Benim yapmam gerekiyormuş kv. Öyle diyor
Ne münasebet onun görevi. Her normal erkek gibi gelip babanızi ziyaret etemsi gerekiyordu ailesiyle birlikte.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim yapmam gerekiyormuş kv. Öyle diyor
Ailesi herşeyi masraf etmişler az bir zaman kala mı benim aklım başıma gelmiş
Arkadaşlar merhaba öncelikle…
Nişanlımla yaklaşık 2 yıldır beraberiz. 5-6 aydır da nişanlıyız. Nişanlılık dönemi içerisinde sürekli tartışmalar, kavgalarımız oldu. Son 1-2 aydır olan kavgalarımızın hepsinde konuşma sonunda bitti etti demelere başladı ama bu zamana kadar her ne yaşadıysak yaşayalım hep ben gittim barışmaya, konuşmaya. O da ona güvenerek hep kendini geri tuttu ilişkide bunda da ne derseniz haklısınız bazı olaylar sonucunda hep ben bir şeyleri yaptım. İşte düzelirlerle de bu zamana kadar geldik düğüne az zaman kaldı ama biz eşyalar yüzünden tartıştık ve bağırdı bende bana bağıramayacağını söyleyince de bittiğini söyledi bende artık dayanamadım bittiğini ailene söyle o zaman dedim şimdi hiç bir şekilde ailesine bittiğini söylememiş. Benim ailemde işim içine girdi. Hastane durumları var ve ben ondan destek beklerken o tavrına tribine devam etti. Babamda en son geldiğinde bu evliliğe rızasının olmadığını söyledi. Karşı taraf sadece aile içerisinden benimle görüşüyor ne ailemi arıyorlar durumu öğrenmek için ne de geçmiş olsun için arıyorlar. Durumumuz karmakarışık oldu. Hala hastanedeyiz gelmeyen nişanlım arayıp gelip gitmeye başladı ama ailemle görüşmüyor şu an bitme durumları olduğu için. Kv bu zamana kadar neden bekledin madem diyip duruyor. Ne yapacağımı bilemez hale geldim. Bana bi yol göstermede yardımcı olun…
Aileni saymayan insanlara gelin gideceksin öyle mi , eğer evlenirsen hak etmiş olacaksın yaşayacağın tüm zulümleri...Bende onu anlamadım bittiyse helalleşmek, devam ediyorsa da siz hastanedesiniz düğüne az kaldı biz her şeyi hallediyoruz gibi bir şey demediler bile. Tek muhattapları benim. Babamın istemediği için böyle olduğunu, aileler olarak yani kız tarafı olarak bizim onları davet etmeyişimiz gibi gibi şeyler dert etmişler her aramalarında sürekli bunları söylüyorlar. Şimdi nişanlımla görüşmüyoruz ama sağlık sorunları olduğu için hastanedeyim ara ara gelip işte yanımda olmaya çalışıyor. Bende nişanlıma aynı şeyi söyledim ben evlenince bitti istemiyorum boşanalım mı diyip duracaksın diye. Bu öyle bir şey değilmiş niye boşanalım değinmiş falan filan..
Evlenirse büyük olaylar silsilesi kendisini bekliyor, ne desekte evlenecek, gazası mübarek olsun...Sadece nişanlınız değil aileside problemli.
Başı nasılsa sonu da öyle olacak emin ol ..Aynen öyle sadece benim şu an yanımda olmaya çalışıyor sen iste gelirim senin için her şeyi yaparım ederim falan filan ama işte bundan sonrası da önemli ya kin tutarsa aileme siz istemediniz beni gibisinden ya da her tartışmada evde köşe kapmaca mı oynayacağım ben
Babanız çok haklı. Nişanlıyken hadi ufak tefek tartışmalar olur ailelerin de karışması temelli, konuşulur, çözülür. Ama sizin nişanlınızın davranışları normal değil.Babam tartışmalarımızı duyduğu için nişanlılık aşamasında böyle olunmaz sizin derdiniz ne gibisinden istemiyorum demeye başladı.
