nişan atmak

5 sene gerçekten zor 11 ay oldu benim tanımam ona rağmen az çok acı çekiyor insan inşallah kardeşinde en kısa sürede atlatır Allah hepimizin yardımcısı olsun

size özelden mesaj atamıyorum yeni olduğum için en az 100 mesaja cvp yazmam gerkeıyormus özelden yazabilirseniz mail adresinizi yazar mısınız

Ben nısan atalı 1,5 ay oldu , sımdı ılk zamanları hatırlıyorumda ,gercekten zaman herseye ılac oluyor, Tam uc bucuk yıl gorustuk, 5 aydırda nısanlıydım 12 kasım dugun tarıhım alındı evım ve esyalarım tamamlanıyodu ve bıttı , ılk gunlerde sandım kı dunya yıkıldı ve ben altında kaldım.... hergunu aglayarak gecırdım dıye bılırım sana ,Sonra neden ayrıldıgımızı dusunmeye basladım Eksık bıseyler vardı kı bu noktaya kadar gelmısken ayrılabıldık , eger evlenılecek kadar cok sevseydım yada sevılseydım Zaten bıtmezdı hep bunu dusundum kendı kendıme , yanlıs bısıler vardı kı devam etmedı, ıcımı bole soguttum sureklı , sevseydı gelırdı , sevseydı yanımda dururdu dedım kendı kendıme Benı zerre sevmemıs uzulmeyen bı adama neden aglıyımkı dedım ve artık eskısıne nazaran cok cok daha ıyıyım, Ole hergun fılan aglamıyorum , eskısı kadar cokda aklıma getırmıorum , he tabıkı tamamen sılınmedı ama zaman gercekten gecırıyo tum herseyı ........

aynen öyle zaman herşeyin ilacı benimde neredeyse 1 ay oldu. insan zamanla alışıyor ama her zaman şunu düşünerek kendimi iyi duruma getirdim problemler çıkılamaz duruma geliyor ve karşındaki insan bunun üstesinden gelemiyor ya evlenince ne olacak? o yüzden hayırlısı böyleymiş. şuan hep diyorum iyi ki bitmiş seni hakkeden insan değilmiş demekki

allah güç ve sabır versin bi anda 1 günde atlatacağın bir durum değil sonuçta zamanla düzeleceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…