- 14 Eylül 2023
- 161
- -64
- 13
- 26
- Konu Sahibi ogretmen98
Sizi ne ilgilendirir?O zaman neden burdasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi ne ilgilendirir?O zaman neden burdasın
Lütfen konuma yazmayın sizden bunu öncede defalarca rica ettim burada işim yok dediniz ve yazmaya devam ettiniz. Rica ediyorum sizden bir tavsiye veya görüş istemiyorum.Burası bir forum ve herkes de hoşunuza gidecek şeyler söylemeyebilir. Aile ortamınız ve arkadaş çevrenizden farklı burası. Laf kaldıramayacak olan o ortamdan çıkmasın, yanlış anlamayın tavsiyedir bu.
Al işte combo cevap.Sizi ne ilgilendirir?
İnşallah teşekkürler.Hakkınızda hayırlısı. Babanızla olan konuşmanız cok güzel ve doğru olmuş.
İki tarafta uzun vadede nasıl mutlu olacaksa öyle sonuçlansin inşallah.
Madem "hakarete" uğradınız bu platformda, yazan kişiler de "zorbaydı". Eee ilk konunuzun bir ikizini daha açmaktaki amacınız nedir? Daha fazlasına maruz kalmak mı?Mesajımı okursanız sorunun bana hak verilip verilmemesi değil hakaret edilmesi olduğunu ısrarla yazdığımı görebilirsiniz.
Alıntılara cevap vermiştim nezaketen, sizle işim bitmişti yoksa eski konunuzda.Lütfen konuma yazmayın sizden bunu öncede defalarca rica ettim burada işim yok dediniz ve yazmaya devam ettiniz. Rica ediyorum sizden bir tavsiye veya görüş istemiyorum.
Zaten kimsenin kimseyi memnun etmek gibi bir misyonunun olmasını beklemiyorum. Ağlayacağım bir durum da yok gayet sakince sordum hoşunuza gitmiyorsa konuyu inatla takip edip 10 tane mesaj göndermeyin evet sizi bir noktadan sonra ilgilendirmez. Haksız bulabilirsiniz beni saygı duyarım ayrıca bahsettiğim kişilerden biri siz değildiniz.Al işte combo cevap.Çünkü ben de burda bir üyeyim ayriyeten sizi haksız bulmuştum. Ağlayacaksan oynamayacaksın. Burda hepimiz konular açıyoruz hepimize olumlu olumsuz dönütler geliyor. Kusura bakmayın burda kaç insan var kaç fikir var. Herkes sizi memnun etmek zorunda değil.
eee günaydın farklı zaten bunu anlamak için ultra bir zekaya gerek yok. İş oraya siz ee nolmuşki dediyse kafasında olduğunuz için geldi. Ailenizin laf söylemesine katlanmasına ''ay nolurdu azıcık fedakarlık yapsa'' kafasıyla bakmak yerine anneni susturabilirdin. Senin annenin yaptığını bir kv yapsa emin ol burası daha sert olurdu. Verilen cevapları çarpıtmaya gerek yok neyi hak ettiyseniz o söylenmiş.Birine bu çocuk zaten ananla sana zor dayanır pamuk şeker demekle o kişiyi eylemek arasında fark olduğunu anlayacak kadar zeka seviyesine sahip insanlar olduğunu düşünerek yazdım konuyu.