Kabak tadi vermiş olmaz ki bu saatten sonraArkadaşlar merhaba öncelikle…
Nişanlımla yaklaşık 2 yıldır beraberiz. 5-6 aydır da nişanlıyız. Nişanlılık dönemi içerisinde sürekli tartışmalar, kavgalarımız oldu. Son 1-2 aydır olan kavgalarımızın hepsinde konuşma sonunda bitti etti demelere başladı ama bu zamana kadar her ne yaşadıysak yaşayalım hep ben gittim barışmaya, konuşmaya. O da ona güvenerek hep kendini geri tuttu ilişkide bunda da ne derseniz haklısınız bazı olaylar sonucunda hep ben bir şeyleri yaptım. İşte düzelirlerle de bu zamana kadar geldik düğüne az zaman kaldı ama biz eşyalar yüzünden tartıştık ve bağırdı bende bana bağıramayacağını söyleyince de bittiğini söyledi bende artık dayanamadım bittiğini ailene söyle o zaman dedim şimdi hiç bir şekilde ailesine bittiğini söylememiş. Benim ailemde işim içine girdi. Hastane durumları var ve ben ondan destek beklerken o tavrına tribine devam etti. Babamda en son geldiğinde bu evliliğe rızasının olmadığını söyledi. Karşı taraf sadece aile içerisinden benimle görüşüyor ne ailemi arıyorlar durumu öğrenmek için ne de geçmiş olsun için arıyorlar. Durumumuz karmakarışık oldu. Hala hastanedeyiz gelmeyen nişanlım arayıp gelip gitmeye başladı ama ailemle görüşmüyor şu an bitme durumları olduğu için. Kv bu zamana kadar neden bekledin madem diyip duruyor. Ne yapacağımı bilemez hale geldim. Bana bi yol göstermede yardımcı olun…
Valla aklını başına al, vur bunun totosuna tekmeyi. Sürekli kovalayıp durmuşsun yapma böyle şeyler. Daha da uzatmadan bu kangreni kes atArkadaşlar merhaba öncelikle…
Baban haklı. Ben de olsam kızımın göz göre göre mutsuz olacağı bir evlilik yapmasını istemem.Şöyle daha önceki kavgalarımızın çoğuna ailesi tanık oldu ve arayı yapmaya çalıştılar ben bu süre içerisinde aileme tek bir kavgamı anlatmadım ama haliyle bu yüzüne tavrına yansıdığı için biliyorlar. Bir kaç kez tartışırken babam ile annem duydu o zamanda aynı konuşmalar yapıldı yani benim için hani biz seni üzdüğü için istemiyoruz gibisinden ama ben her şeyi halletmeye çalıştım. Dediğiniz gibi ben bu kızı seviyorum diye ailemle de konuşabilirdi konuşmadı. Ailesi hem beni hem onu suçlu görüyor ama işte yolu düzeltmeden de o yolda ilerlemek olmaz…
Siz bitmesini istemiyor gibisiniz ama hiçbir zaman özür dilemeyen biriyle evlilik yapılmaz. Erkekler çoğu zaman haklı bile olsa konu kapansın diye özür diler. Sizinkinde bu yetişkin tavrı yok. Normal babalar da kolay kolay kızlarına nişan attırmazlar demek ki adamın bile gözü korktu. Nişanlılık süreci evlilik turnusoludur bilesiniz.
Yol yakınken ayrılın. Evlenince düzelmeyecek. O zaman da sürekli bitti diyecek. Alışmış sizin sürekli peşinden koşmanıza o yüzden bitti diyip sizi sürekli yalvartıyor. Siz bu sefer tamam diyince kuyruğu dik tutarak nasıl toparlarım onun derdinde. Sürekli küsen bi adamla evlenmeyin. Şu an yaşadıklarınız evliliğinizin fragmanı. Eşyalar kurulur yıkılır önemli değil. İnsanlar kaç yıllık evlilikleri bitiriyor. Babanız da arkanızdaymış zaten. En azından boşanma masrafınız olmayacak öyle düşünün.
Siz de boşanmanın ne kadar masraflı olduğunu söyleyebilirsiniz :)
Direk çıkarın hayatınızdan. Belli ki adam ayrılmaya bahane arıyor. Onun sizi incitmesine izin vermeyin. Zaten ailenize davranışı saygısızlık. Ailesi de belli ki pek istemiyor.
Yollayın gitsin, daha düzgün biri girecektir hayatınıza
Bir ilişkide sürekli bitti ayrıldık diyince kesinlikle olmuyor sakın devam etmeyi düşünmeyin bu kadar netArkadaşlar merhaba öncelikle…
Direk çıkarın hayatınızdan. Belli ki adam ayrılmaya bahane arıyor. Onun sizi incitmesine izin vermeyin. Zaten ailenize davranışı saygısızlık. Ailesi de belli ki pek istemiyor.
Yollayın gitsin, daha düzgün biri girecektir hayatınıza
ya zaten öyle kimsenin kimseyle bir problemi yok ki herkes kendi hayatında benim ailem gitmeyi çok sevmez Onlarda tam tersi gidelim gelelim modundalar herkesin hayatı başka yani. Ama işte lafa gelince oğulları istenmediKin tutarsa da söylersin ailem sizi değil, kızının kavga dolu bir evlilik yapmasını istemedi yoksa kimseyle direk şahsi meseleleri yok. Ama kimse istemez kızı kavga kıyametle evlensin