nişan atmak

cilek16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
33
0
36
36
Bursa
Nişanı atalı 6 gün oldu ama çok zormuş dayanması nasıl kurtulucam düşüncelerden nasıl atlatıcam ben

allah yardımcın olsuuun cnm cok zordur emınım allah sabır gus versııın

Nişanı atalı 6 gün oldu ama çok zormuş dayanması nasıl kurtulucam düşüncelerden nasıl atlatıcam ben

allah yardımcın olsun canım allah sabır versin bende nişan attım ama hiç pişman degilim vicdanımda rahat şükür.önemli olan bunu diyebilmek. bunu dşyebiliyorsan biraz zamana ihtiyacın var okadar. daha çok yeni.ne unutulmuyorki

en çok korktuğum şey benimde Allah yardımcın olsun canım. sorun neydi çok özel değilse?

nişan atanları izliyorum zaman herşeyin ilacı olduğunu görüyorum.Allah sabır versin.İnşallah hakkında hayırlısıdır.

çok sağolun Haklısınız. ölen bile bir zaman sonra unutuluyor. aslında 4 aylık bir nişan süresi ona rağmen alışkanlıkta olmuş sanırım. vicdanım rahatAllahım bana sabır versin en kısa sürede atlatırım inşallah

en çok korktuğum şey benimde Allah yardımcın olsun canım. sorun neydi çok özel değilse?

beni kazanmak için yalan söylemiş netten tanışmıştık ekimde daha bir sene olacaktı. mayısın 15 inde nişanlandık ama herşey yalanmış. seni çok seviyorum diyor ama maddi anlamda yalanlar vs. vs nasıl güvenicem ben böyle kendisine. yalana alışmış insan seni kazanıncada yalan söyler. ailesinden 1 kişi bile aramadı beni hayırdır ne oldu neden böyle diye düzeltmeye çalışan hiçkimse bile olmadı çok yalnızmışım

istisnalar olabilir ama ben net olayına karşıyım. çünkü alışmış kudurmuştan beter olur derler. nerden bileceksin yarın öbürgün netten tanışmalara devam etmediğini.bunu ne ilk ne de son yaşayan sen değilsin canım üzme kendini

nişan atanları izliyorum zaman herşeyin ilacı olduğunu görüyorum.Allah sabır versin.İnşallah hakkında hayırlısıdır.

Allah razı olsun. zaman herşeyin ilacı olacak ama sabredemiyorum yinede çok zor geliyor. zaman geçtikçe konuşulanlar aklıma geldikçe çok rahat vazgeçtiğimi görücem ama şu zamanlar çok zor oluyor

bende karşıydım nasıl oldu anlamadım zaten. çok sağolun

çok üzücü bi durum Allah sabır versin .. ınternet ten tanısıp cıddı dusunenlere cok kızıyorum ama bı yandanda kısmet belkı dıyede dusunuyorum ..amannn zor işler en ıyısı görucu usulü tanısmak bu zamanda kımseye guvenılmıyo cunku ..

Allah razı olsun. zaman herşeyin ilacı olacak ama sabredemiyorum yinede çok zor geliyor. zaman geçtikçe konuşulanlar aklıma geldikçe çok rahat vazgeçtiğimi görücem ama şu zamanlar çok zor oluyor

sana tavsiyem eğer kafanda tamamen bitirdiysen onun hiç bir iyi yönünü aklına getirme. hep kötü yönlerini düşün üzülmezsin daha çok nefret edersin ve kurtulursun bu düşüncelerden. eğlen gez keyfine bak hayat senin hayatın. bir dahamı geleceksin dünyaya. ama yeni bir ilişki için acele etme. herşeyi akışına bırak.hayat sürprizlerle dolu bakarsın daha hoş senişn değerini bilen seni seven sayan biriyle karşılaşırsın. nasipte kısmette ne varsa onu yaşarız sakın unutma. ağlamak istiyorsan ağla ama abartma. inşallah mutlu günler seni bekliyordur. yarınların dününden daha güzel olsun arkadaşım

benimde kızkardeşim nişan attı canım gerçekten çok zor bi süreç hala atlatamadı ama pişmanda olmadığını söylüyor 5 sene çıktılar işte insan çıkarken gerçek yüzünü göstermiyo kardeşim 5 senede tanımamış nişanlanınca herşey bitti sandı gerçek yüzünü gösterdi iyiki de gösterdi bi de kardeşim için zor olan aynı yerde çalışıyorlar şöyle düşün canım hakkında demekki hayırlı değilmiş ki dönmüşsün dua et ki evlendikten sonra bazı şeyleri öğrenmedin

Canım eminim yasadıkların cok zordur ama sunu dusun ya evlenip boşansaydın?? Ben suan bosanma asamasındayım ustelik daa 15 aylık evliyim. Keşke diorum nişanlıykan bitseydi onune bak boswer hakkında hayırlısı buymus demekki inan bolesi daha kolay Allah yardımcın olsn..
Sevgilerle,

işin içinde yalan varsa iyi yapmışsın canım acını dindirmek senin elinde. bu engellenemez süreci en az hasarla atlatırsın inş

teşekkür ederim. ben hiç görücü usulunu kabul etmedim öyle şey mi olur diyordum ama gerçektende o da iyiymiş insanlar tanıyor ediyor. kimse kimsenin hayatını karartmak istemez büyükler biliyorda konuşuyor

işin içinde yalan varsa iyi yapmışsın canım acını dindirmek senin elinde. bu engellenemez süreci en az hasarla atlatırsın inş

sağolun teşekkür ederim. böyle kendime moral vermeye çalışıyrum yalanın küçüğü büyüğü olmuyor güven için dürüstlük lazım iyiki varsınız tanımasamda içim rahatlıyor

çok üzüldüm Allahım yardımcınız olur inşallah. inşallah herşey düzelir. çok sağolun desteğiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…