• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2022 tüp bebek transferi gerçekleşenler

İnşallah bebeğin tutunur canım sen kaçıncı gunundesin

İnşallah tutunur canım kaçıncı günün bugün
Pazartesi 2.5 da transfer oldum transfer günü sayılıyor mu onu saymazsak 3.günüm bugun inşallah canım bu mübarek günlerde rabbim emeklerimizi çektiğimiz acıları boşa çıkarmasın insallah çifte bayram mutluluğu yaşariz inşallah hepimiz😊🤲🤲🤲

Pazartesi 2.5 da transfer oldum transfer günü sayılıyor mu onu saymazsak 3.günüm bugun inşallah canım bu mübarek günlerde rabbim emeklerimizi çektiğimiz acıları boşa çıkarmasın insallah çifte bayram mutluluğu yaşariz inşallah hepimiz😊🤲🤲🤲
Yok sayilmiyormus o gün sıfır olarak kabul ediliyormuş amin inşallah

İnşallahh canm inşallahh, dünden beri çok kötüyüm ağlamaktan kendimi alamıyorum. Dediğin gibi mucize olması lazım 😥
Üzülme demek elde değil çok zor bişey ama daha bişey tam belli değil canım şimdiden harab etme kendini o yüzden erken test yapmak iyi olmuyor dıyolar da dayanamıyoruz işte 😢

Bugun 6. Günüm öncesinde bugünlerde değerlerim yüksekti ve silik çizgiyi görüyordum. Sabah kan verdim 5-10 çıkar heralde diye beklerken 0.221 çıktı şok oldum benim hiç ümidim kalmadı 10. Güne dair. 🥺

Merhaba cnsbzkrt cnsbzkrt sizde durumlar nasıl ? Benim hiç belirtim yokken 6.günden sonra göğüs hassasiyeti başladı şimdi de adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyo 🤷🏻‍♀️

Bugun 6. Günüm öncesinde bugünlerde değerlerim yüksekti ve silik çizgiyi görüyordum. Sabah kan verdim 5-10 çıkar heralde diye beklerken 0.221 çıktı şok oldum benim hiç ümidim kalmadı 10. Güne dair. 🥺
Çok erken degilmi test için belki geç döllenmedir kendinizi harap etmeyin bebeğin inşallah seninledir birde kaçıncı gün embriyosu

Çok erken degilmi test için belki geç döllenmedir kendinizi harap etmeyin bebeğin inşallah seninledir birde kaçıncı gün embriyosu
6. gün embriyosu iki kes transfer oldum öncesinde birincisinde 6. Gün idrarda gördüm kanda 7. Sabah gördüm .
2. Transferimde ise kimyasal oldu gene 7. Gün 20 di kan değerim. Şuanki 0.221 in yarın 20 olması ya da 10. Günümde yükselmesi bana gerçekci gelmiyor😔

Kızlar transferin 8.günü bugün . Hareketli olmak istiyorum hatta yürüyüşe falan çıkmak istiyorum ama ayakta fazla durunca kasıklarıma ağrı giriyor yatıp dinlenince geçiyor. İnşallah hayıra vesiledir 🙏🏻Önceki transferlerimde de az az ağrılarım olmuştu ama günlük hareketimi kısıtlamıyordu şimdi çok hareket edemiyorum sanki sizin de ağrınız oluyor mu ?

Kızlar transferin 8.günü bugün . Hareketli olmak istiyorum hatta yürüyüşe falan çıkmak istiyorum ama ayakta fazla durunca kasıklarıma ağrı giriyor yatıp dinlenince geçiyor. İnşallah hayıra vesiledir 🙏🏻Önceki transferlerimde de az az ağrılarım olmuştu ama günlük hareketimi kısıtlamıyordu şimdi çok hareket edemiyorum sanki sizin de ağrınız oluyor mu ?
Benim lekelenme oluyor o yüzden yürüyüş falan yapmaya korkuyorum yoksa çok bunaldım bende çıkmak istiyorum.biraz daha sıkıcam dişimi mecbur

Selam kızlar bugun muayene oldum 6+2 olmuşuz ❤👶 yolk kesesinide gördük ama kalp atışı icin 1 hafta beklicez. Suan her sey yolunda 2.denememde pozitifi gördüm çok şükür. Hep olumlu düşünün dua edin rabbim cabalarimizi bosa çıkartmasın ❤❤

Benim lekelenme oluyor o yüzden yürüyüş falan yapmaya korkuyorum yoksa çok bunaldım bende çıkmak istiyorum.biraz daha sıkıcam dişimi mecbur
Yatmak falan pek istemiyorum ben de bu süreçte hatta ne kadar hareket o kadar iyi düşüncesindeyim. Ama tabi böyle ağrı olunca biraz gerildim test gününe kadar dinleneyim dedim. Sizin kaçıncı gününüz ? Lekelenmeyi doktora söylediniz mi ekstra bir iğne hormon falan verebilir belki

Benimde aynı şekilde.İlk başlarda hiç belirti yoktu.dün göğüs hassasiyeti bugün de kasık ağrısı başladı.7.günüm

Back
X