Nişan atmak…

Evlenseniz de hayır gelmez , olgun değil...

Aileni saymayan insanlara gelin gideceksin öyle mi , eğer evlenirsen hak etmiş olacaksın yaşayacağın tüm zulümleri...

Başı nasılsa sonu da öyle olacak emin ol ..

Dugunede az kalmis nisan doneminde aslinda tanıyor insan karsiyi sinyal veriyorsa kac derim

Babam tartışmalarımızı duyduğu için nişanlılık aşamasında böyle olunmaz sizin derdiniz ne gibisinden istemiyorum demeye başladı.
Babanız çok haklı. Nişanlıyken hadi ufak tefek tartışmalar olur ailelerin de karışması temelli, konuşulur, çözülür. Ama sizin nişanlınızın davranışları normal değil.

Kabak tadi vermiş olmaz ki bu saatten sonra

Böyle birine yapılacak tek şey heryerden engelleyip silmek.
Ona ait eşya veya birşeyler varsa abiniz veya babanız götürüp bıraksın.
Birdahada muhattap olmayın.

Valla aklını başına al, vur bunun totosuna tekmeyi. Sürekli kovalayıp durmuşsun yapma böyle şeyler. Daha da uzatmadan bu kangreni kes at

Baban haklı. Ben de olsam kızımın göz göre göre mutsuz olacağı bir evlilik yapmasını istemem.

sizin her zamanki gibi alttan alacağınızı, dayanamayıp adım atacağınızı bildiğinden bu şımarıklığı ya.
bir de çok merak ettim eşyalar yönünden nasıl tartışma çıkıyor maddiyatla alakalı bi durum mu

Yani az bir süre kalınca böyle bir durum olduğu için sanırım benim kafam iyice karıştı. E bir de hep ben suçlu olduğum için dolayısıyla hep ben gittim bu sefer ee yeter olunca bende de böyle durum oldu. Yani işte bende biliyorum ama.

sürekli dediğiniz gibi saçma sapan bir mesaj bir arama için bile küsüp günlerce konuşmadığımız oldu bende aman şu aman bu diyerek sürekli halledilir düzeltirimlerle devam ettim. Ama artık bende de taştı. Şimdi bende o durumları düşünüyorum yani ilerisinde üzülüp ayrılmaktansa şimdi olması daha iyi gibi

Beni fazlasıyla incitti şimdi bir şeyleri düzeltmeye çalışıyor ama geçti o tren..

Bir ilişkide sürekli bitti ayrıldık diyince kesinlikle olmuyor sakın devam etmeyi düşünmeyin bu kadar net

Beni fazlasıyla incitti şimdi bir şeyleri düzeltmeye çalışıyor ama geçti o
Kin tutarsa da söylersin ailem sizi değil, kızının kavga dolu bir evlilik yapmasını istemedi yoksa kimseyle direk şahsi meseleleri yok. Ama kimse istemez kızı kavga kıyametle evlensin
ya zaten öyle kimsenin kimseyle bir problemi yok ki herkes kendi hayatında benim ailem gitmeyi çok sevmez Onlarda tam tersi gidelim gelelim modundalar herkesin hayatı başka yani. Ama işte lafa gelince oğulları istenmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…