürken çok üzülüyorum bende yaşım 19 ama daha önümde rabbim nasip ederdi bi ömür var mutsuz bi hayattansa daha mutlu bi hayatım olacagını biliyorum ailemi dinlemeden flört ettiğim biriydi ve ne kadar yanlış olduğunu gördüm velhasıl kelam aile candır eğer bu durumdan onlar da memnunsa gördükleri bişey vardır elbet bunlar da geçecek ve sen çok mutlu olacaksın özleniyor anlıyorum hemde deli gibi ama ilerde anlayacaksın kararının doğruluğunu :)
Umarım dediğin gibi Olur ailem ve Bir Çok büyüğüm böylesinin çok daha İyi olduğunu düşünüyorsa vardır bi bildikleri Bu bana ders oldu ailemden onay almadan Bişey yapmicam Artık bu tür ciddi konularda çok pişman oldum çünkü. İnşallah Allahım hepimizin kalbine göre versin :) :KK16::KK39:

Sakin hiç üzülme, sadece zaman ver kendine biraz şu An ozlemen çok doğal..sevmisin haklısın..ama ayrılık çok doğru karar inan bana ileride iyiki diyeceksin..öyle tipler ile inan mutlu olunmaz birsürü örneği var.. sadaka ver kurtulmusun..çok mutlu olacaksın daha çok geçsin önünde çok güzel yıllar var..tecrübe ile sabit

Neler gecmedi ne sevgiler unutulmadi. Gecer. Evlensen de belki de ayrlcaktin cunku nisanliyken bile gozune batmis. Benim de sorunlar batiyodu evlendim sonra ayrildim. Kafama da cok vurdum niye vaktinde ayrilmadim diye.

Tek basina da uzulme. Bir iliski her zaman iki kisiliktir. O da senin sesini bile duyamayacak. O da seni bidaha goremeyecek.

Anilarini saklamaya devam edersen unutamazsn. Benim huyumdur ayrilirsam hemen hatirlatan seyleri sarkilari filan yok ederm. Hic unutamicagmi sandgm birinin arkasindan bile el salliyorum simdi. Unuttm ve baskasini seviyorum :) arabeske baglama kendini. At gitsin esyalari. O eşiği aş gerisi gelir

Back