Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar simdi doktordan geldim meger ben yanlis hesaplamisim deftere bakmamistim.Meger ben bir kilo almamisim sadece ve sadece 100 gr almisim yaa sok oldum defteri gorunce.Doktora sorduk normal korkma bebek iyi gelisiyo dedi.Bu gidisle ben 12 kiloyla bitiricem buyuk ihtimalle.Ayrica acikligimda yokmus doktor normal dedi ve 37 38 haftalikken olmazsa sorun olabilir dedi.Bakalim 2 bucuk hafta sonraki randda umarim acikligim olur yoksa cok zor dogum olucak benimkisi (
canım ne oldu insulıne başlamadın yanı boşuna korkmuşsun:1rolleyes:
cok sevindim canim darisi diger randevuna olsun insallah. bak ne guzel emeklerin bosa cikmadi masalllahhhhhh. hadi bakalim devam hersey bebislerimiz icinn
36. haftam vee 24 kilo aldım..sizce çok mu?:)))))))))))
Canim bende 36 haftalik hamileyim ve 11 kilo aldim.Benimki anormal cunku ben diyetteyim sekerimden dolayi.Benle kiyaslama ama genelde burdaki arkadaslarimda 15 kiloyu pek gecmedi.Sen sankim azcik ucunu kacirmissin canim.Insallah dogumdan sonra verebilirsin.
Canim bende 36 haftalik hamileyim ve 11 kilo aldim.Benimki anormal cunku ben diyetteyim sekerimden dolayi.Benle kiyaslama ama genelde burdaki arkadaslarimda 15 kiloyu pek gecmedi.Sen sankim azcik ucunu kacirmissin canim.Insallah dogumdan sonra verebilirsin.
valla kızlarr..kalırsa bu kilolarım kompleksimden ölürüm ...çünki 29 yaşıma kadar bütün hayatım zayıf ve iltifatlarla geçti(ayıptır sölemesi):)))
bugün itibariyle tam 11 kilo almışım kızlar..37+2 yim.doğuma 8 günüm kaldı.sanırım en fazla 1 kilo daha alırım..
Anniş adayı malesef dün itibariyle tam tamına 15 oldu ama 1 ayda 1,5 kilo almışım. Aldığım kilonunda 800 grmı kızıma ait. Önümüzde tam 1 ay var inşallah abartıp 3-4 kilo almam ama iştahım çok arttı. Ben son aya kadar iştah nedir bilmiyordum gözüm herkezin tabağına takılı kalıyor. Yolda insanların elindekilere bakıyorum ne yiyorlar diye. artık kiloları hiç takmıyorum ben 52 kiloyla hamile kalmıştım inşallah doğumdan sonra biraz dikkat ederek aynı kiloma inerim. inmesemde hiç umrumda değil minik kelebeğim sağlıkla gelsinde.