Nişan atmak istiyorum :(

Hep bi değişir diye avutuyorum kendimi ama olmayacağının farkındayım
değişmiş zaten.
tam bir öküz olmuş.
eğer bunları bile bile evlenirsen,
"sana evlenmeden açıkça söyledim. işine gelmiyorsa evlenmeseydin ulan" der, yüzüne tokadı patlatır.

Zararın neresinden dönersen kardır yani şimdiden bu şekildeyse ilerde çok üzülürsün aile insanın vazgeçilmezi olmalı bence en iyisi sen bu işten vazgeç cnm allah korusun yarın birgün evlendin işler yolunda gitmedi yine ailen yanında olacak

ailem mahçup olucak diye üzülüyorum
Ailen sen evlendikten sonra mutsuz olursan daha cok uzulur.

Kizlarinin kardeslerinin evine gidemediklerinde daha çok huzunlenirler.

Bu durum evlendikten sonra büyük kavgalara gebe olur.

Esin diyecek ki ben nisanliyken soylecim kabul etmiyorsan neden ayrilmadin? Evlendiysen demek ki sartlarimi kabul ettin susacaksin. Bunun sonunda ki tartismalarda siddete bile gidebilir. Evlenmeden aileni istemeyen adamin psikolojisi bence siddet gostermeye de elverislu.

Lutfen hayatini yakma yazmasi Kolay icraat zordur. Hayatimin ilk aski falan deme aileni sevmeyen saygi duymayan adamla ÖMÜR gecmez.

Nişan atmak boşanmaktan çok daha kolay bunu hiç takma. Önemli olan senin bunu gerçekten istemen. Yalnız bravo bu nasıl cesaret resmen aileni şimdiden ret ediyor, sevmiyor mu sadece yoksa aralarında bir şey olmuş olabilir mi?

Bende düğüne bir ay kala attım nişanı,hiçte pişman değilim.
Aynı böyleydi,düğün yaklaştıkça çirkinleşen insandan koca falan olmaz.
Zararın neresinden dönersen kardır.
Evlenip ayrılmak,nişandan ayrılmandan bin kat daha zor ve çekilmez olacaktır emin ol.
Burada evlenip ayrılan kadınlar,seni kendilerinden çok şanslı görüyordur emin ol.
Yüzüğü atıncada,asla o timsah gözyaşlarına,özürlere,vaatlere inanma.
Unutma kimse ailenden kıymetli değil,daha şimdiden ailene laf eden insana ağzının payını vermezsen,ömrün boyunca bir zavallı gibi yaşarsın.

Asla düzelmez. Aişeni sevmeyen istemeyen biriyle evlenme. Yol yakınken dön. Evlenirsen gelmemelerini kabul etmiş olacaksın.

Yol yakinken ayril

Canim bırak nisandan dön evlenip boşanmak daha mi iyi zaten adam sana kişiliğinin sinyalini vermiş valla millet ne derse desin cicegi burnunda gelinken de emin ol gelirsin böyle durumlarda evlilik yürümez bir an evvel kurtul

Bazı şeyler gürültü çıkararak bağrış,çağrış gelir,kimi kulağını tikar,kimi kaçar kurtulur,siz hangisini yapacaksınız???????

Ayrılıp ayrılmamak tamamen senin kararın bişey diyemem ama bu konuda suskun kalman garip herkesin ailesi kendine kıymetli tabiki acilen ailene anlat şimdiden sebep yokken aileni istememesi bunu sana rahatça söyleyebiliyor olması yüzsüzlük resmen ailesine çok bağlı demişsin muhtemel onların lafı ile hareket ediyor daha büyüye miş malesef

Düğün stresi falan hikâye. Senin abini ablanı istemiyorum evime giremez ne demek? Şükret gerçek yüzünü şimdiden göstermiş. Kim ne der diye düşünme. Ayrıl bir an önce

Düğün stresinden kaynaklandığını zannetmiyorum

Durduk yere aile ni reddetmesi, sevmemesi evlilikte de huzurun için pek te hoş görünmüyor şimdiden.

Aile le paylaş sıkıntılarını, onlar yol gostersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…