Nisanlinin ailesi ogullarina ev almak zorunda değil ki.Hah bu şekilde soyle canimi ye simdi tabiki ev almak kolay birşey değil ama dediğim gibi ellerine yüklü miktarda para geçti bu sene içerisinde bizde calisiyoruz hani bu konuda hic şöyle yapin bizde boyle destek oluruz falan demiyor sanki ben kendime istiyorum bana yapmiyorlarki oğullarına yapiyorlar
Ta kendisi güncellem yaptım konuya.oha ciddi mi. şu yurtdışındaki nişanlı değil mi?
Küçük oğluna ev aldi oturttu yani onlarin durumunda öyle kotu değil alamasan bile dersinki bana kizim bizim durumumuz el vermiyor başka bi çözüm sunarsin ama bunlar saldim cayira mevlam kayira
Onu söyledik vazgectik İstanbul da oturucaz diye ama şöyle yapin boyle yapin diyen yok hic umurlarinda değil sanki
annenizin sipariş verir gibi bilezik istemesi hoş olmamış. insanlar durumu neyi elveriyorsa onu takar yani. birlikte oturma mevzusuna gelince bende olsam kabul etmezdim 5 ay cok uzun bir süre. kafanda soru işaretleri varsa ve çözümü de yoksa ayrıl derim.
annenizin sipariş verir gibi bilezik istemesi hoş olmamış. insanlar durumu neyi elveriyorsa onu takar yani. birlikte oturma mevzusuna gelince bende olsam kabul etmezdim 5 ay cok uzun bir süre. kafanda soru işaretleri varsa ve çözümü de yoksa ayrıl derim.
Bakın bu nişanlının umrunda olacak sadece
Ailesini ilgilendirmez iki yetişkin evleniyorsunuz
Nişanlınız hangi şehirde ne iş yapıyor siz hangi şehirde ne iş yapıyorsunuz
Herkes ev alınarak evlenmedi
Kirada oturan milyonlar var bu ülkede kimseden beklentiye girmeyin ikinizin gücü neye yeterse onu planlayın yoksa da yolda daha fazla ilerlemeden ayrılın
Bir de iki haftada mı hemen bu konu konuşulmadı diye nişan atmaya kalktınız bence bilezik olayına bozulmuşsunuz sözünüzü dinlemiyorlar umursamıyorlar olarak hissetmişsiniz
Allah seni ne etmesinAtma :) ellerle görür dayanamazsin
Aynen öyle olacak bu gidişle ama nişanlım şimdi boyle susuyor ilerde nasil olacak diyede düşünüyorumBen olsam İstanbulda kirada otururum yine de gitmem. Ev de varsın olmayıversin.
istanbulda oturmayacakmısınız samsundaki eve niye olur dediniz anlamadım ben..
ev almak istemeyebilirler kirada oturursunuz ev almak zorunda değiller ki size..
Biz ilimizde İstanbul da oturuyoruz caliaiyoruz asgari ucretten hallice maaş aliyoruz bilezik konusunu acmiyorum bile artik tabiki darildim ama suanki konu o değil hic umursamiyorlar
Evet ve sürekli findik topla köye git gel olucak ben esimle rahat olmak istiyorum ve ozgurlugume düşkün bir insanim bilezik konusunda dese ki bana kizim bizim durumumuz yok öpüp basimin üstüne koyarim ama bunlar her konuda dut yemiş bulbul
Unutucam allahin izniyle bende zaten baska cerem mi var Ben yandim eller yanmasin dedimAllah seni ne etmesinKız cortlama her yerden. Hani sen unutacaktın :)
Diğer oğluna almis oturtmuş neden diğerine almiyor
Diğer oğluna almis oturtmuş neden diğerine almiyor
Zaten evlenirsen aynen senin gibi kimseye eyvallahim olmicakIyi de neden desin yani siz iki tane isteriz nasıl dediniz
Kv değil nişanlın almalı bir şey alınacaksa sembolik olarak almış işte
Kv dem nişanda öbür geline 4 bilezik taktım nişanda buna takmayacağım dedi annelerin evinde annemin yüzüne
tek bir küçük altın bile takmadı
Ne annem nerede altın dedi ne de bana bu adam ike evlenecek misin diye sordu ya da bir imada bulundu 10 yıldır evli ve huzurluyum beklentim yok kimseden tabii eyvallahım da