Nisan Anneleri Listemiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm güzel anneler benim bebişimde çok kısa emmeye başladı hemen sıkılıyor bırakıyor uyurken güzel emiyor üzülüyorum aç kalıyor diye sizinkiler nasıl 4, ayımız bitecek inşaallah cvp bekliyorum svg.ler...

merhaba bizide eklermisiniz...15.04.08 tarihinde ikiz bebişlerim sezeryanla dünyaya geldi...biri kız biri oğlan...ne renk yazıcaksınız merak içindeyim....:)

slm benim bebeğim 28 nisan da normal doğumla hayatımıza tüm güzellikleriyle renk kattı.deniz(9.30)

be im Aysha Azram da 3.Nisan da saat 13:45 te normal dogdu.Beni de listeye eklerseniz sevinirim.selamlar.

slm benim ömer doğu" m da 18.04.2008 saat 14:35 te nrmal doumla dünyaya geldi aceleci oğlum benim 1 ay erken doğdu :)

slm anniş, beklenen tarihimizle listede kalmışız:)
kızımız zeynep 3 nisan perşembe gunu 9.30 sularında epidural sezeyanla dunyaya gelmişti.
şimdiden teşekkurler

Merhaba.Benim oluşum Furkan'da 2 nisan 2008 saat 17:05 de doğdu eklerseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…