Nişanı atalı 6 gün oldu ama çok zormuş dayanmasınasıl kurtulucam düşüncelerden nasıl atlatıcam ben
allah yardımcın olsuuun cnm cok zordur emınım allah sabır gus versııın
Nişanı atalı 6 gün oldu ama çok zormuş dayanmasınasıl kurtulucam düşüncelerden nasıl atlatıcam ben
allah yardımcın olsun canım allah sabır versin bende nişan attım ama hiç pişman degilim vicdanımda rahat şükür.önemli olan bunu diyebilmek. bunu dşyebiliyorsan biraz zamana ihtiyacın var okadar. daha çok yeni.ne unutulmuyorki
en çok korktuğum şey benimde Allah yardımcın olsun canım. sorun neydi çok özel değilse?
beni kazanmak için yalan söylemiş netten tanışmıştık ekimde daha bir sene olacaktı. mayısın 15 inde nişanlandık ama herşey yalanmış. seni çok seviyorum diyor ama maddi anlamda yalanlar vs. vs nasıl güvenicem ben böyle kendisine. yalana alışmış insan seni kazanıncada yalan söyler. ailesinden 1 kişi bile aramadı beni hayırdır ne oldu neden böyle diye düzeltmeye çalışan hiçkimse bile olmadı çok yalnızmışım
nişan atanları izliyorum zaman herşeyin ilacı olduğunu görüyorum.Allah sabır versin.İnşallah hakkında hayırlısıdır.
istisnalar olabilir ama ben net olayına karşıyım. çünkü alışmış kudurmuştan beter olur derler. nerden bileceksin yarın öbürgün netten tanışmalara devam etmediğini.bunu ne ilk ne de son yaşayan sen değilsin canım üzme kendini
allah yardımcın olsuuun cnm cok zordur emınım allah sabır gus versııın
istisnalar olabilir ama ben net olayına karşıyım. çünkü alışmış kudurmuştan beter olur derler. nerden bileceksin yarın öbürgün netten tanışmalara devam etmediğini.bunu ne ilk ne de son yaşayan sen değilsin canım üzme kendini
Allah razı olsun. zaman herşeyin ilacı olacak ama sabredemiyorum yinede çok zor geliyor. zaman geçtikçe konuşulanlar aklıma geldikçe çok rahat vazgeçtiğimi görücem ama şu zamanlar çok zor oluyor
çok üzücü bi durum Allah sabır versin .. ınternet ten tanısıp cıddı dusunenlere cok kızıyorum ama bı yandanda kısmet belkı dıyede dusunuyorum ..amannn zor işler en ıyısı görucu usulü tanısmak bu zamanda kımseye guvenılmıyo cunku ..
işin içinde yalan varsa iyi yapmışsın canım acını dindirmek senin elinde. bu engellenemez süreci en az hasarla atlatırsın inş
Canım eminim yasadıkların cok zordur ama sunu dusun ya evlenip boşansaydın?? Ben suan bosanma asamasındayım ustelik daa 15 aylık evliyim. Keşke diorum nişanlıykan bitseydi onune bak boswer hakkında hayırlısı buymus demekki inan bolesi daha kolay Allah yardımcın olsn..
Sevgilerle,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?