- 4 Temmuz 2018
- 3.502
- 5.477
- 158
çok üzüldüm canım test günün bugün müydü?NEGATİF kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok üzüldüm canım test günün bugün müydü?NEGATİF kızlar
Yok canım benim 4 bc embriyolarım 11 tane dondurulmuştu embriyoloji bölümü transferden öncede anlatıyor zaten orta kalite olarak geçiyorC olanları dondurmadık demişlerdi bana.benim bildiğim a iyi b orta kalite
5. Gün 3aa ve 3ab ne demek oluyor acaba.Yok canım benim 4 bc embriyolarım 11 tane dondurulmuştu embriyoloji bölümü transferden öncede anlatıyor zaten orta kalite olarak geçiyor
İlk gebeliğimde dayanamayıp 4. Gün test yaptım tabiki çıkmadıSabahki test sonucum bu. 2. Çizgi hayal meyal var ama ilk başta ben bunu göremedim acaba çok silik oldugu için mi göremedim. Testini ilk yaptıgın da tek çizgi görüp de sonradan bu şekilde olan var mı?
Belirtn neydiİlk gebeliğimde dayanamayıp 4. Gün test yaptım tabiki çıkmadıiki dün sonra birşey dürttü beni çöpten çıkarttım ve silik çizgi vardı, çok araştırdım kiminde dikkate almayın yanıltır diyordu kiminde pozitifi gördüm diyordu. Bende pozitifi gördüm gerçektende meleklerim benimleymiş o gece uyandığımda yeniden test yaptı. 6. Günü 7. Güne bağlayan sabahtı silik çizgi daha hızlı çıktı ve sabaha kadar uyuyamadım kan verdim 153 değerini gördüm. Kalbinin sesini dinle inancını kaybetme inşallah pozitiftir
![]()
Benim tek belirtim kasıklarımda hafif hafif ağrım oluyordu tutunma ağrıları, onun dısında lekelenme gibi şeyler hiç yaşamadım.Belirtn neydi
Benim ilk pozitifte 9-10 gün sütlü kahve lekelenmem oldu. Tutmayanlarda olmamıştıBenim tek belirtim kasıklarımda hafif hafif ağrım oluyordu tutunma ağrıları, onun dısında lekelenme gibi şeyler hiç yaşamadım.
Hayır hiç gögüslerim belirti vermedi, benim vucut direncim sanırım çok yüksek 18 haftalık kaybettim bebeklerimi o süreçte hiç bulantı kusma gibi sorunum olmadı, bebeklerimi hayatta tutmaya çalısırken enfeksiyon değerlerim 80 lere kadar çıktı ateşim bile olmadı meselaBenim ilk pozitifte 9-10 gün sütlü kahve lekelenmem oldu. Tutmayanlarda olmamıştı
Göğüslerinde ağrı acı varmıydı
Senin ikiz miydi canım?değerlerin kaçtı?Benim tek belirtim kasıklarımda hafif hafif ağrım oluyordu tutunma ağrıları, onun dısında lekelenme gibi şeyler hiç yaşamadım.
Kaçıncı günündü canım ve embriyon 3.günmüdüydü 5.günümüydü?NEGATİF kızlar
ilk 7. Gün değerim 153 dü sonradan 2 kat ilerledi evet ikizdi ve ben ikiz olduğunu kalpatısı duymak için gittiğimizde öğrenmiştim , ilk başta tek kese görmüştük.Senin ikiz miydi canım?değerlerin kaçtı?
Benim de 12.gün 709 çıktı o yüzden sordum.hemşireye ikiz midir dedim cuma günü kutlamasına göre tahmin edebiliriz şuan bişey söyleyemem dedi.o yüzden sordumilk 7. Gün değerim 153 dü sonradan 2 kat ilerledi evet ikizdi ve ben ikiz olduğunu kalpatısı duymak için gittiğimizde öğrenmiştim , ilk başta tek kese görmüştük.
İnşallah öyledir çifte mutluluk olurBenim de 12.gün 709 çıktı o yüzden sordum.hemşireye ikiz midir dedim cuma günü kutlamasına göre tahmin edebiliriz şuan bişey söyleyemem dedi.o yüzden sordum
Benimde bugun 5. Günüm çift embriyo transfer oldu inşallah ikiside tutar diye dua ediyorumBenim de 12.gün 709 çıktı o yüzden sordum.hemşireye ikiz midir dedim cuma günü kutlamasına göre tahmin edebiliriz şuan bişey söyleyemem dedi.o yüzden sordum
Aynı gün transfer olmuşuzMerhabalar. Benim de 7.günüm transferde. Test yapmak fikri çık aklımdancumartesi test günü
![]()