- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.391
- 73
O zaman ayrılıp ayrılmamak sana kalmış.Hani sor bakalım neden öyle düşünüyor. Baktın tuhaf tuhaf cevaplar veriyor işte o zaman kararını ona da belirt ve neden ayrılmak istediğini kendiside ailesi de söyleHayır hiç bir zaman karışmaz hatta ben üzülmeyeyim diye kendileri bazı şeylere kızsa bile kimseye bişey demezler ortada bi neden yok
Nedensiz böyle birşey istemesi çok ilginçHoşlanmıyorum diyor fakat ailem çok iyi, sessiz hiç bi zaman kötü bişey dahi demedi kırmamak için yani bi neden de yok ortada
Direkt terkDüğüne az bi zaman kaldı ama nişanlım Her geçen gün daha da değişiyor özellikle nişanlandıktan sonra artık haddini aştı ailemi sevmediğini evlendikten sonra abilerimi ablalarımı evinde istemediğini söylüyor sanki sadece kendi eviymiş gibi ve tabi çok aileci ailesi ne derse onu yapıyor. Elalem ne der diye düşünmüyorum ama ailem mahçup olucak diye üzülüyorum ve bu benim ilk aşkımdı lütfen yardımcı olurmusunuz.
Belki de düğün stresinden dolayı böyle konuşuyodur ama emin olamıyorum
Sanırım o olucak artık çok bunaldım çünküO zaman ne yapıyoruz nişanlının kıçına bir tekme ve şut ve gooooooolTerbiyesiz. Canım düğün stresinden böyle şey söylenmez. Sakın ha. Düğün iyice yaklaşmadan bitir bu işi. Bunu özürü affetmesi olmaz bile.
Hep bi değişir diye avutuyorum kendimi ama olmayacağının farkındayımEvlendikten sonra bu erkekler daha iyi olmuyor, aksine daha beter oluyor.. mevcut problemleri aşamıyorsanız bir ömür pişman olmaktansa ya da yıllarını boşa harcamaktansa çooookk iyi düşün derim ..
Değişmez evlenince daha kötü olur çok yakınımda birçok canlı örnek var iki gün sonra sende gitmiceksin demeye başlar ailen olmazsa da olmaz canım sakın aşk meşk geç bunları ailene anlat ve nişanı at seni de istemesin o zaman ha kardeşlerin ha sen aynı ana baba çocuklarısınız ne fark ederHoşlanmıyorum diyor fakat ailem çok iyi, sessiz hiç bi zaman kötü bişey dahi demedi kırmamak için yani bi neden de yok ortada
düğün stresi değil nasılsa vazgeçemez diye gerçek yüzünü gösteriyor boşver kimseye mahçup olmazsın o elalem yarın senin evliliğini kurtarmaz evlenip boşanmak daha mı iyi elalem ne der diye mutsuz olmayı tercih etme nişanlınin dediği her şeyi ailene söyle bozsunlar bu işiDüğüne az bi zaman kaldı ama nişanlım Her geçen gün daha da değişiyor özellikle nişanlandıktan sonra artık haddini aştı ailemi sevmediğini evlendikten sonra abilerimi ablalarımı evinde istemediğini söylüyor sanki sadece kendi eviymiş gibi ve tabi çok aileci ailesi ne derse onu yapıyor. Elalem ne der diye düşünmüyorum ama ailem mahçup olucak diye üzülüyorum ve bu benim ilk aşkımdı lütfen yardımcı olurmusunuz.
Belki de düğün stresinden dolayı böyle konuşuyodur ama emin olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?