• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2022 tüp bebek transferi gerçekleşenler

Doktor çok saate takıldı mı acaba benim doktorum çok titiz inşallah beni yarın bu konuda üzmez neden baştan o saatte yapmadın diye transfer öncesi saat 7de yapıyordum transfer günü doktor 10 gibi yaptı ben de 10a çektim saati şimdi okul açılacak saat 9a çektim yarın sabah 08.30da koyarım yarımşar saat çekerim artık yavaş yavaş
Okul için rapor alıp gitmesen daha iyi değil mi.. Keseyi görene kadar beklesem iyi olurdu. Zor süreç ve risk içindeyiz

Prolutex iğne 2 defa
Estrofem 3 defa
Fitil 3 defa
Ekoprin
Folikasit
Proluton depot iğne... Arada başka iğneler. Yani daha fazlasını kullanan var 🤣ben🤣
Oooo benimki de bir şey mi dedim şimdi nerde tedavi görüyorsunuz acaba transferin kaçıncı günü

Okul için rapor alıp gitmesen daha iyi değil mi.. Keseyi görene kadar beklesem iyi olurdu. Zor süreç ve risk içindeyiz
Hayır maalesef alamam 9 gün aldım zaten ki evde yatmanın hiç bir faydası yokmuş günlük hayatınıza dönün diyor doktorlar evde durmak sadece düşünceye sevk ediyor bir de sınavlar yaklaştı öğrencilerim geri kalır gitmek zorundayım konuları yetiştirmem gerekiyor

bende günde 3 estrofem, 3 lutinus fitil, 2 progestan dex iğne, 1 oksapar iğne, fenomom vitamin, prograt günde 1, haftada 1 pruluton depot

Prolutex iğne 2 defa
Estrofem 3 defa
Fitil 3 defa
Ekoprin
Folikasit
Proluton depot iğne... Arada başka iğneler. Yani daha fazlasını kullanan var 🤣ben🤣
Fitilin saatine çok takıldı mı acaba doktor ben şimdi yavaş yavaş erkene çekiyorum doktora hiç sormadım yarımşar saat 45 dakika gibi yavaş yavaş çekiyorım öne vücut farketmez sanırım

Malasef kan da negatif çıktı evet hemşire ilaçlara devam et gününde ver demiş kan bida ama umudum yok 7.gun kanda negatif çıkıp 10.gün pozitif olan varmı acaba 😢
Arkadaşımın öyle oldu devam edin ilaçlara neden gününüzü beklemiyorsunuz ancak vücuda stres yüklüyorsunuz

Oooo benimki de bir şey mi dedim şimdi nerde tedavi görüyorsunuz acaba transferin kaçıncı günü
Hayır maalesef alamam 9 gün aldım zaten ki evde yatmanın hiç bir faydası yokmuş günlük hayatınıza dönün diyor doktorlar evde durmak sadece düşünceye sevk ediyor bir de sınavlar yaklaştı öğrencilerim geri kalır gitmek zorundayım konuları yetiştirmem gerekiyor
Benim 4. Gün. Ben rapor aldım en azından sonucu öğrenene kadar. Adana başkent. Sizin kaçıncı gün?

Doktor çok saate takıldı mı acaba benim doktorum çok titiz inşallah beni yarın bu konuda üzmez neden baştan o saatte yapmadın diye transfer öncesi saat 7de yapıyordum transfer günü doktor 10 gibi yaptı ben de 10a çektim saati şimdi okul açılacak saat 9a çektim yarın sabah 08.30da koyarım yarımşar saat çekerim artık yavaş yavaş
Ben özellikle saatleri sordum farketmez dediler.mesela çatlatma iğneleri öyle değildi saatliydi onu özellikle belirtiyorlardı ama bu ilaçlar için hep genel ifade günde 3 günde 2 gibi.saat sadede progestan dex için akşam 6 dediler birde sabah dediler.saati belli olan sadece o var

Fitilin saatine çok takıldı mı acaba doktor ben şimdi yavaş yavaş erkene çekiyorum doktora hiç sormadım yarımşar saat 45 dakika gibi yavaş yavaş çekiyorım öne vücut farketmez sanırım
Saat olarak konuşmadık. Hemşire sabah öğle akşam yapılacağını söyledi. Ben sabah 7 de yapıyorum öğlen 1 akşam 8

Ben özellikle saatleri sordum farketmez dediler.mesela çatlatma iğneleri öyle değildi saatliydi onu özellikle belirtiyorlardı ama bu ilaçlar için hep genel ifade günde 3 günde 2 gibi.saat sadede progestan dex için akşam 6 dediler birde sabah dediler.saati belli olan sadece o var
Çok teşekkür ederim benim de bir tek fitile saat 10 yazmış doktor ilk zaman 7de başladım transfer günü saat 10 gibi koydu doktor ben de öyle devam ettim ama artık öne çekiyorum yavaş yavaş

Benim de lekelenme var endişeliyim.kese için gittiğimde doktora sorucam yatmam falan gerekir mi diye ona göre kendimi planlayım.tez çalışmam başlayacak nasıl olacak onu düşünüyorum

Tebrik ederim hayırlı olsun o halde🎊 Ben de 10. Gün öğrendikten sonra işe devam etmeyi düşünüyorum
Yani doktorlar ilk üç gün dinlenin diyor ve şunu söylüyor sağlıklı embriyo dağ başına atılmış top gibi sağlıklı ise orda kalır eğer değilse her şey bahane

Back
X