Bende aynı endişeler içerisindeydim yani boşanalım mı diyecek yoksa evden mi gidecek bilmiyorum artık ne olacağını
Ben şahsen babanıza hak verdim. Böyle her şeyi çocuk oyuncağı zanneden biriyle devam etmek doğru değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende aynı endişeler içerisindeydim yani boşanalım mı diyecek yoksa evden mi gidecek bilmiyorum artık ne olacağını
Ailesi ailenize karşı niye tavırlı daha önce tatsızlık var gibi. Sizi ailesinden arayan olursa oğlunuz söylemedi mi bitirdi kendisi yolunuz açık olsun dersiniz. Düşünecek bir şey kalmamış bence.
Her fırsatta bitti diyen adamda defolsun gitsin zaten hayır gelmez ondan. Zararın neresinden dönersen kardır ya evlenip çoluk çocuk olunca anlasaydın ne mal olduğunu o zaman da çocuk var diye çekecektiniz kahrını, hiç gerek yok dünyaya bir kere geliyoruz. Size değer verenle olun
Baban hakli. Bu is yürümez. Sunu da eklemek isterim: Kim hep altdan alip düzeltmeye ugrasip durmussa eninda sonunda pisman oluyor cünkü karsi taraf alismis oluyor
Aynen öyle sadece benim şu an yanımda olmaya çalışıyor sen iste gelirim senin için her şeyi yaparım ederim falan filan ama işte bundan sonrası da önemli ya kin tutarsa aileme siz istemediniz beni gibisinden ya da her tartışmada evde köşe kapmaca mı oynayacağım benDediğim gibi ortada dönülmeyecek büyük bir kavga yok, iki tarafın da biraz stresi azaltması lazım. Burda sorun olan zaten bu kavga değil. Nişanlınız her kavgada sorumluluğu size verdi ve siz telafi için emek veren oldunuz ama şimdi siz de pes ettiniz öyle kala kaldı ne yapacağını bilmiyor. Asıl sorun bu bilmeme işi işte. Bu zamana dek adam çaba nedir gönül nasıl alınır telafi nedir bilmemiş alışmamış. İlerde çok sorun yaratır bu durum
Evet ya nişan sürecinde bir de annem ve babam aynı anda ameliyat oldular uzun bir süre onların iyileşmesi vardı zaten e onun dışında bizim tartışmalarımızdan boşlayıp bir araya getiremedik kimseyi. Ama şimdi ben ailemle nişanlımı yakınlaştıramamışım…
Sadece nişanlınız değil aileside problemli.
Yol yakınken ayrılın. Evlenince düzelmeyecek. O zaman da sürekli bitti diyecek. Alışmış sizin sürekli peşinden koşmanıza o yüzden bitti diyip sizi sürekli yalvartıyor. Siz bu sefer tamam diyince kuyruğu dik tutarak nasıl toparlarım onun derdinde. Sürekli küsen bi adamla evlenmeyin. Şu an yaşadıklarınız evliliğinizin fragmanı. Eşyalar kurulur yıkılır önemli değil. İnsanlar kaç yıllık evlilikleri bitiriyor. Babanız da arkanızdaymış zaten. En azından boşanma masrafınız olmayacak öyle düşünün.Yani şöyle bana bitti dedikten sonra bende de taşan durumlar olduğu için bende iyi bitti dedim sonra hiç bir şey olmamış gibi ziyarete geldi herşey yolundaymış gibi sonra tekrar bitti dedi bende babamın sağlığı ile mi uğraşıyım onunla mı derken bende bitti dedim sonra dediğiniz gibi ailelere sıçradı mevzu şimdi bitti nişan yaklaşık 2 hafta sonra düğün vardı yüzyüze konuştuk bi kez bırakmayacağını söyledi bende endişelerimi söyledim olmaz dedim ayrıldık ama şimdi sürekli beni görmeye hastaneye geliyor arıyor mesaj atıyor ne yapmam ve ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum. Kurulmuş eşyalar var her şey hazırdı.
Bana mobilya fiyatlarını söylüyor sanki ben bu duruma gelip ayrılmak istemişim gibi
Siz de boşanmanın ne kadar masraflı olduğunu söyleyebilirsiniz :)Bana mobilya fiyatlarını söylüyor sanki ben bu duruma gelip ayrılmak istemişim gibi
Ben şahsen babanıza hak verdim. Böyle her şeyi çocuk oyuncağı zanneden biriyle devam etmek doğru değil.
