İnşAllahElhamdülillahhh , seneye de bebişlerle ilgili sorularımızı birbirimize danışırız inşAllaaahhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşAllahElhamdülillahhh , seneye de bebişlerle ilgili sorularımızı birbirimize danışırız inşAllaaahhh
Öyle görünüyor şuan 3 hafta da bür gidiyorum şuan ayda büre düşürüyor mu peki? Ayyyy zor geçiyor gerçekten :) Allah sabır versin bizeBitmiyo gülüm her randevuya şunu da atlatsam rahatlicam diye gidiyorum hic rahatlayamiyoruz bence biz saglikla dogurmadan rahatlamicaz
Amin amin amin muhtemelen hepimiz benzer durumdayızkesinlikle iyiki varsınız kızlar
annelik delilik diyorlar ya gerçekten öyleymiş bende sürekli bi endişe içindeyim bi sancı girse korkuyorum dua okumaktan helak oluyorum Allahım hepimizin miniklerini korusuun
Doktor beni ayda 1 cagirsa itiraz ederim ben haftada 1 gidiyorum bide 2 haftada bir.. 1 hafta gidiyorum bidahaki 2 hafta oluyo hep bole olsunnnn ozluyom cunku doktor bana duzeldigin zaman ayda 1 alcam demisti itiraz ederim artıkÖyle görünüyor şuan 3 hafta da bür gidiyorum şuan ayda büre düşürüyor mu peki? Ayyyy zor geçiyor gerçekten :) Allah sabır versin bize
Yaaaa oda iiimiş ne güzel bana direk 3 hafta sonra dedi bi yutkundum o an özledim gerçekten. Ayda bire çıkarmasa diye dua ediyorum gerçi sağlıklı olunca da çıkması iyi bişi bu sefer de neden sürekli çağırıyor diye kıllanırdım aman aman sağlıklı olsunlarda biz sabrederiz Rabbim korusunDoktor beni ayda 1 cagirsa itiraz ederim ben haftada 1 gidiyorum bide 2 haftada bir.. 1 hafta gidiyorum bidahaki 2 hafta oluyo hep bole olsunnnn ozluyom cunku doktor bana duzeldigin zaman ayda 1 alcam demisti itiraz ederim artık
Kuzum bizim evlere birer tane ultrason lazim ben her randevumu videoya cektiriyorum surekli izliyorum tavsiyemdir yaninizda kim gidiyosa bastan sona videosunu alsinYaaaa oda iiimiş ne güzel bana direk 3 hafta sonra dedi bi yutkundum o an özledim gerçekten. Ayda bire çıkarmasa diye dua ediyorum gerçi sağlıklı olunca da çıkması iyi bişi bu sefer de neden sürekli çağırıyor diye kıllanırdım aman aman sağlıklı olsunlarda biz sabrederiz Rabbim korusun
Evet ya eşim geliyor hep, eşime tembih ettim, gittiğim hastanede 3 tane koca ekrandan izleniyor ultrason onu da beceremezse artık hemde oturduğu yerden artık bişi diyemicem genelde erkekler pek beceremiyor bu işi az korkmuyor da değilimKuzum bizim evlere birer tane ultrason lazim ben her randevumu videoya cektiriyorum surekli izliyorum tavsiyemdir yaninizda kim gidiyosa bastan sona videosunu alsin
Yaa bana da artık ayda 1 görüşeceğiz dediDoktor beni ayda 1 cagirsa itiraz ederim ben haftada 1 gidiyorum bide 2 haftada bir.. 1 hafta gidiyorum bidahaki 2 hafta oluyo hep bole olsunnnn ozluyom cunku doktor bana duzeldigin zaman ayda 1 alcam demisti itiraz ederim artık
Benim ayda 1Öyle görünüyor şuan 3 hafta da bür gidiyorum şuan ayda büre düşürüyor mu peki? Ayyyy zor geçiyor gerçekten :) Allah sabır versin bize
Of benim ki de anı yaşıyorum diyip çekemiyor delriiyorumEvet ya eşim geliyor hep, eşime tembih ettim, gittiğim hastanede 3 tane koca ekrandan izleniyor ultrason onu da beceremezse artık hemde oturduğu yerden artık bişi diyemicem genelde erkekler pek beceremiyor bu işi az korkmuyor da değilim
Ayda bir cok uzun degilmi yaa özleşiriz kii .. ultrason zararlımı acabaYaa bana da artık ayda 1 görüşeceğiz dedi
Üzüldüm de sevindim de
Bi sorun yok dedi sevindim
Ayda 1 e üzüldüm
Habire rahatsız etmeyelim miniği dedi kıyamam ben ona ben her gün görmek istiyorum
evet çok uzun geliyor zaman geçmiyo bilmiyorum ki zararlı mı ilk haftalarda 2 haftada 1 haftada bir gittiğimoluyorduAyda bir cok uzun degilmi yaa özleşiriz kii .. ultrason zararlımı acaba
Evet ya çok aşırı zayıf olanların karınları çıkmaya başlamış ben biraz topluyum hafif bir belirginlik var ama anlayamıyorum da biran önce salı günü hayırla sağlıkla güzel haberlerle gelsin artık :)Benim ayda 1
artık göbeğimi açıyorum acaba bi hareket olur mı diye bakıyorum ama tık yok daha küçük zaten de ben bekliyorum öyle ümit
Dün akşamdan tembihlere başladım ben benim telefonla çekceksin bak unutmicaz bak çekcez diye adam çıldırcak yakında bu atarlı giderli kontrolcü hallerimdenOf benim ki de anı yaşıyorum diyip çekemiyor delriiyorum
Eve gelince pişman oluyor ama o an heyecandan çekemiyor ya
Benimde oluyor canım havalarda kurudu az ondan gibi geliyor eczaneden 2 hafta önce krem almıştım çok kaşınınca onu sürüyorum ama salı günü doktora dicem krem hangisini önerirse onu alcam. Çatlak kremi yazayım mı demişti o zaman ben istememiştim. Bunu da sorayım size de söylerim inşaAllahKizlar el ve ayaklarinda kaşıntı olan varmi kanatıyorum kaşıcam diye
Hee olan bisey yani canim yarin randevum var benimde sorim bakim ellerimin ustu ayaklarimin ustu kasiniyo baska yerim yok yoluyorum hepBenimde oluyor canım havalarda kurudu az ondan gibi geliyor eczaneden 2 hafta önce krem almıştım çok kaşınınca onu sürüyorum ama salı günü doktora dicem krem hangisini önerirse onu alcam. Çatlak kremi yazayım mı demişti o zaman ben istememiştim. Bunu da sorayım size de söylerim inşaAllah
Normal bişey herhalde bu datluşlar bizi sürekli emcüklüyor sömürüyor doğaldır sanırımHee olan bisey yani canim yarin randevum var benimde sorim bakim ellerimin ustu ayaklarimin ustu kasiniyo baska yerim yok yoluyorum hep
aynen benim de zaten göbüş vardı şimdi anca 6. ayda anlarız :) ay olsun yeter ki iyi olsunlar da napalımmm . Ohh senin görüş günü gelmişşş güzel haberlerle inşallahhEvet ya çok aşırı zayıf olanların karınları çıkmaya başlamış ben biraz topluyum hafif bir belirginlik var ama anlayamıyorum da biran önce salı günü hayırla sağlıkla güzel haberlerle gelsin artık :)