Nişan atmak her zaman kötü değildir bazen iyikimiz olur...

MorMeneksemmsn

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
132
75
kızlar çok önemli bir sorunum var ne yapacağımı bilmiyorum sürekli düşünüyorum. nişanlımla ayrı şehirdeyiz arada bir yanına gidiyorum. nişanlım babaannesiyle yaşıyor babaannesi büyütmüş onu uzaktan da akrabayız. nişanlımla biz bazen telefonda tartışıyouz ama sonra hallediyoruz babanneside her tartışmamıza şahit oluyor ve hep kızıyor bana bi daha tartışmayın diye. en son tartıştığımızda iki gün sonra beni aradı ve ağzına ne geldiyse saydı. çok kırıcı sözler sözler söyledi iki haftadır aklımdan çıkmıyor. sen bizim kalbimizi çürüttün bizi yordun artık tükettin sen bizi dedi daha neler neler bende ağlamaya ve kendimi savunmaya başladım sesimiz çok yükseldi ikimizinde kapattık telefonu. ama kalbimm çok kırık önceden çok severdik birbirimizi. kavga ettiğimizden üç gün sonrada nişanlımla çıktığımızın birinci yıldönümüydü ben yine yanına gidicektim nişanlımın kavgadan sonra ayrılık kararı aldım ama aradım nişanlımı söyleyemedim sadece gelmek istemediğimi söyledim tartışmamızı anlattım. o da telefonda olmaz gelmen gerekiyor hepberaber yüzyüze konuşarak halledelim dedi iki gün beni ikna etmeye uğraştı. sonunda ben gittim. gittikten sonra hep beraber oturduk konuşmak için. babaannesi benim hakkımda hep bu diye konuştu bana buna sevgiyi aşılamamışlar bunu yetiştirememişler buna şunu öğretmemişler diye saymaya başladı bişey demedim anneme babama laf etti yaşına hürmeten sustum hep zaten ağzımdan bişey çıksa o hep başka türlü anlıyor. eski sevgilimi öğrenmişti bir keresinde o zaman bişey demedi ama o gün herşeyi söyledi ben kırıştırıyomuşum hep o sözüde kullandı. daha sonra kıyafetime karıştı sen kocanı evde tutamazsın bu halde dedi kot tshort vardı üstümde sade de bi kızım ama bakımsız değilim. bu konuşmamızdan öncede nişanlımla kahvaltıya gitmiştik birinci yıldönümümüz için gelincede hep beraber dışarı yemeye gidelim dedik bana başladı tembel gelin diye saymaya insan geldi kek bişeyler yapardı dedi.herşeye sustum bana seninle geçim olmaz dedi nişanlımada dedi bunla geçinilmez diye. daha sonra dediki bana eğer evlencekseniz burda hep beraber yaşayacağız yoksa olmaz dedi ama senle biz geçinemeyeceğimize göre ben ölmeden siz evlenemiceksiniz dedi. o günkü kavgada kendimi savunurken sesimi yükselttiğim için gidipte ben suçluymuşum gibi özür dilesem sarılsam yine eskisi gibi iyi oluruz ama gururuma yediremiyorum annem babam bunları bilse ne kadar üzülür diyorum birde. onunla aynı evde yaşarsak ben hergün ağlıcam biliyorum ama nişanlımla birbirimizi çok seviyoruzda sorunlarımızı hallettik ama bu mesele benim çok kafama takılıyor. çok uzun oldu biliyorum ama çok dertliyim napıcağımı bilmiyorum nolur bana bi fikir verin yardım edin..
Not:
Konu sahibiyim başka bir hesaptan yazmıştım bunu. geçmişe tekrar baktımda ne kötü günler yaşamışım bunu yazdıktan yaklaşık altı ay sonra ayrıldık, tahmin ettiğiniz üzere kayınvalide bozuntusu işleri iyice büyüttü namusuma laf etti dedikodumu yaptı iftiralar attı çok ağır sözler söyledi nişanlım olacak kişide beni ne sahiplendi ne korudu ailem öğrendi iki aile büyük kavgalar etti yaşadıklarımı öğrenince ailem çok şaşırdı ve biz ayrıldık sonunda. Bir seneyi geçti şimdi ayrılalı ben ailemin yanına döndüm ayrılınca halimden memnunum bana yorum yapanlar ayrıl gitsin dediklerinde çok üzülüyordum ama buna cesaret edememiştim zamanla herşey olması gerektiği gibi oldu sonunda. İlk ayrıldığımda çok zor günler yaşadım çok şükür hepsi geçti ne kadar sevsemde çok doğru bir karar vermişim diyorum şimdi yoksa ilerde boşanıp dul bi insan olcaktım psikolojimde bozulacaktı. Bana yorum yapan herkese teşekkür ederim bu kadar insan bişey diyorsa bir bildiği vardır, evlenmemiş olanlara söylüyorum sakın sizde aynı evde yaşamayı kabul etmeyin taviz vermeyin ve aranıza her zaman mesafe koyun kayınvalidenizle sonra çok pişman olursunuz.

Yazik vallahi. Bu cahil insanlardan cektigimiz kalmiyor. Aslinda gulup gececeksin bunlara. Umarim o sana saydiklari seyler attiklari iftiralarin karsiligi olarak tamda oyle bir gelinleri olur.
Ders olarak gor yasadiklarini. Bu tarz konusan tiplerden direk uzaklas ayril birdaha.

Yazik vallahi. Bu cahil insanlardan cektigimiz kalmiyor. Aslinda gulup gececeksin bunlara. Umarim o sana saydiklari seyler attiklari iftiralarin karsiligi olarak tamda oyle bir gelinleri olur.
Ders olarak gor yasadiklarini. Bu tarz konusan tiplerden direk uzaklas ayril birdaha.
Herkeste öyle söylüyor zaten bir gün beni çok arayacak çıtımı çıkarmadım hep üç kişi gezdik evini gittim temizledim anlatsam roman olur hata bende zaten. Ahım yerde kalmayacak eminim Allah büyük herkeste görecek. Bana büyük bir ders oldu seçimlerimi ona göre yapıp ona göre davrancam artık :)

Herkeste öyle söylüyor zaten bir gün beni çok arayacak çıtımı çıkarmadım hep üç kişi gezdik evini gittim temizledim anlatsam roman olur hata bende zaten. Ahım yerde kalmayacak eminim Allah büyük herkeste görecek. Bana büyük bir ders oldu seçimlerimi ona göre yapıp ona göre davrancam artık :)
Nisanliyken kimsenin evini temizleme.Bak hep uc kisk gezmissiniz cok buyuk beklentiye girmisler.Bu kadar taviz verme sakin.Bi de bu olay senin icin yasanmasi hayirli olmus.Gormus oldun taviz tavizi dogurur.Insallah karsina sana deger verecek biri cikar.

Nisanliyken kimsenin evini temizleme.Bak hep uc kisk gezmissiniz cok buyuk beklentiye girmisler.Bu kadar taviz verme sakin.Bi de bu olay senin icin yasanmasi hayirli olmus.Gormus oldun taviz tavizi dogurur.Insallah karsina sana deger verecek biri cikar.
Arkamdan laf ediyor diye yaptım bu sefer geliyor bana çok iş çıkarıyor, saçı dökülüyor bilmem ne diye konuşuyordu bende yaptım ama bi daha asla :) bende iyi tarafından bakıyorum olaylara inşallah, aminn :KK72:

X