Nişan atmalımıyım?

Nisanlinin ailesi ogullarina ev almak zorunda değil ki.

Küçük oğluna ev aldi oturttu yani onlarin durumunda öyle kotu değil alamasan bile dersinki bana kizim bizim durumumuz el vermiyor başka bi çözüm sunarsin ama bunlar saldim cayira mevlam kayira

Yani anneniz ciddi ciddi ev almasını mı istedi
Ben o ailenin yerinde olsam ben de öyle yaparım o ne ya ev al ne demek tövbe tövbe.

Onu söyledik vazgectik İstanbul da oturucaz diye ama şöyle yapin boyle yapin diyen yok hic umurlarinda değil sanki

Bakın bu nişanlının umrunda olacak sadece

Ailesini ilgilendirmez iki yetişkin evleniyorsunuz

Nişanlınız hangi şehirde ne iş yapıyor siz hangi şehirde ne iş yapıyorsunuz

Herkes ev alınarak evlenmedi

Kirada oturan milyonlar var bu ülkede kimseden beklentiye girmeyin ikinizin gücü neye yeterse onu planlayın yoksa da yolda daha fazla ilerlemeden ayrılın

Bir de iki haftada mı hemen bu konu konuşulmadı diye nişan atmaya kalktınız bence bilezik olayına bozulmuşsunuz sözünüzü dinlemiyorlar umursamıyorlar olarak hissetmişsiniz

Evet ve sürekli findik topla köye git gel olucak ben esimle rahat olmak istiyorum ve ozgurlugume düşkün bir insanim bilezik konusunda dese ki bana kizim bizim durumumuz yok öpüp basimin üstüne koyarim ama bunlar her konuda dut yemiş bulbul

Biz ilimizde İstanbul da oturuyoruz caliaiyoruz asgari ucretten hallice maaş aliyoruz bilezik konusunu acmiyorum bile artik tabiki darildim ama suanki konu o değil hic umursamiyorlar

istanbulda oturmayacakmısınız samsundaki eve niye olur dediniz anlamadım ben..
ev almak istemeyebilirler kirada oturursunuz ev almak zorunda değiller ki size..

Biz ilimizde İstanbul da oturuyoruz caliaiyoruz asgari ucretten hallice maaş aliyoruz bilezik konusunu acmiyorum bile artik tabiki darildim ama suanki konu o değil hic umursamiyorlar

Ya yanlış anlamayın ama karşımdaki insanlar ''ev alın'' deseler ben de o saatten sonra umursamazdım.

Onlar umursamıyorsa siz kendi çabalarınızla bir şeyler yapmaya çalışın o zaman.Mesela kiralık evlere bakın.Takı işlerinden anlamam ama pek de umursamıyorlarsa yapacak bir şey yok nişanlınıza takı konusunu ufaktan hatırlatın.Sonuçta adetler farklı olunca da anlaşmazlık çıkıyor.

Bana almıyorlar oğullarına alıyorlar derken bile bana bir garip geldi bu haliniz. siz bir bütün olamamışsınız bile henüz kendi içinizde.
Hayır madem öyle o ev alırken siz ne yapacaksınız? herhalde bütün eşyalarıda siz karşılıyorsunuzdur. neticede evlilik ortak bir hayat demek değil mi.
Birde ailem birşey istemedi dediniz fakat nişand 2 bilezik istedi ama 1 bilezik taktılar da dediniz. nişan ve düğün talepleri farklı mı oluyor

Iyi de neden desin yani siz iki tane isteriz nasıl dediniz

Kv değil nişanlın almalı bir şey alınacaksa sembolik olarak almış işte

Kv dem nişanda öbür geline 4 bilezik taktım nişanda buna takmayacağım dedi annelerin evinde annemin yüzüne

tek bir küçük altın bile takmadı

Ne annem nerede altın dedi ne de bana bu adam ike evlenecek misin diye sordu ya da bir imada bulundu 10 yıldır evli ve huzurluyum beklentim yok kimseden tabii eyvallahım da

Ev almak kolay mi ya? insanlar bir ev almak icin bir ömür calisiyor. emekli ikramiyesi bile yetmiyorken ev almaya... nasil da bu kadar kolay sart kosulabilir? ulkede evlenirken cocuguna ev verebilen aile emin olun milyoner istisnalardir. ha sizinki onlardan biriyse bilemicem

Zaten evlenirsen aynen senin gibi kimseye eyvallahim olmicak

Al nisanlini karşına guzelce konuş o da konuşsun sende birbirinizden istekleriniz neler bunları anlatın nisan atilmalik bı durum yok bi sonuca varamazsınız o zaman dusunursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…