Nisan Anneleri Listemiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam...
ben ve oğlum aranıza yeni katıldık eklermisiniz 28 nisan doğumlu oğluşum...

mrb 2 nisan kız bebek annesiyim sezeryanla dünyaya geldi hoşgeldi

benide unutmayın ben gülşah ünlü 15nisan 2008 saat 05:10 kız:hatice naz ünlü normal dogum

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba bende 26/nisan/2007/sabah 8/45de sezeryanla kızım FEYZAYI dünyaya getirdim beni de aranıza alırsanız sevinirim

anniş benide eklermisin 29 nisan saat 15:30 da sezeryanla kız (prematüre olarak dünyaya geldi temmuz 24te doğması lazımdı duramadı bebişim)

26 nisan 22:55 sabırsızlıkla beklediğim kızım dünyaya geldi seni çok seviyorum küçük meleğim...

Tuana Melis Güney 8 Nisan 2008 Saat 13:50 maalesef Sezaryanla oldu. Aceleci kızım 15 gün erken merhaba demişti bize.Ogünden itibarande tüm dünyam oldu Allah herkese nasip eder inşallah. bütün bebeklerimize sağlıklı uzun ömürler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
esra naz 1 nisan 2008 normal dogumcoksekeriremsucoksekeriremsu

22nisan oglum hasan Hüseyine merhaba dedik 12yil aradan sonra sanki ilk kere anne olmusum gibi geliyor

merhaba, aranıza yeni katıldım
benimde kızım 15 nisan 2008 normal doğumla 2,5 kilo olarak dünyaya geldi.

Bende yeni hamile olduğumu öğrendim. 19 nisana geliyo doğum tarihim. Acaba listenize benide eklermisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…