İyi günler güzel insanlar. Ben ne yapmam gerektiği konusunda o kadar çaresizim ki ilk kez yazıyorum bu forma. Ben yaklaşık 7 aydır nişanlıyım ve toplamda 2 yıldır tanışıyoruz nişanlımla. Birkaç ay öncesine kadar herşey o kadar güzeldi ki bir kez olsun kavga etmedik. Yaşam tarzı olarak ben ve ailem bir nebze daha muhafazakarız. İlişkiye başlamadan önce içki konusundaki hassasiyetimi anlattım. Nişanlımdan 3 yıl öncesine kadar içen birisiymiş ve daha sonra bırakmış. Bana bıraktım ve artık içmem dediği için ben evet dedim. Gerçekten de içmiyordu ve bana olan sevgisi, saygısı hep çok güzeldi. Ancak bikaç ay önce aramız bozulunca içmiş ve devam ediyo. Ancak sürekli olarak içmiyo alkolik boyutta değil yani. Benim ailem duysa asla kabullenmez. Ben bile kabullenmekte zorlanıyorum. Ama çok seviyorum ve onun da aslında sevdiğini biliyorum. Ama niye böyle oldu anlamadım. Birşeyi yapma dememden hoşlanmıyo. O yüzden yapma demiyorum. En son bi süre konuşmayalaım dedi ve ikimizde düşünüyoruz. İlk başta gerçekten üzerimden biir yük kalkmış gibi "oh beee" demiştim. İçki mevzusu çok dert olmuştu çünkü içime. o an ayrılsak yüreğim çok ferahtı yani. ama gün geçtikçe onu çok sevdiğimi ve güzel anılarımı düşünüyorum. O kadar araftayım ki ne yapıcam bilemiyorum. Evlenince durum ne olur onu da kestiremiyorum. Çocuklarımı içki içen bi babayla büyütmek nasıl olur bi fikrim yok. Bana ne yapmam gerektiği konusunda akıl verirseniz çok mutlu olurum. İçimden mesaj atmak geliyo ama görüşmek istemediği için yazamıyorum da. ayrıca benim olayda bi suçum da olmadığını düşünüyorum ama çok seviyorum teşekkürler şimdiden hepinize :*