Toksik oğullarına katlanacak birini buldukları için sizden vazgeçemiyor olabilirler.
Böyle bir adam evlenseniz "sen benim için ölüp bitiyordun, hep ayağıma geldin" der
Böyleleri bu gün avize bakar yarın boşanma davası açar. 4'le 14 aynıdır bunun gibiler için.
Her şeyi göze alıp çok ciddi bir konuşma yapmanız gerekiyor ama bu defa aldatan almadan.
sizin her zamanki gibi alttan alacağınızı, dayanamayıp adım atacağınızı bildiğinden bu şımarıklığı ya.
bir de çok merak ettim eşyalar yönünden nasıl tartışma çıkıyor maddiyatla alakalı bi durum mu
Ee! o zaman oğulları her tartışmada saçmalamasın.
Aynen öyle olmuş. Şimdi ayrılınca uzuleceksiniz ama zamanla iyileseceksiniz. Evlenip bir ömür boyu çekmeye değmezZaten onu bekledi benden ben gidecektim yapma etme az kaldı diyecektim demedim bu saatten sonra da vazgeçemez dediler sanırımm
Ne münasebet onun görevi. Her normal erkek gibi gelip babanızi ziyaret etemsi gerekiyordu ailesiyle birlikte.
O sinirleniyormuş ama bende üstüne gidiyormuşum onun sinirli diyip sinirinin geçmesini beklemiyormuşum
Bakın ilerde evlenirseniz her tartışmada sizi suçlu gösterirler, alttan almadın, sinirlendirdin diye. Kurtulduğunuza sevinin kendinizi ateşe atmayın lütfen.O sinirleniyormuş ama bende üstüne gidiyormuşum onun sinirli diyip sinirinin geçmesini beklemiyormuşum
Aa benim aramam davet etmem gerekiyormuş
Evlenseniz de hayır gelmez , olgun değil...
Aileni saymayan insanlara gelin gideceksin öyle mi , eğer evlenirsen hak etmiş olacaksın yaşayacağın tüm zulümleri...
Evlenirse büyük olaylar silsilesi kendisini bekliyor, ne desekte evlenecek, gazası mübarek olsun...
Babam bunu dediği için ben ilişkinin tüm dinamiğini aileme anlatmışım bizim hiç mi problemimiz olmayavakmışBabanız çok haklı. Nişanlıyken hadi ufak tefek tartışmalar olur ailelerin de karışması temelli, konuşulur, çözülür. Ama sizin nişanlınızın davranışları normal
Kabak tadi vermiş olmaz ki bu saatten sonra
Böyle birine yapılacak tek şey heryerden engelleyip silmek.
Ona ait eşya veya birşeyler varsa abiniz veya babanız götürüp bıraksın.
Birdahada muhattap olmayın.
Valla aklını başına al, vur bunun totosuna tekmeyi. Sürekli kovalayıp durmuşsun yapma böyle şeyler. Daha da uzatmadan bu kangreni kes at
Babanı dinle...Bunlardan korkuyorum zaten.
Baban haklı. Ben de olsam kızımın göz göre göre mutsuz olacağı bir evlilik yapmasını istemem.