Nişan atmak istiyorum :(

ya yeminle bunlari okudukca evlilikten soguyorum...adam acik acik zehir edecek sana hayati... ailem mahcup olur diyor ...bosaninca dul damgasi yiyeceksin ...afedersin ama bazi dengesiz kadinlar kocalarini senden kaciracaklar daha mi iyi? adam sana siddet uygularsa ailem mahcup olur elalem ne der diye bosanmazsin ...allah kolaylik versin ..kim ne yaprsa kendine yapar

Hayır hiç bir zaman karışmaz hatta ben üzülmeyeyim diye kendileri bazı şeylere kızsa bile kimseye bişey demezler ortada bi neden yok
O zaman ayrılıp ayrılmamak sana kalmış.Hani sor bakalım neden öyle düşünüyor. Baktın tuhaf tuhaf cevaplar veriyor işte o zaman kararını ona da belirt ve neden ayrılmak istediğini kendiside ailesi de söyle

Direkt terk
Hiç düşünme
Ailen mahcup olmasın nişan bunun için var. Aile zaten bunun için var. Bize anlattıklarını sakince babana anlat o zaten gerekeni yapar. Hiç korkma

Evlendikten sonra bu erkekler daha iyi olmuyor, aksine daha beter oluyor.. mevcut problemleri aşamıyorsanız bir ömür pişman olmaktansa ya da yıllarını boşa harcamaktansa çooookk iyi düşün derim ..

Çocuğun
Sanırım o olucak artık çok bunaldım çünkü

Evlendikten sonra bu erkekler daha iyi olmuyor, aksine daha beter oluyor.. mevcut problemleri aşamıyorsanız bir ömür pişman olmaktansa ya da yıllarını boşa harcamaktansa çooookk iyi düşün derim ..
Hep bi değişir diye avutuyorum kendimi ama olmayacağının farkındayım

Hoşlanmıyorum diyor fakat ailem çok iyi, sessiz hiç bi zaman kötü bişey dahi demedi kırmamak için yani bi neden de yok ortada
Değişmez evlenince daha kötü olur çok yakınımda birçok canlı örnek var iki gün sonra sende gitmiceksin demeye başlar ailen olmazsa da olmaz canım sakın aşk meşk geç bunları ailene anlat ve nişanı at seni de istemesin o zaman ha kardeşlerin ha sen aynı ana baba çocuklarısınız ne fark eder

Bence ailenle konus boyle boyle diyor ben sizden vazgecemem de. Onlar da zaten istemeyecektir eminim ki.
Ayrica su el alem ne der fikrini de bi at kafandan.
Elalem diye diye omrumuzu tukettik bitti.
Elalem 1 gun 2 gun konusur gecer gider.
Arkadasimin nisanlisi da aynen seninki gibi yok amcan gelmesin kuzenin gelmesin bilmem ne dedi.
Atti arkadasim nisani. Su an da bir baskasiyla evlendi. Elalem elestirmek bir yana, takdir ettiler iyiki ayrildi diye

Bir de evlendikten sonra düzelmek yerine ben sana demiştim diyecek . Ailenizi istemeyecek .
Nişandan dönmeyi artık çok doğal karşılıyor toplum .
Çok duyuyorum ve bence en doğrusu. Yol yakınken dönmek
Ben doğudayım. Mesela birinde düğün davetiyeleri dahi dağıtılmıştı . Halam aradı düğüne gitmeyin iptal diye . Hiç laf edeni duymadım .

Kuzum devam ederek bu kötülüğü kendine yapma ve ayrılma nedenini açık açık ailene anlat ailene saygi duymayan ve şimdiden bu cümleleri kurabilen insandan sana hayir gelmez ileride keşke dememek için kalbini degil mantığının sesini dinle

düğün stresi değil nasılsa vazgeçemez diye gerçek yüzünü gösteriyor boşver kimseye mahçup olmazsın o elalem yarın senin evliliğini kurtarmaz evlenip boşanmak daha mı iyi elalem ne der diye mutsuz olmayı tercih etme nişanlınin dediği her şeyi ailene söyle bozsunlar bu işi

Oyle adamdan ne koca olur ne baba ne amca ne damat... kesinlikle at nisani. Evlendikten sonra tapunumu alck sanki ne demk gorusturmemek?
esimle 2 buck yildr evliyz suan ailenlegorusmuceksin gelemezler gidemezsin dese suan bosanirm. Hic kimse mahcup olmz mrk etme! 1Ay konusulur snra hrks unutr. Ilk askin adamcikmamis malesef

At hemen o nisani. Evlenince ne olacak hep arada kalacaksin. Ailene anlat guzelce. Yol yakinken don o yoldan. Pisman olursun sonra. Belli ki seni ezecek hep. Ailesi karsisinda bir hic muammelesi yapacak sana

bırakın aşkı karın doyurucu bir tarafı yok.siz elaleme bakarsanız onlar da akıl çoktur sözde bol bulunur.
siz ailenizle oturup konuşun.
nikahdan dönenler her gün sadaka atıyorlar siz mi dönemiyorsunuz.
burda binlerce konu var nişanlılık döneminde iç yüzünü gördügü halde evlenip üstelik de aile kabul etmiyor diyen.
yapmayı evlilik akıl sonra sevgi işitir.

Arkana bakmadan topuklarina topuklarini vurarak git canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…