Direk çıkarın hayatınızdan. Belli ki adam ayrılmaya bahane arıyor. Onun sizi incitmesine izin vermeyin. Zaten ailenize davranışı saygısızlık. Ailesi de belli ki pek istemiyor.Arkadaşlar merhaba öncelikle…
Nişanlımla yaklaşık 2 yıldır beraberiz. 5-6 aydır da nişanlıyız. Nişanlılık dönemi içerisinde sürekli tartışmalar, kavgalarımız oldu. Son 1-2 aydır olan kavgalarımızın hepsinde konuşma sonunda bitti etti demelere başladı ama bu zamana kadar her ne yaşadıysak yaşayalım hep ben gittim barışmaya, konuşmaya. O da ona güvenerek hep kendini geri tuttu ilişkide bunda da ne derseniz haklısınız bazı olaylar sonucunda hep ben bir şeyleri yaptım. İşte düzelirlerle de bu zamana kadar geldik düğüne az zaman kaldı ama biz eşyalar yüzünden tartıştık ve bağırdı bende bana bağıramayacağını söyleyince de bittiğini söyledi bende artık dayanamadım bittiğini ailene söyle o zaman dedim şimdi hiç bir şekilde ailesine bittiğini söylememiş. Benim ailemde işim içine girdi. Hastane durumları var ve ben ondan destek beklerken o tavrına tribine devam etti. Babamda en son geldiğinde bu evliliğe rızasının olmadığını söyledi. Karşı taraf sadece aile içerisinden benimle görüşüyor ne ailemi arıyorlar durumu öğrenmek için ne de geçmiş olsun için arıyorlar. Durumumuz karmakarışık oldu. Hala hastanedeyiz gelmeyen nişanlım arayıp gelip gitmeye başladı ama ailemle görüşmüyor şu an bitme durumları olduğu için. Kv bu zamana kadar neden bekledin madem diyip duruyor. Ne yapacağımı bilemez hale geldim. Bana bi yol göstermede yardımcı olun…
Yerinizde olsam iyi bir rest çekerdim karşı tarafa, hem aileye hem nişanlın kişisine arayıp bu işin bittiğini bu şekilde evlilik olmayacağını, oğullarının çocuk gibi her durumda bitirdiğini söyleyip kapatırdım çok uzatmadan.
Kin tutarsa da söylersin ailem sizi değil, kızının kavga dolu bir evlilik yapmasını istemedi yoksa kimseyle direk şahsi meseleleri yok. Ama kimse istemez kızı kavga kıyametle evlensinAynen öyle sadece benim şu an yanımda olmaya çalışıyor sen iste gelirim senin için her şeyi yaparım ederim falan filan ama işte bundan sonrası da önemli ya kin tutarsa aileme siz istemediniz beni gibisinden ya da her tartışmada evde köşe kapmaca mı oynayacağım ben
Sakın kimseyi kaynaştırmaya çalışmayın bu hem doğru değil hem sizin göreviniz degil. Kaynaşmaya gönlü olan kendi bir yolunu bulur kaynaşır.
Toksik oğullarına katlanacak birini buldukları için sizden vazgeçemiyor olabilirler.Bana siz ikiniz konuşup anlaşın bitireceksiniz de devam edecekseniz de dediler konuştum ben nişanlımla sonra beni aramaya devam ettiler ben napacaksam sanki oğlunla konuş benimle neden yani
Böyle bir adam evlenseniz "sen benim için ölüp bitiyordun, hep ayağıma geldin" derAynen öyle sadece benim şu an yanımda olmaya çalışıyor sen iste gelirim senin için her şeyi yaparım ederim falan filan ama işte bundan sonrası da önemli ya kin tutarsa aileme siz istemediniz beni gibisinden ya da her tartışmada evde köşe kapmaca mı oynayacağım ben
Ailesi herşeyi masraf etmişler az bir zaman kala mı benim aklım başıma gelmişKim soruyor?
Zaten durum da şu benim ailem onun ailesi bilmeyecek bir şeyi ama o beni üzmek için bitti etti diyecek bir şekilde düzelecek. Bana bitti dediğinde akşam avize bakmaya gitmiş evimize.