• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2022 tüp bebek transferi gerçekleşenler

İnşallah güzel haberleri alırız benim bu lekelenme yerleşme kanamasıysa bu kanama kaç gün sürer ki acaba her lavaboya gittiğim de 3-4 damla düşüyor inşallah kanamaya dönmez
Benim de lekelenmem 3-4 gün sürdü ama pozitifi gördüm çok şükür.kanama artmadığı sürece sıkıntı yok dedi doktor

İnşallah canım.. Yani benim konuştuğum arkadaşlarım var yine bu forumlarda normal kanaması oldu ped dolduracak kadar ama pozitifti kese var kalp atışı var.. sen kan ver öğren yükselişe bak doktorun zaten ona göre yönlendirir.bazen lekelenme uzun sürüyor
Benim koyu kahverengi canım affedersin büyük abdestini yaparsında taharetlenmezsin de bulaşmış gibi iç çamaşırım rabbim büyük bian önce yarın olur inşallah

Benim koyu kahverengi canım affedersin büyük abdestini yaparsında taharetlenmezsin de bulaşmış gibi iç çamaşırım rabbim büyük bian önce yarın olur inşallah
Anladım canım inşallah geçer bir şey olmaz kanamaya dönmediği sürece normal diyorlar zatenn yarın mı test günün rabbim pozitif görmeyi nasip etsin inşallah

Yaa nasıldı peki sizin ki şuan hamişmisiniz
Benim önce çamaşırıma pembe leke çıkmıştı.selpağa silince de geliyordu.hemen hemşireye yazdım.endişe etmeyin artmadığı sürece normal uzanın dinlenin dedi.3 gün falan sadece wc için kalktım ama lekelenme azalarak devam etti.özellikle fitilden sonra fitille beraber pembe geri geliyordu fitilin bir kısmı.8.gün başladı lekelenme 10.gün test yaptım pozitif çıktı ama lekelenme günde 1-2 damla olarak devam etti.ilk defa 24 saattir lekelenmem olmadı ama tedirginlik var tabi yine de.artmadığı için seviniyorum

Benim önce çamaşırıma pembe leke çıkmıştı.selpağa silince de geliyordu.hemen hemşireye yazdım.endişe etmeyin artmadığı sürece normal uzanın dinlenin dedi.3 gün falan sadece wc için kalktım ama lekelenme azalarak devam etti.özellikle fitilden sonra fitille beraber pembe geri geliyordu fitilin bir kısmı.8.gün başladı lekelenme 10.gün test yaptım pozitif çıktı ama lekelenme günde 1-2 damla olarak devam etti.ilk defa 24 saattir lekelenmem olmadı ama tedirginlik var tabi yine de.artmadığı için seviniyorum
Benim 10. Günde başladı yani dün bugün 11. Gün yarın test günüm sabırla bekliyorum siz kaç haftalık hamilesiniz

Benim 10. Günde başladı yani dün bugün 11. Gün yarın test günüm sabırla bekliyorum siz kaç haftalık hamilesiniz
Canım yerleşme lekesi olma olasılığı çok yüksek🤗
Wc ve yemek yemek dışında kalkma bu günlerde

Benim 3. Gün embriyosu ve çok kaliteli değildi olursa mucize olucak benim için doktor transfer ederken iyi de değil orta da değil ikisinin ortası demişti rabbim büyük
Hiç öyle düşünme.olacağı varsa oluyor.4bc ile hamile kalanlar vardı

Merhaba kizlar benimde transferin 2. Günü 5bc kalite 1 embriyo transfer edildi. İnşallah güzel haberler alırız 🙏 5bc nasıl sorduğumda iyi dediler

Back
X