NİSAN 2024 ANNELERİ 🤰🏻

Konuştuk evet. (progestan dönemlerinde😄)
Timur Bey e gidiyorum ben. 10.haftada Fetal DNA testi yaptırmıştık. 2 hafta sonrasında gittik. En son ctesi ordaydım. Bidahaki kontrolüm 25 Kasımda olacak
Anladım benim de 7 kasımda randevum. 3 haftada bir veriyor senin de mi aynı? Standart mı merak ettim :) ben taramaları yaptırmadım bunu söyledim doktoruma oda bir sıkıntı görmedi :)

Anladım benim de 7 kasımda randevum. 3 haftada bir veriyor senin de mi aynı? Standart mı merak ettim :) ben taramaları yaptırmadım bunu söyledim doktoruma oda bir sıkıntı görmedi :)
3 kez 2 hafta arayla gittik. Son gittiğimde 1 ay sonrasına randevu oluşturdu.

3 kez 2 hafta arayla gittik. Son gittiğimde 1 ay sonrasına randevu oluşturdu.
Temiz hastane ya hep il randevuları alıyorum kimsecikler olmuyor doğum stabil olur diye düşünüyorum kalbim rahat o yönden hatta bir ara başka doktor bulmuştum onun perinataloji uzmanlığı da vardı sırf hastane içimizi açıyor diye eşim kabul etmedi gerçi gülbin hanımdan da memnunuz :) sağlıkla kucağımıza almak da nasip olsun 🤲

Temiz hastane ya hep il randevuları alıyorum kimsecikler olmuyor doğum stabil olur diye düşünüyorum kalbim rahat o yönden hatta bir ara başka doktor bulmuştum onun perinataloji uzmanlığı da vardı sırf hastane içimizi açıyor diye eşim kabul etmedi gerçi gülbin hanımdan da memnunuz :) sağlıkla kucağımıza almak da nasip olsun 🤲
Kesinlikle dediğiniz gibi. Hastane çok önemli. Eşim benden daha da evhamlı bu konuda. Neyse ki bu işime geliyor :) Belki aynı günlerde doğum yaparız. Bizim bebişler arkadaş olur falan :)

X