• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişan arifesinde ayrılık

Evet arkadaşlar bayram için gelır en azından bır açıklama yapar dıyorduk ama gelmedi.ben whatssappdan yazıyım mı dıye dusundum en son ıkı gün önce gırmış.vazgectım.adam sosyal medyada karıkatur paylaşıyo habıre.ablam ıyı.bı problem yok şimdilik toparladı.
Neden bu kadar zorluyorsunuz ki? Bitmis iste. Adam istemiyor. Evet bir aciklamayi hak ediyor ablaniz ancak adam onu bile yapmayacak kadar karaktersiz demek ki. Uzerine dusunup konusmaniza degmez.

aynen zaten ailesi seviyo bizimkilerle tanıstı uc yıl oldu herkes duydu vs..kendı ayrılsa sorun olurdu.bızde oyle dusunduk
Sakın istediğini vermeyin buna sizde arayıp sormayın, aklınızda kesinlikle bitirin; ama onu terk etmeyin hatta bayramda arayın ailesini. O mecbur kalsın ayrılmaya madem ayrılmak istiyor o zaman paşa paşa açıklama da yapacak. Bırakın görsün herkes onun nasıl biri olduğunu. Altından başka bi kadın çıkacaktır büyük ihtimal.

• Beğen
Reactions: anu
Yorumlar ıcın hepınıze teşekkür ederim.ablama tek tek okuttum.bugun bayramın ilk günü ve ne ondan ne de onun kardeslerınden vs bayram mesajı falan gelmedı bızım tarafa.ama hala sosyal medyada abımın resımlerını begenıyo.bız ailemize söylemeye karar verdik.ne dersınız?

Karaktersiz adam allah ablanizi korumus ailenizle konusun bence mutluluklar dilerim bundan sonrasi icin

Başka birini bulmuş bile. İlgisizlik gibi şeylerle istediğine kavuşmuş. Enişten bitirmiş ama ablanın bitti demesini beklemiş.

Şöyle ablana silsin onu her yerden adam bitirmiş bundan emin olsun hatta başkası da vardır çok geçmeden hepinizin haberi olacaktir

Yorumlar ıcın hepınıze teşekkür ederim.ablama tek tek okuttum.bugun bayramın ilk günü ve ne ondan ne de onun kardeslerınden vs bayram mesajı falan gelmedı bızım tarafa.ama hala sosyal medyada abımın resımlerını begenıyo.bız ailemize söylemeye karar verdik.ne dersınız?

Anlatin artik bence. Olanlari mi anlatacaksiniz sadece yoksa ayrilma kararini da soyleyecek misiniz?
Olurda ablaniz son bir mesaj atar. Ne yapmaya calistiginin farkindayim. Bu iliskiyi kafanda bitirmissin. Ama aksiyon alabilecek mertlik sende olmadigindan yildirma yoluna gidiyorsun. Ben yetiskin bir insan gibi davranabilirim senin aksine. Iliskimiz burda bitti. Gibi bir seyler yazabilir. Ama eger yazacaksa. Yoksa hic cevap vermemek aramamak sormamak sabredebilirse daha iyi.

Hanımefendi bırakın sosyal medyadan falan takip etmesin ablanız.Bitirelim diyemiyen bu kadar değer vermeyen bir adam için üzülmek çok anlamsız.Beklemesin bu adamın döneceğini ablanız.Hiçbir şey de söylemesin gerek yok

Bu enişte de fotoları beğene beğene bi kaldı he. :KK51:
Niye neleri beğendiğini takip ediyorsunuz ki, hiçbir anlamı yok.

Bayramımız kotu gectı.ablam tüm gün uyuyor.ama aramadık sormadık.bayramdan sonra aileye soylemeyı düşünüyoruz.o adam ablamın canını çok yaktı.allahından bulsun.

Artık beklemiyor zaten.kendı sucunu ablama atmış oldu.hadı ben yazdan yaza gördüm okulum vardı.ama adamın ablamın yaşında kız kardeşi var.annemler koydeyken bu kız hasta oldugunda ıkı defa bıze gelmiş.bızde kalmış.ablam bakmış.o bıle mesaj atmadı bayramda.demek ki adam soylemış aılesıne.kız kardeşi eskıden ablamı arardı çok da severdi.hayırdır noldu dıye bıle aramadıgına göre adam sucu ablama atıp ayrıldı demiştir.

Bayramımız kotu gectı.ablam tüm gün uyuyor.ama aramadık sormadık.bayramdan sonra aileye soylemeyı düşünüyoruz.o adam ablamın canını çok yaktı.allahından bulsun.

Amin inşallah cabucak atlatir biliyorum o psikolojiyi. Dua edicem ablaniz için :(

Uff.. üzülmesin ablanız, umarım bundan sonra vicdanlı insanlar çıkar karşısına

dibe vurduktan sonra illaki çıkışa geçecektir ablanız da. yazık o adama, umarım ettiğini bulur.

Bu konu beni çok üzdü nedense... Ablanız ne durumda umarım çok daha güzel günler bekliyordur onu. Ailenize söylediniz mi?

ablam o kadar iyi niyetli davrandı ki.adamın telefonu bozuldu dıye kendı telefonunu verdı adama.kendıne alacak parası yokken.adama da bende var fazladan dedi.yenı telefonunu kargoladı kac ay kırık dokuk eskı telefonlar kullandı.ekranı catlak eski tip nokialardan.30 liraya aldı telefoncudan.adamın haberı olmadı.sımdı adam o telefonla abla mı mı aldatıyo?adamın evının her yerınde ablamın bır esyası hedıyesı vardır.ablamda ondan anı olan tes sey ıkı sene once aldıgı dogumgunu gullerı.onları da ıkı senedır saklıyo.adam baska cıcek almadı hayatında ablama.ablam her dogumgununde pastasını hedıyesını hazır eder.evde ayrı kutlar dısarı cıkartır yemege goturur.adam bır kuru telefon ederdı.bundan sonra boyle dusunen bırını bulurmu bılmem.ablama dıyodu hayatımda ılk kez sen dogumgunlerımı kutladın dıye.cok basını vuracak ama cok.
Cok verirse boyle olur resmen ablaniz iliskide erkek rolunu ustlenmis filmin sonundada cuku kopasica insan adam gibi elveda diyememis ablaniza tek tavsiyem cok guclu birine benziyor ciksin kuafore gitsin ona ait herseyi atsin kilosu varsa versin tum gardrobunu yenilesin ... sosyal medyada ona ait hicbisey birakmayin ailecekkkk heryerden engeli basin ....mutluluk mutlu insani bulur negatif olmasin o yuzden modunu dusurmesin yeni gelenlere de hosgeldin desin ... bu dediklerim zor ama omur kisa birine takilip kalmak icin ...

Back