- 5 Mayıs 2016
- 3.883
- 8.290
- 158
5 yıllık ilişkim vardı geçen sene nişanlanacaktık yüzüklerimizi sipariş bile vermiştik.Sonra kızdım iptal ettirdim. 2 ay ayrı kaldık barıştık.Nisan ayında nişanlandık 9 gün telde mesajlaşırken kavga ettik nedeni de gel salon bakalım dememdi.Annesi nişan sonrası amcasıgile şehir dışına gitmişti.Abin de gelsin bizimkilerde gelsin salon bakıp son kararı biz verelim dedim.Aileleri karıştırmak istemedi ben de olmaz dedim basımızda büyük bulunsun fikir verirler pazarlık yaparlar dedim gene son karar biizm olur dedim.Bana kötü kelime söyledi ben de ona gene tartıştık sonra anneler konuştu telde işler büyüdü.Bikaç hafta konuşmadık aradı napıcaz diye sonra sen bize gel annemden özür dile dedim önce sen gel benim annemden özür dile derken inatlaştık.İş daha da büyüdü birbirimize hoş olmayan şeyler söyledik ben sonra onu affettim 12 gün sonra iş yerine gittim .Gidip bi cafede oturduk Herşeyi düzeltiriz dedim yok dedi beni yolun ortasında bıraktı çok ağladım yoldn gelen geçen bana baktı beni çok seven adam gitmiş yerine başka biri gelmişti eve gidince mesaj at telim meşgul olsa kimle konusuyosun yağmur yağcak şemsiyeni unutma hadi canım geç oldu işi bırak eve git diyen kişi.İşyerinde birimi değişmişti gititğimde yan masada kız vardı acaba onunla mı bişeyler başladı diye düşündüm.Başkası olmasa böyle davranmazdı. 29 ağustosta evlerine gittim annesiyle ablasıyla görüştüm annesinden özür diledim onlar barışmamızı ıstıyodu.Onu bekledim aradım açmadı mesaj attım cevap yok annesi dediki dünden arkadaşlarıyla plan yapmışlar 4 arkadaş akşam biyerlere gitceklermiş.Ertesi gün resmi tatildi buluşmak görüşmek isterse arasın dedim.Aramadı mesaj attım seni istemiyorum hiçbişey düzelmicek her seferinde barışıyoruz olmuyor vs yazmış iş için şehir dışına çıkacakmış bu mesajı da ailesinin zoruyla atmış.Çok kırıldım ben 5 sene verdiğimiz emeğe üzüldm mücadele ettim belki de hırs yaptım kimse beni bırakamaz diye bir de artık sevgili değildik nişanlanmıştık alışkanlık da vardı.Ben de buna yazdım beddua ablası da yazmış canım beddua etme kendini nasıl affettirirsin bilmem ama falna yazmış ben de artık istemiyorum onu dedim vedalaştım ablasıyla.Watsaptan da engelledim o zaten 2 kavgamızda engellemişti beni ablasını annesini de sildim.Önemli olan kafada bitirmek şu an içim çok rahat kendi pişman olacak bu saatten sonra gelse de istemem zaten babam kardeşim istemiyor onlara gittiğimi de bilmiyolar yoksa babam çok kızar.Normalde çok gururlu biriydim ama çok gurursuzluk yaptım önceden ona değer vermediğimden vicdan mı yaptım ne.Sizin anlattıklarınızdan da anlaşılıyor ki bence enişteniz ablanızı istemiyor.Seven görmek ister bu şekilde davranmaz.Ablan kesinlikle aramasın aranınca bu erkeklerin biyerleri g...tleri kalkıyor.