Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
nişan arifesinde ayrılık
- Konu Sahibi uyuyanmas
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Ağustos 2016
- 1.439
- 2.364
- 133
- 21 Ağustos 2016
- 823
- 368
- 18
- 43
Sonuç ne olduiyi akşamlar guzel hanımlar..
benim ablam 31 yaşında. kendisinin 33 yaşında bir erkek arkadaşı vardı. üç yıldır beraberler. ilişkinin iki yılı aynı şehirde bir yılı farklı şehirde geçti. eniştemin iş bulamadığı 8 ay boyunca ablam destek oldu. eniştem de yeri geldi ona destek oldu. şimdi iyi bir işe girdi ve bir senedir istanbulda. ama işten akşam 6 da çıkmasına rağmen evden dışarı çıkmaz ve ayrı şehirlerde olmalarına rağmen sabah öğlen akşam arar ve ablam ne zaman arasa evdedir.
geçen sene evlenme teklif etti ve aileler tanıştı. eniştem evlenmeyi çok istiyordu. önümüzdeki yaz evleneceklerdi. eniştem nişan yapalım kasım ayında dedi. ablam farketmez dedi. bizimkiler de kararı onlara bıraktı.aileler bir defa yemekte görüştü ama bu arada bayramlarda seyranlarda bu çift birbirinin ailesini aradı.bu zamana kadar hep çok iyilerdi.
ne olduysa bir ay önce oldu.eniştem ablamı aramamaya başladı.arasa bile işten gelince yorgunum deyip kapatıyordu. bir ay boyunca gunde bes dakıka anca ayırdı ablama.sorun olmadığını ve yorgun oldugunu soyluyordu. ama konuşmaları gene aşkım canımlı falan. ablam iki gun hasta yattı.eniştem gun boyu aramayıp akşam onda mesaj çekmiş nasıl oldun diye.ablam iyileşince enişteme bu durumu,neden boyle uzak davrandığını sordu.eniştem de bir sorun yok dedi ama aynı tavrı devam etti. bu arada eniştem memelekete bayrama gelecekti.ben gelmesem tatılde evde yatmayı dusunuyorum demiş.iki aydır gorusmedıler yuzyuze.
ablam bir kaç hafta sonra tekrar sorunca eniştem yok bişi geriliyorum bunlara kapatalım demiş. daha sonra da ablam mesaj attı buna.(böyle sorunlarımızı konuşamazsak birikir.neden böyle davranıyosun .artık konuşmuyoruz arkadaş olsaydık bu tututmdan sonra arkadaşlığımız bıle kalmazdı) yazmış.ya da o tarz bişiler işte.ama hakaret yok.eniştem ertesi gun aramadı.gece 12 oldu ablama sen ara dedim.ablam aradı açmadı.ikinci kez aradığında açtı sesi uykuluymuş.uyuyodum uyutmadın demiş.ablam da neden aramadın kı beni bugun deyince eniştem kavga etmerk istemiyorum bir kaç gun aramıcaktım demiş.ablam da gayet sakin böyle haber vermeden bir kaç gun aramadıktan sonra ben telefonu açarmıydım demiş.eniştem de sen bilirsin senin kararın olurdu demiş.bu daha once eniştemin ablama soylediği bişey.biri beni bikaç gun aramasa ben bititiririm diye.ablam da sınırlenmiş rahatsız eettim kusura bakma demiş kapamış.eniştemden gene ses yok.ablam da (madem boyle olmasını istiyorsun ben aileme durumu anlatırım.hosçakal )yazıp gondermiş.bu mesaja yanıt gelmedi.eniştemden 15 gundur ses yok.ablam da aramadı hiç .sosyal medya hesabından silmemişler.şifreler aynıydı ıkısınınde hala aynı.hatta eniştem geçen gun dayımın gonderisini beğendi.acaba baska biri mi var diyoruz?ama bundan once ne zaman arasa açtı eniştem.sıkılmış olsa ablam bu son kavga dışında hıç kavga etmedi ve daha önce hiç ayrılmadı ondan.ikisi de gayet guzel anlaşıyordu.son aya kadar ablamı el ustunde tutan adıyla bıle seslenmeyen adam gıttı yerıne alakasız bırı geldı.sevgisi mi bitti ne oldu?ablam arasa mı yoksa beklese mi?aileye durumu anlatmadık.sanırım o da anlatmadı kı ailesi hala sosyal medya listelerimizde.
sizce ablam beklemeli mi aramalı mı yoksa unutmalı mı?eniştem ararsa tavrı nasıl olmalı?sevgısıne ınanmalı mı?yoksa tamamen cekıp gıtmelı mı?objektıf gozlere cook ıhtıyacımız var.
Güncelleme: Arkadaşlar bayramın bırıncı günü ne kendı ne aılesınden bırı mesaj atmadı.bayramda da gelmedı orda kaldı.ama hala sosyal medyadan abımın resımlerını begenıyo.sosyal medya sıfrelerı ablamın ısmıydı hala değiştirmemiş.ablam çok üzgün ama adamın başkasıyla olduğundan emın artık
- 1 Kasım 2012
- 11.301
- 25.886
- 798
- 35
Sadece U uyuyanmas yazdiklarini okudum yorumlari okumadim
bence bu adam once ablani sevdi onunla vakit gecirdi gezdi tozdu e ablan hos guzel kiz yedirdi icirdi destek cikti anlayisliydida
simdi ise beyefendi ise girdi maasi var ablana muhtac degil maddi olarak manevi olarak ise baskasinla dolduruyo diye dusunuyorum
ablan cok deger vermis
bence 1 adim dahi gitmesin
ablan yapacagini yapmis yeteri kadar
sizde sosyal medyadan butun aileyi silin akli basinda olan birisinede yazin boyle olsun istemezdik ama olayboyle boyle gelistigi icin farkli yol aldi bu durumdada hala sosyl medyada arkadas kalmamizin bi anlami yoktur diye yazabilirsiniz
bence bu adam once ablani sevdi onunla vakit gecirdi gezdi tozdu e ablan hos guzel kiz yedirdi icirdi destek cikti anlayisliydida
simdi ise beyefendi ise girdi maasi var ablana muhtac degil maddi olarak manevi olarak ise baskasinla dolduruyo diye dusunuyorum
ablan cok deger vermis
bence 1 adim dahi gitmesin
ablan yapacagini yapmis yeteri kadar
sizde sosyal medyadan butun aileyi silin akli basinda olan birisinede yazin boyle olsun istemezdik ama olayboyle boyle gelistigi icin farkli yol aldi bu durumdada hala sosyl medyada arkadas kalmamizin bi anlami yoktur diye yazabilirsiniz