- 14 Eylül 2023
- 161
- -64
- 13
- 26
- Konu Sahibi ogretmen98
-
Burada yazılan bazı şeyler de ilişkimde yaşadığım durum da zorbalıktı. Ezilip büzülmüyorum terapi veya tavsiye almayı da eziklik olarak görmüyorum. Teşekkür ederim dilekleriniz için.Anlayamadım, burdaki kadınlar için mi zorba yazdınıız?? Adamın şartı, şurtu, ultimatomu, başka şehre taşınmak istemesi, baskısı , sindirmesi tamam ama boyun eğme diyen kadınlar mı zorbaKOnuya geleyim , biriyle baş etmek için psikiyatriye gidiyorsanız, burda veya başka platformlarda tavsiye arıyorsanız, eziliyorsanız büzülüyorsanız baskıya, tehdide uğruyorsunuz, iarta şurta koşuluyorsanız evlenmeyin kardeşim. Evlenmeyin kendinize mi kastınız var ... Sen de konu sahibesi ayrılmışsın zaten tebrik ederim bundan sonrasında mutlu olursun.
Zorba olmayanların cevapları için diye cevap verir kesin. Ama sorun şu ki ilk konusunda herkes haksızsın demişti.O zaman neden burdasın
Yüz kere cevabın bana hak vermeniz veya vermemenizle ilgili olmadığını sorunun üslup ve saygısızca cevap vermek olduğunu belirttim.cevap işinize gelmeyince ''zorbalık'' oluyor demek?? hmm değişik bir kafa
Şuan mesajımı alıntılayarak zorbalık yaptın püğğğZorba olmayanların cevapları için diye cevap verir kesin. Ama sorun şu ki ilk konusunda herkes haksızsın demişti.Yani herkes "zorbaydı".
Aman zorbalık da moda oldu. Haksızsın denince zorba oluyorsun.
Nereden kaçtım kadınlar kulübünden mi? Tam tersine problemlerimi çözmek için üzerine gittim 'seanslar aldım' doğru kararı vermeye çalıştım. Sorun bana hak verilip verilmemesi değil hakaret edilmesiydi.Problemi çözemeyince kaçıp suçu başkalarına atmakla ilgili bir seans daha alın
siz kendi saygısızlığınızı ''aslında o iyilik için söyledi'' diye normalleştirirseniz insanlar çatır çatır yazar hatanızı. Biz burda herkesi eylemek zorunda değiliz.Yüz kere cevabın bana hak vermeniz veya vermemenizle ilgili olmadığını sorunun üslup ve saygısızca cevap vermek olduğunu belirttim.
Mesajımı okursanız sorunun bana hak verilip verilmemesi değil hakaret edilmesi olduğunu ısrarla yazdığımı görebilirsiniz.Zorba olmayanların cevapları için diye cevap verir kesin. Ama sorun şu ki ilk konusunda herkes haksızsın demişti.Yani herkes "zorbaydı".
Aman zorbalık da moda oldu. Haksızsın diyince zorba oluyorsun.
Birine bu çocuk zaten ananla sana zor dayanır pamuk şeker demekle o kişiyi eylemek arasında fark olduğunu anlayacak kadar zeka seviyesine sahip insanlar olduğunu düşünerek yazdım konuyu.siz kendi saygısızlığınızı ''aslında o iyilik için söyledi'' diye normalleştirirseniz insanlar çatır çatır yazar hatanızı. Biz burda herkesi eylemek zorunda değiliz.
Burası bir forum ve herkes de hoşunuza gidecek şeyler söylemeyebilir. Aile ortamınız ve arkadaş çevrenizden farklı burası. Laf kaldıramayacak olan o ortamdan çıkmasın, yanlış anlamayın tavsiyedir bu.
Neden ağlayayım hanımefendi? Kimsenin beni pohpohlamasını bekleyecek biri değilim fakat herkes gibi saygı beklerim.Zorbalık yapan adamlara sesiniz çıkacağına burda gerçekler yüzünüze vurulunca hemen ağlamaya başlama. Beğenmiyorsan siteden gidebilirsin? Zorba olmayan her hareketini pohpohlayan arkadaşların vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?