Nişan atmak…

Şöyle daha önceki kavgalarımızın çoğuna ailesi tanık oldu ve arayı yapmaya çalıştılar ben bu süre içerisinde aileme tek bir kavgamı anlatmadım ama haliyle bu yüzüne tavrına yansıdığı için biliyorlar. Bir kaç kez tartışırken babam ile annem duydu o zamanda aynı konuşmalar yapıldı yani benim için hani biz seni üzdüğü için istemiyoruz gibisinden ama ben her şeyi halletmeye çalıştım. Dediğiniz gibi ben bu kızı seviyorum diye ailemle de konuşabilirdi konuşmadı. Ailesi hem beni hem onu suçlu görüyor ama işte yolu düzeltmeden de o yolda ilerlemek olmaz…

Baban hakli. Bu is yürümez. Sunu da eklemek isterim: Kim hep altdan alip düzeltmeye ugrasip durmussa eninda sonunda pisman oluyor cünkü karsi taraf alismis oluyor

Ben hep alttan aldım yani şöyle isteme dönemi biraz uzun sürdü ve o dönem ben alttan almaya bi başladım sonrası arka arkaya geldi

Yerinizde olsam iyi bir rest çekerdim karşı tarafa, hem aileye hem nişanlın kişisine arayıp bu işin bittiğini bu şekilde evlilik olmayacağını, oğullarının çocuk gibi her durumda bitirdiğini söyleyip kapatırdım çok uzatmadan.

Aynen öyle sadece benim şu an yanımda olmaya çalışıyor sen iste gelirim senin için her şeyi yaparım ederim falan filan ama işte bundan sonrası da önemli ya kin tutarsa aileme siz istemediniz beni gibisinden ya da her tartışmada evde köşe kapmaca mı oynayacağım ben

Sakın kimseyi kaynaştırmaya çalışmayın bu hem doğru değil hem sizin göreviniz degil. Kaynaşmaya gönlü olan kendi bir yolunu bulur kaynaşır.

Siz bitmesini istemiyor gibisiniz ama hiçbir zaman özür dilemeyen biriyle evlilik yapılmaz. Erkekler çoğu zaman haklı bile olsa konu kapansın diye özür diler. Sizinkinde bu yetişkin tavrı yok. Normal babalar da kolay kolay kızlarına nişan attırmazlar demek ki adamın bile gözü korktu. Nişanlılık süreci evlilik turnusoludur bilesiniz.

Yol yakınken ayrılın. Evlenince düzelmeyecek. O zaman da sürekli bitti diyecek. Alışmış sizin sürekli peşinden koşmanıza o yüzden bitti diyip sizi sürekli yalvartıyor. Siz bu sefer tamam diyince kuyruğu dik tutarak nasıl toparlarım onun derdinde. Sürekli küsen bi adamla evlenmeyin. Şu an yaşadıklarınız evliliğinizin fragmanı. Eşyalar kurulur yıkılır önemli değil. İnsanlar kaç yıllık evlilikleri bitiriyor. Babanız da arkanızdaymış zaten. En azından boşanma masrafınız olmayacak öyle düşünün.

Ben şahsen babanıza hak verdim. Böyle her şeyi çocuk oyuncağı zanneden biriyle devam etmek doğru değil.

Zaten durum da şu benim ailem onun ailesi bilmeyecek bir şeyi ama o beni üzmek için bitti etti diyecek bir şekilde düzelecek. Bana bitti dediğinde akşam avize bakmaya gitmiş evimize.

Direk çıkarın hayatınızdan. Belli ki adam ayrılmaya bahane arıyor. Onun sizi incitmesine izin vermeyin. Zaten ailenize davranışı saygısızlık. Ailesi de belli ki pek istemiyor.
Yollayın gitsin, daha düzgün biri girecektir hayatınıza

Bana siz ikiniz konuşup anlaşın bitireceksiniz de devam edecekseniz de dediler konuştum ben nişanlımla sonra beni aramaya devam ettiler ben napacaksam sanki oğlunla konuş benimle neden yani

Kin tutarsa da söylersin ailem sizi değil, kızının kavga dolu bir evlilik yapmasını istemedi yoksa kimseyle direk şahsi meseleleri yok. Ama kimse istemez kızı kavga kıyametle evlensin

Bana siz ikiniz konuşup anlaşın bitireceksiniz de devam edecekseniz de dediler konuştum ben nişanlımla sonra beni aramaya devam ettiler ben napacaksam sanki oğlunla konuş benimle neden yani
Toksik oğullarına katlanacak birini buldukları için sizden vazgeçemiyor olabilirler.

Böyle bir adam evlenseniz "sen benim için ölüp bitiyordun, hep ayağıma geldin" der

Zaten durum da şu benim ailem onun ailesi bilmeyecek bir şeyi ama o beni üzmek için bitti etti diyecek bir şekilde düzelecek. Bana bitti dediğinde akşam avize bakmaya gitmiş evimize.

Böyleleri bu gün avize bakar yarın boşanma davası açar. 4'le 14 aynıdır bunun gibiler için.
Her şeyi göze alıp çok ciddi bir konuşma yapmanız gerekiyor ama bu defa aldatan almadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…